Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
onnan h montenegró klasszisokkal jobb csapat.S.Agüero írta:Honnan veszed, hogy a szerbekkel játsszunk a bronzért?visca el barca írta:15 percig bírtuk. szomoru ez.
bronz meccsen nagyon oda kell tennünk magunkat, mert ott aztán meg kb 20.000 ember lesz ellenünk.
Honnan veszed, hogy a szerbekkel játsszunk a bronzért?visca el barca írta:15 percig bírtuk. szomoru ez.
bronz meccsen nagyon oda kell tennünk magunkat, mert ott aztán meg kb 20.000 ember lesz ellenünk.
Na úgy néz ki, mégis a Wiki tévedett és neked volt igazad, AlcantaraJanPieterzoon írta: De persze ez nem 100%, tévedhetnek itt is.
Valóban ott a te leírásod szerepel!JanPieterzoon írta:Én a Wikipediát néztem, ott három helyet írnak plusz minket és Montenegrót már a kvalifikált csapatok közé vesznek:
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_World ... ournaments
De persze ez nem 100%, tévedhetnek itt is.
Az még egyelőre nem olyan biztosvisca el barca írta: persze az is lehet, hogy az oroszok is b csapattal fognak játszani, mert nekik aztán semmi tét nincs.
nah, akkor csak jol sejtettem.Imperial írta:Egyébként nem venném biztosra Montenegró győzelmét a spanyolok ellen, ha pedig kikapnak, akkor egy oroszok elleni döntetlennel is már csoportelsők lehetnénk.
Ráadásul holnap sokkal hamarabb játszanak majd a montenegróiak, tehát tudni fogjuk estére, hogy számunkra tét nélküli lesz-e a meccs, vagy még van esélyünk a csoportelsőségre is.
Azaz:After the completion of the preliminary round matches:
a) higher number of points obtained in the group matches played amongst the teams in question
b) superior goal difference from the group matches played amongst the teams in question
c) higher number of goals scored in the group matches played amongst the teams in question
d) superior goal difference from all group matches (achieved by subtraction)
e) higher number of goals scored in all group matches
amugy olyan jo h sehol nem talalni semmi hivatalosat.JanPieterzoon írta:Szerintem jól gondoltad. Legalábbis az EHF honlapján az első csoportkör végén minket raktak a C csoport első helyére, pedig a spanyoloknak jobb volt a gólkülönbségük. Illetve a két évvel ezelőtti EB-n Románia jutott a négy közé, pedig rosszabb volt a gólkülönbsége, mint Montenegrónak. Szóval szerintem most is így lesz, a Wikipedián például most is második helyre írnak minket.visca el barca írta: igen igazad van. most nézem csak h elsők vagyunk, eddig azt hittem h holtversenyben az egymás elleni számít, de ugy latszik a golkulonbség (amit elég hulyesehnek tartok, de most pont jol jon)
a norveg valogatott sajnos mas dimenzio, abszolut eselyesei az eb-nek.
Szerintem jól gondoltad. Legalábbis az EHF honlapján az első csoportkör végén minket raktak a C csoport első helyére, pedig a spanyoloknak jobb volt a gólkülönbségük. Illetve a két évvel ezelőtti EB-n Románia jutott a négy közé, pedig rosszabb volt a gólkülönbsége, mint Montenegrónak. Szóval szerintem most is így lesz, a Wikipedián például most is második helyre írnak minket.visca el barca írta: igen igazad van. most nézem csak h elsők vagyunk, eddig azt hittem h holtversenyben az egymás elleni számít, de ugy latszik a golkulonbség (amit elég hulyesehnek tartok, de most pont jol jon)
a norveg valogatott sajnos mas dimenzio, abszolut eselyesei az eb-nek.
igen igazad van. most nézem csak h elsők vagyunk, eddig azt hittem h holtversenyben az egymás elleni számít, de ugy latszik a golkulonbség (amit elég hulyesehnek tartok, de most pont jol jon)Ordog írta:Nem kéne pihentetni őket, mert ha elkenjük az oroszok száját is akkor csoportelsőként jutunk tovább szerintem, és elkerüljük az elődöntőben a norvégeket, akikkel max. csak a döntőben kerülnénk össze.visca el barca írta:nagy meglepetés ez nekem, grat a csajoknak!
az első meccs utan senki nem gondolta volna... holnap lehet pihenni a kulcsjatekosoknak...
Szvsz a norvég válogatott nagyon kilóg itt a sorból, felfele...... sajnos
Ebben a mezőnyben nem akkora meglepetés. Inkább az utóbbi évek gyengélkedései voltak méltatlanok a válogatotthoz. Norvégia kimagaslik, de utána rengeteg válogatott azonos szinten van nagyjából,és tényleg a pillanatnyi forma tud dönteni. Plusz sok válogatott,akik az utóbbi években meghatározóak voltak, mint Dánia, Oroszország,most átalakulóban vannak, Montenegróból visszavonult a két világsztár.Game90 írta:
Amúgy az utóbbi néhány évben annyira nem követem a női kézilabdát, a férfi kézilabda jobban leköt, szóval nagy meglepetés, hogy elődöntősök vagyunk? Ennyire jók vagyunk vagy csak a többiek gyengébbek?
Nem kéne pihentetni őket, mert ha elkenjük az oroszok száját is akkor csoportelsőként jutunk tovább szerintem, és elkerüljük az elődöntőben a norvégeket, akikkel max. csak a döntőben kerülnénk össze.visca el barca írta:nagy meglepetés ez nekem, grat a csajoknak!
az első meccs utan senki nem gondolta volna... holnap lehet pihenni a kulcsjatekosoknak...