2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudom, hogy LG az Atleticoban volt kölcsönben, ahol egy szörnyen jó szezont zárt, s ezért rendelte vissza a klub. Talán elébb visszakerült, mint hogy a holland a padra ült. A szezont kicsit gyengén kezdte, deaztán elég jól belelendült, játszott jobb és bal oldalon is. Persze ha anyagilag annyival többet ígért a Pool, akkor érthető a játékos és a klub oldaláról is a döntés, csak annyit sajnáltam, hogy egy nagyon jó katalán távozott a csapattól. De ezt talán lassan le kéne zárni, mert eléggé off szagú...bebjack írta: Ez biztos, hogy nem így volt, mert LG-t Rijkaard kifejezett kérésére igazolta le a vezetőség, ugyanis Franknek szüksége volt egy olyan szélsőre, aki mindkét lábát jól használja. Sajna volt egy hosszú sérülése nálunk, méghozzá pont a nagy menetelés idején....
Ez biztos, hogy nem így volt, mert LG-t Rijkaard kifejezett kérésére igazolta le a vezetőség, ugyanis Franknek szüksége volt egy olyan szélsőre, aki mindkét lábát jól használja. Sajna volt egy hosszú sérülése nálunk, méghozzá pont a nagy menetelés idején....rijkaard nem bírta Luis Garciát, szerintem ezért ment el, mert tudta, hogy Giuly érkezésével ő csak csere lesz. Azt, hogy nem bírta, arra alapozom, hogy őt is szinte mindig lecserélte teljesítménytől függetlenül.
Ez érdekes téma! Végülis jó lenne ha csak katalánok játszanának a csapatban, csak akkor rá kéne tudni, hogy nem nagy esély van nagy csapat építésére! De nekem kifejezetten imponál, hogy a a Bilbao semmiért nem adja fel ezt az ősi hitvallását! az meg hogy hol áll most?! Én nem azért szeretem a Barcát, mert bajnokságot nyert, mert az aranylabdás van benne stb. Ha Te igen, szerintem ez elég szomorú! De ezt nem feltételezem, meg egyébként is tudom, hogy Te sem ezért!Subinho írta:nekem semmi problémám a brazilokkal, elvégre a világ legjobbjai! vagy csináljuk, amit a bilbao, csak hazai játékosokat játszatunk??? hol áll a bilbao most??? ennyi! egyébként nincs olyan sok brazil mint pár éve holland...
Bodi írta:Luis Garciaval kapcsolatban nagyon egyetértek!
Óriási hiba volt elküldeni,Giuly-nél sokkal jobban játszik,még nagyon fiatal,kiemelkedő tehetség,és saját nevelés is pluszban!
Nem hiszem,hogy véletlenül került be az UEFA álomcsapatába!
Tavaly játszhatott volna végig,idéntől meg cserélgethették volna egymást Messivel!
Pont ezért is kellett volna többet játszania, mert katalán. Semmivel sem gyengébb Bellettinél, csak hát ő brazil... Talán ez dönthetett Belletti javára. De lehet, hogy rosszul látom. A lényeg, hogy rosszat semmiképp nem tett volna, ha Damiá is stabilan tagja lett volna a keretnek, esetleg sűrűbben játszott is volna...Boixos írta:damiát nyugodtan berakhatták volna belletti mellé/mögé. az a gyerek eredetileg középpályás, tehát elvileg a támadásokat is tudja segíteni, amellett jól is védekezik. nem láttam különbséget közte és belletti között, amikor néha játszott. ezenkívűl katalán és saját nevelés is, aki képes a csapatáért megrepedni a pályán. több meccs kellett volna neki a barcában, erre kölcsönadtuk. gratulálok. (bár még jól is kijöhet a dologból, de a 2 évet akkor is soknak tartom. most kaparhatunk az emberek után.)
klasszis játékos kell arra a posztra, aki a védekezés mellett, hasonlóan tudja támogatni Messit, Gilit...mindenféleképpen klasszis kell oda,már, ha igazolunk.
Cici jó lett volna
Ezt elég szomorúan hallom, hogy nem tudod Puyolt elképzelni a jobbszélen! Akkor vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem nézel régóta Barca meccseket... Puyol az utóbbi 2-3 évben került be középre, korábban a B csapatból felkerülve a jobbszélen bizonyított, s elég hamar +ragadt a nagyoknál. A tőle ismert hatékony védekezés mellett elég sokat rohangászott a vonal mellett, valamikor 2000-2003 között a BL legjobb jobbszélsőjének is megválasztották. Csupán a rengeteg sérülés és gyenge teljesítmény miatt került be középre, ahol szerencsére a korábbi posztján nyújtott teljesítményét megtartotta. Szerintem bár mikor jól játszana újra a szélen, bár így, hogy a védelem szervezője és esze lett, nem biztos hogy értelmes lenne ezt meglépni.Vito írta:háát Puyolról sem tudom nagyon elképzelni, hogy elfut a szélen, két csel, bead és góóól...![]()
mindenféleképpen klasszis kell oda,már, ha igazolunk.
Cici jó lett volna
Alves, Fabiano...csak többen lennénk velük.