Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azért kérdeztem, mert ma kéne ajánlanod. Csütörtökönként van ajánlás.visca el barca írta:
jol van köszi.
bár még én sem tudom mi lesz, mindig "görcsölök" rajta h mit kellene, holnap viszont csípőből tüzelek, ilyen rögtönzött ajánlás leszjó szokásomhoz híven nézhető filmet hozok, semmi vudielentarrbéla50esévek.
jol van köszi.bence-barca írta: VEB, ajánlásoddal mizujs?
Megnyugodhatsz Előd, már van pozitív értékelés isbreywol írta: Sörgyári capriccio:
Nem most látom először. Pár szóban csak annyit, hogy szerintem nagyon szórakoztató. Jó ajánlás!
8/10
helyes.lui1698 írta:Én bevallom, hogy a Balhét totál kiment a fejemből, azt hittem már csak a Capricio van hátra és nyugodt voltam, hogy majd megnézem a héten, de aztán most olvasgatom a topicban, hogy huppá ez is itt van még.![]()
Ma igyekszek legalább az egyiket megnézni.
Csütörtök, és szerintem jöhetsz majd!visca el barca írta:most mikor van ajanlás? pénteken? jöjjek? ahogy látom nincs tul nagy aktivitás, elég sok elmaradás van... pedig még csak most kezdtük...
szerintem inkább ajánlj valami mást. a magon lehet 1 hónap mire megjön.messideco írta:Puff, pedig a tv-ben annak idején sokszor adták, valahol meg kell lennie
Kértem a magon a kérések között...