Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan így vagyok én is ezzel.csababarca írta:Ha szeretted a trilógiát,akkor ez is biztosan tetszeni fog.
Én nem is a történet miatt megyek el holnap megnézni,hanem az egész világa miatt, a képek,tájak,zene,ezek érdekelnek,mert mindig magával tudnak ragadni.
Ha szeretted a trilógiát,akkor ez is biztosan tetszeni fog.bence-barca írta:Húú
Ma megyek a Hobbit éjféli premierjére, már nagyon várom!![]()
![]()
Remélem a rossz kritikák csak a 'mindenbebelekellkötnömertkvaokosvagyok' kritikusoktól jöttek és egy jó filmet fogok látni. Azért az imdb pontszám még mindig a film mellett szól, ha nem is sok, meg néha csalóka tud lenni. Bízok Peter Jacksonban, remélem meg is hálálja és nem igazolja a rossz kritikákat!
Már hogy várnád már csak te? Nemrég beszéltük, h ácsingózunk rá páransoadroli írta:Srácok, The Collection-t le lehet már szedni dvd minőségben? Márt láttam olyat, ami elvileg az, de 1 rar fájlból áll, és olyannal már egyszer beszoptam, mert fake volt.
Vagy csak én várom rohadtul ezt a filmet?
Hát szerintem egyáltalán nincs így, semmi bonyolult nincs a történetben, viszont elég nyomasztó és depresszív darab, szóval ha rossz kedvűen ülsz elé utána se lesz jobb az tuti.Deus írta:Én azt olvastam róla, hogy elégé megdolgoztatja az agyat, hogy mi hogyan is van... És nem vagyok mindig abban az állapotban, hogy megdolgoztassam az agyam![]()
![]()
én sem láttam még, vhogy nem vonzott a tartalma alapjá, de ha ennyire jo akkor lecsapok rá 7végén.kanty írta:Nekem az Út a vadonba top5-ös film. Tulajdonképpen a világnézetemet, a gondolkodásmódomat is megvoltoztatta, egy kicsit.messideco írta:Emlegették a Kultúra topicban az Út a vadonba c. regényt, így hát a filmet is beszereztem HD-ben, úgyhogy indulhat az audiovizuális orgia
Nekem az Út a vadonba top5-ös film. Tulajdonképpen a világnézetemet, a gondolkodásmódomat is megvoltoztatta, egy kicsit.messideco írta:Emlegették a Kultúra topicban az Út a vadonba c. regényt, így hát a filmet is beszereztem HD-ben, úgyhogy indulhat az audiovizuális orgia
messideco írta:Emlegették a Kultúra topicban az Út a vadonba c. regényt, így hát a filmet is beszereztem HD-ben, úgyhogy indulhat az audiovizuális orgia
Még a Melankólia (madridista filmklub), a Sunset Limited és az Unthinkable van teríteken erre a hétre, hétvégére.
Nálam itt pihen a gépemen a Melankólia film már lassan 2-3 hónapja, és még mindig nem néztem meg. Fáradtan vagy zápos aggyal nem akarom megnézni a filmet. 100% -os frissen akarom megnézni, hogy tudjak pörögni, elmélkedni rajta... Én azt olvastam róla, hogy elégé megdolgoztatja az agyat, hogy mi hogyan is van... És nem vagyok mindig abban az állapotban, hogy megdolgoztassam az agyammessideco írta:Még a Melankólia (madridista filmklub), a Sunset Limited és az Unthinkable van teríteken erre a hétre, hétvégére.
Nálatok mi a filmes menü?
Nekem is egyből beugrott a gladiátor filmzenéje, nagyon hasonlít rá. Ettől függetlenül bejött ez a trailer alatti zene.Faust írta: Első hallásra Zimmer, és ha Ő az, elég szomorú, hogy már Ő is csak magától tud lopni...
Egy az egyben Gladiátor.szerk.: na nem is volt nehéz megtalálni:
Rendben, tartom, és ALL IN egy Life of Pi előzetesselsjd írta:Viszont tartom, és emelek egy Man of Steel előzetessel:
http://www.youtube.com/watch?v=KVu3gS7iJu4
Ezzel a filmmel bajban vagyok.sjd írta:
Viszont tartom, és emelek egy Man of Steel előzetessel:
Akkor az összes trailer nagyon szomorú lehet, ti. mindegyik zenéje valamilyen újrahasznosított szám.Faust írta:Első hallásra Zimmer, és ha Ő az, elég szomorú, hogy már Ő is csak magától tud lopni...
Attól még, hogy Téged (és sokakat) zavarna, még nagyon sok pénzt hozhat a konyhára, úgyhogy "megnyugtatlak", lesz majd új Batman film, max nem 2-3 éven belül.Szerk.: tudom ez így hülye kérdés, biztos nem csinálnak új Batmant. Engem zavarna, ha beleraknák egy olyan világba, ahol Lanternék oldalán harcol...
Első hallásra Zimmer, és ha Ő az, elég szomorú, hogy már Ő is csak magától tud lopni...Az a zene alatta, áááh...
Akkor lesz új Batman is? Nehezen tudom elképzelni Nolan Batmanjét egy olyan filmben, ahol Flash szaladgál és Superman repked...csababarca írta: Nagyon várós! már most beszippantott a hangulata.
Egyébként igen,ez felvezető lesz ahhoz.
Nagyon várós! már most beszippantott a hangulata.Cali írta:Az a zene alatta, áááh...sjd írta: Viszont tartom, és emelek egy Man of Steel előzetessel:
Kíváncsi vagyok, hogy ez egy felvezető is lesz-e egyben a Justice League-hez!?
Eddig a legjobban várós film '13-ban!
Az a zene alatta, áááh...sjd írta: Viszont tartom, és emelek egy Man of Steel előzetessel:
Már megvolt, még linkeltem is ide.Deus írta: Oblivion trailer![]()