Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lui1698 írta:Ezt a LotR-ről írod? Ha igen kifejtenéd, hogy melyek voltak azok a pontok amik nem voltak teljesen világosak, vagy hol voltak a meglepő fordulatok? Mert én így hirtelen egy darabra se emlékszek.messideco írta:de a történet kissé zavaros, meglepő, fordulattal teli, lélegzetelállító, kápráztató stb.
Hagyjad. Ő ezt nem értheti.lui1698 írta:Ezt a LotR-ről írod? Ha igen kifejtenéd, hogy melyek voltak azok a pontok amik nem voltak teljesen világosak, vagy hol voltak a meglepő fordulatok? Mert én így hirtelen egy darabra se emlékszek.messideco írta:de a történet kissé zavaros, meglepő, fordulattal teli, lélegzetelállító, kápráztató stb.
Lehet nem járnánk rosszul.sjd írta:Amúgy esküszöm, nekünk kettőnknek kéne csak a filmklubban lenni, nem érné egyikünket sem csalódás.![]()
Én is pont tegnap kezdtem el nézni, csak a Barca-meccs közbeszólt, úgyhogy még egy óra hátra van belőle.lui1698 írta:Most nézem egyébként a Beasts of the Southern Wild-ot, és meglepődve olvasom, hogy nem kapott egy jelölést se.
Kötelező! Személy szerint nekem jobban tetszik az első,ráadásul a két film összefügg,így a második érthetőbb lesz. Hogy maradtak ki neked a Shop Stop filmek?REMY írta:vááágodTim írta: Azt hiszem tudom mire gondolsznem láttam x"D de a videó alapján már szedem is xD
első részt is érdemes?
Ezt a LotR-ről írod? Ha igen kifejtenéd, hogy melyek voltak azok a pontok amik nem voltak teljesen világosak, vagy hol voltak a meglepő fordulatok? Mert én így hirtelen egy darabra se emlékszek.messideco írta:de a történet kissé zavaros, meglepő, fordulattal teli, lélegzetelállító, kápráztató stb.
Na, a nagyokosok megint megtalálták az az 5 filmet, amire a hipszterek meg a képmutató kritikusok majd egy évig fogják verni, aztán gyorsan jelölték is őket minden kategóriában.messideco írta: Golden Globe-jelöltek
A hozzád hasonló "fanoknak" van egy vágottabb verzió, amiben csak a lényeg van:messideco írta:Kilenc órán keresztül visznek egy gyűrűt![]()
vááágodTim írta: Azt hiszem tudom mire gondolsz
Azt hiszem tudom mire gondolszREMY írta: Sokaknak a Gyűrűk Ura is vontatott. mennek, mennek, mennek és mennek, mennek, és beledobja...
akik savazták, azoknak szerintem az nem jött be, hogy részletesebben mutatja be a dolgokat a film. A könyv alig 300 oldal, tehát nem lehetett annyira részletes. És ez miatt sokan hosszúnak, vontatottnak érezhették... bár ezt amúgy nem értem, mert semmivel sem vontatottabb, mint a LOTR első része... tehát aki azt szerette annak ez is tetszeni fog. Sokaknak a Gyűrűk Ura is vontatott. mennek, mennek, mennek és mennek, mennek, és beledobja...Tim írta:A kritikákat amiket olvastam-hallottam azért tartom elfogadhatatlannak,mert a történetet savazzák ami ugyebár adott,szegény Jackson nem nagyon térhet el tőle![]()
Milyen egyedi történet! Hollywood végre megújul, legalábbis ezzel a filmmel nagyon úgy tűnik megkezdik a megújulást!sjd írta:Lehet, hogy rossz lesz, de ÓRIÁSROBOTOK HARCOLNAK ŰRLÉNYEK ELLEN!!!soadroli írta:Pacific Rim - Official Trailer
Ez már döfi. Nem érdekel a történet, de ezt látni akarom
Bocs, mégsem, ez a film nem lehet rossz.
Lehet, hogy rossz lesz, de ÓRIÁSROBOTOK HARCOLNAK ŰRLÉNYEK ELLEN!!!soadroli írta:Pacific Rim - Official Trailer
Godzilla vs. Megatronsoadroli írta:Pacific Rim - Official Trailer
Mert nem a nézők szavazzák meg a díjat, és a kritikusok már láthatták a filmet. Metascore már pontozott is. tehát nem kell bemutatni ehhez egy filmet a nagyközönségnek.messideco írta:
szerk:
Golden Globe-jelöltek
Olyan film miért van a listán, amit még nem mutattak be?(Django)
Értem, hogy marketing meg minden, de kicsit túlzásnak érzem...Varatrix írta: Kis érdekesség:
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirbl ... _fovarosa/
Neem. Ezek a filmek más véka alá tartoznak. Tolkien és Lucas világa már túl tesz az egyszerű filmeken. Egy érzés mindkettő! Én azóta is jedinek vallom magam, és hülyét csinálok magamból a bevásárló központba amikor a fotocellás ajtó előtt hadonászok a kezemmel. Gyerekként pedig fürdőköntösbe egy fadarabbal püfföltem a levegőt.visca el barca írta:hajjaj... azt ugye tudod h innen már csak egy lépés az alkoholmentes sör, meg a romantikus film?![]()
Romantikus filmmel nincs bajom, de az alkoholmentes micsodaaa? Sörnek azt nevezzük amitől egy bizonyos mennyiség után megtanulsz más nyelveken beszélni.visca el barca írta:hajjaj... azt ugye tudod h innen már csak egy lépés az alkoholmentes sör, meg a romantikus film?![]()
hajjaj... azt ugye tudod h innen már csak egy lépés az alkoholmentes sör, meg a romantikus film?lui1698 írta: Mostanra - ugyan még mindig szeretem ezeket a részeket is - már inkább a zene, a tájak és a megalkotott helyek látványa (Völgyzugoly, Helm szurdok, Minas Tirith....) ami igazán lenyűgöz (a színészek és történet mellett természetesen).