Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, h nem volt a köztudatban, hiszen nem mostanában volt valaki egyáltalán a távoli közelébenrecrea írta:Shutter, egy dolog a hozzászólásodhoz: Müller rekordja sem volt a köztudatban, sőt, ilyen statisztikáról sosem esett szó, soha nem hallottam róla, egy újságírói érdekesség, hovatovább marhaság, amiről 2 hónapot lehet sztorizgatni.
Persze hogy nem Messi hibája, hiszen minden meccsen létrehoz nekik 5-6 ziccert, csak be kellene rúgni jó százalékkal. Azt nem tudom elfogadni, hogy ezek a nem kezdő játékosok nem tudják kezelni ezt a helyzetet és minden önbizalmuk odalesz. Sokszor még a 100%-os ziccert is visszapasszolják Messi felé, hogy kezdjen vele valamit.lui1698 írta:Nehogy Messi hibája legyen már, hogy Villa (akiből itt egyre inkább szent tehenet próbáltok csinálni, csak tudnám mire fel) vagy Pedro a kapusba vágja a tiszta ziccereket, tökéletes indításokat nem tudnak átvenni stb.
Frusztráció az....
Mikor Messi 53 góllal lett gólkirály, akkor Villa 23, Pedro 22 gólt lőttcorol írta:Szerintem is frusztrálhatja a többieket (Pedro, Villa, Alexis, Tello) hogy Messi a helyzeteinek a nagy százalékát értékesíti, közben osztja a jobbnál jobb passzokat, amit viszont a fent nevezettek sorra kihagynak.
Pedro és Alexis például annyira gólképtelen hetek óta, hogy hihetetlen, Pedro ugyanakkor a nemzeti csapatban termeli a gólokat.
Azért az ilyen szintű játékosoknak hosszabb távon nem szabadna ilyen problémákkal küszködni.
Ugyanazt írtam le. Görcsössé válnak az általam már lentebb leírtak miatt.lui1698 írta:Nehogy Messi hibája legyen már, hogy Villa (akiből itt egyre inkább szent tehenet próbáltok csinálni, csak tudnám mire fel) vagy Pedro a kapusba vágja a tiszta ziccereket, tökéletes indításokat nem tudnak átvenni stb.
Frusztráció az....
Ez elmúlt néhány napban kb. 1000-szer hallottam, hogy "mesi" a jutyúb reklámoknak köszönhetően...
Irony foreverRinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.
Persze, ezt mindig figyelembe szoktam venni és épp csalódtam egy nagyot pont emiatt, mert most vhogy egyáltalán nem jött le.noname írta: Egyszerű a képlet. Nézd meg h mióta tag(esetleg hozzászólásszám). Ha komolyan gondolja, ritka ha hsz-ek száma meghaladja a pár-százat. Az afféle neveletlen idióták rendszerint kitiltatják hamarabb magukat.![]()
Akinek azért több mint ezer hsz-e van, az már megtanulta az irónia/szarkazmus foglamát - muszáj volt.![]()
Egyszerű a képlet. Nézd meg h mióta tag(esetleg hozzászólásszám). Ha komolyan gondolja, ritka ha hsz-ek száma meghaladja a pár-százat. Az afféle neveletlen idióták rendszerint kitiltatják hamarabb magukat.bence-barca írta:Tényleg.Rinku írta: Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.
Ebből most legnagyobb jóindulattal sem tudtam levenni az iróniát. Meg mivel sokan itt már meg is alapozzák ezeket a fajta hszeket, így nem lepődök meg, ha olvasok még egy ehhez hasonlót.
Akkor elnézést kérek!
Tényleg.Rinku írta: Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.
Kérlek fogadd el a büszke irón nép jókívánságait a nevemben is, akik a távoli és fenséges Irónia országából származnak! Tényleg rá kell szoknom a tőmondatos fogalmazásra.REMY írta:mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOL![]()
Messivel szemben a Zambiait nem kell számon tartani, de ha CR jön a képbe, akkor egyből fel kell hozni az afrikait... hogy is van ez??
amúgy meg miért kell mutogatni? Messi a rekorder... egy jódarabig az is marad, úgyhogy felesleges.
Mondjuk ezt én remélem tényleg nem gondoltad komolyan. Most komolyan Cé nek szégyenkeznie kéne a zambiai játékos miatt?? Gondolom ha Cé játszana a zambiai futball klubokban ő vagy 200t is megrúgna.REMY írta:mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOLRinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.![]()
mekkora szégyen, te jó ég.... szerintem vonuljon vissza... LOLRinku írta:Azért ez mekkora szégyen lehet Ronaldonak, hogy még egy zambiai kávénepper is jó kétszer annyi gólt lő egy évben, mint ő... Pedig a kis Ronci hogy küzd mindig, hogy bebizonyítsa, hogy ő szrta a spanyol viaszt.