2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Coentraót elég gyér, nem igazán RM-szintű játékosnak tartom (ráadásul nem is a legszimpatikusabb játékos számomra), ezért írtam azt, amit.REMY írta:és ez miért gond??? nálatok is rúgtak már gólt a védők, nem is egyet.
Ez valami durva beszólás akart lenni a Madriddal szemben?? Mert elég gyérre sikeredett.
és ez miért gond??? nálatok is rúgtak már gólt a védők, nem is egyet.Gareth Tello írta:Na ne, már ott tartunk, hogy Coentrao rúg gólt...![]()
![]()
Casilla nem rossz amúgy.
Jaja, ezt játszották tavaly is, sőt Mourinho csapatai sohasem szoktak túl szépen és kreatívan játszani. Tavaly jól jött ki nekik a lépés, az ilyen meccseket behúzták, Messiék meg elbukták, idén meg fordítva.Mikaos írta:Pont így nyertek tavaly bajnokságot, vagy most a szuperkupát is.lui1698 írta:Végtelenül ötlettelen, gyenge focit mutat a Real.
Ezzel a játékkal szeretnének BL-t nyerni? Vagy bármi?
Pont most akartam írni, hogy kiéget a szemem ettől a szótól.Stalkyard írta:Azért ezt a kifejezést hanyagoljuk!mess2009 írta:szorítok a kisbarcának.Kb. a leggyűlöltebb csapatok között van szerintem a katalánok között. De ettől függetlenül évi két meccsen szorítok nekik. Ez az egyik.
Az Espanyol nem kisbarca... Sőt! Elég nagy az ellentét a két csapat között, mivel az Espanyolt spanyolok alapították, és a Franco rendszerben a katalánok szemében a diktátor csapata volt. A címerükben szereplő korona is valamelyest erre utal.mess2009 írta:szorítok a kisbarcának.
Azért ezt a kifejezést hanyagoljuk!mess2009 írta:szorítok a kisbarcának.
Pont így nyertek tavaly bajnokságot, vagy most a szuperkupát is.lui1698 írta:Végtelenül ötlettelen, gyenge focit mutat a Real.
Meg is kapták érte a füttyöt a szurkolóktól. Olyan mintha angol focit látnék, kb minden második labda beadás/felívelés.lui1698 írta:Végtelenül ötlettelen, gyenge focit mutat a Real.
Lugot azért csak meg kellett volna verni -.- de mindegy... szoktam nézni a kicsik meccsét, és Jesé nem annyira tapló... volt az a bizonyos esete ami után kapott 3 meccset, de ezen kívül nem látszik taplónak.Gareth Tello írta:Ez a Jesé gyerek tényleg nem rossz (kár, hogy jókora tapló), most is rúgott egy gólt, a Castilla mégis kikapott 3-2-re a szintén újonc Lugo csapatától.
Így 15. helyen áll a Castilla.
Majdnem így is van.Gareth Tello írta:A Marca amúgy azt jósolja, hogy a másik Barcelona-Madrid rangadón CR középcsatárként fog kezdeni, maga mögött a Callejón-Özil-Di María trióval.
Ma:Tobias88 írta:Milyen másik? Ami márciusban lesz? Arra már most kijelöltek bírót? Nem hiszemGareth Tello írta:Ez a Jesé gyerek tényleg nem rossz (kár, hogy jókora tapló), most is rúgott egy gólt, a Castilla mégis kikapott 3-2-re a szintén újonc Lugo csapatától.
A Marca amúgy azt jósolja, hogy a másik Barcelona-Madrid rangadón CR középcsatárként fog kezdeni, maga mögött a Callejón-Özil-Di María trióval.
Sok jóra amúgy nem számítok, pláne, hogy Mateu Lahoz fogja vezetni a meccset, aki eddig 13 mérkőzést dirigált a blancóknak - 12 győzelem, 1 döntetlen.
Milyen másik? Ami márciusban lesz? Arra már most kijelöltek bírót? Nem hiszemGareth Tello írta:Ez a Jesé gyerek tényleg nem rossz (kár, hogy jókora tapló), most is rúgott egy gólt, a Castilla mégis kikapott 3-2-re a szintén újonc Lugo csapatától.
A Marca amúgy azt jósolja, hogy a másik Barcelona-Madrid rangadón CR középcsatárként fog kezdeni, maga mögött a Callejón-Özil-Di María trióval.
Sok jóra amúgy nem számítok, pláne, hogy Mateu Lahoz fogja vezetni a meccset, aki eddig 13 mérkőzést dirigált a blancóknak - 12 győzelem, 1 döntetlen.
Hát igen. Nem is minősítem már ezt az embert, de azért kíváncsi lennék 1 ember véleményére. Mit gondolhat ilyenkor Raul?Mezner2 írta:„Én és a játékosaim a futball világában a legjobbak közé tartozunk, te viszont az újságírók között egy sz.r vagy. Egy antimadridista, egy antimourinhista, akinek minden kérdését a rosszindulat vezérli – mondta az újságírónak Mourinho, majd így folytatta: – A Real Madrid edzőjeként mindig megadom a tiszteletet neked, de ha már nem leszek az, akkor te is csak egy ember leszel az utcáról, és akkor majd találkozunk...”
Mr.Jo5é,a Special five ismét levizsgázott emberségből és sokadszorra is megbukott,úgy gondolom,hogy a Real sosem látott mélyponton van,és nem szakmailag,hanem morálisan,ez az ember jött,látott,és rombolt,annyit amennyit semennyi sikertelen év nem tudott volna.
A Real Madrid,akármennyire is utálom őket azért mindig is rendelkezett egy bizonyos arculattal,mind játékban,mind a pályán kívül tanúsított normák terén,ezt ők 2 trófeáért beáldozták,nem hiszem,hogy egyedül vagyok azzal,hogy ez nem érte meg nekik .
Úgy gondolom,hogy egy történelmi jelentőségű mélypont a klub életében,hogy egy olyan sportszerű,és erkölcsös játékos mint Pepe magára húzhatta a csapatkapitányi karszalagot,nem tudom,hogy mehetnek-e ennél mélyebbre,de ha végig viszi az idei évet Mou,akkor szerintem megtudjuk,mivel is lehetne ezt elérni
Ahogy átjönnek kintről a dolgok,abból az jön le,hogy a kinti madridisták(nem a magyar cr fanokra,meg sporthíradó huszárokra gondolok) is hányingert kapnak ettől az embertől,az egyetlen pozitívum,hogy a madridi mélyrepülésével,újabb embereknek nyitotta ki a szemét,hogy közel sem unikum ő,hanem csupán egy jó edző,és ennyi,se nem több,se nem kevesebb.
Igen, jó lenne meghallgatni ezeket.Piquenbauer írta:Azért kíváncsi vagyok, hogy pl Ronaldinho miket mondana arról.....Vakmacska írta:.
Vagy a Celta talál egy gólt, aztán kibekkeli a meccset.Capon írta:Mi ez az edzőbuktató magatartás(játék) kérem szépen?![]()
Visszavágón 15 perc alatt rúgnak 2 gólt azt csókolom. A maradék 75percet meg kibekkelik (otthon!).
Azért kíváncsi vagyok, hogy pl Ronaldinho miket mondana arról, amikor vastapsban részesítette a Santiago Bernabeu közönsége. És kiváncsi vagyok, hogy azon a meccsen akik az ellenfelei voltak (pl Salgado, Ramos) is mit mondana arról a teljesítményről, amit aznap nyújtott...Vakmacska írta:Én szívesen megnézném úgy, hogy elbeszélgetve az akkori játékosokkal, hogy mit éltek át akkor, stb....
A sport1 meg adja a BL-döntőket végig.