Nagyon tetszett a játék, elképesztő egyérintőket mutatott be a csapat a Valladolid kapuja előtt, bár túl sok helyzetet végül nem sikerült kialakítani. Meg azokat befejezni sem, Sanchez luftot rúg, Pedro kapufa, Messi meg nem tudom mikor lőtt legutóbb ilyen közelről ennyire mellé, mint a gólja előtti percben. Aztán sztem kollektíve idegsokkot kaptak, amikor beállt Tello, belebotlott a labdába, ezzel kicselezett 4 embert és ott a tiszta ziccer

Alves nagyon jól kapcsolódott be az akciókba, többször is az ő passzaiból, beadásaiból alakult ki helyzet és még gólt is lőhetett volna, ha nem bénázza el. Lehet, hogy nem rúg egy iszonyatos bombagólt két meccsenként, de sokkal pörgősebb és veszélyesebb volt a játék a jobb oldalon neki köszönhetően..... ja, bocs, természetesen nem Barca-szint és adjuk el mihamarabb

Mascherano ismét tanári volt, én személy szerint jó szívvel nem ültetném vissza a padra. Thiago viszont akkora mestere lett ennek a no-look-pass-nak, hogy többször is teljesen vakon odaadta az ellenfélnek. Amilyen technikás, és amennyire hibára hajlamos a középpályán, lehet, h hasznosabb lenne támadóként. Alba meg a gólpassz ellenére sztem nem volt jó, könnyen zavarba hozható a keresztlabdáknál, gyakorlatilag csak az ő oldaláról jött beadás, és a kapott gól is ebből lett.