Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne qrvuljunk, ne qrvuljunk.bence-barca írta:És ki tudja, ekkora nézőszám talán még a Showtime-ot is meggyőzi arról, hogy érdemes még többet fizetni Michael C. Hallnak egy esetleg kilencedik, vagy tizedik szezonra.
Kösz, de ezzel most nem lettem előrébbsjd írta:http://heardontv.com/soadroli írta:Valami nagy WD fan segítene? a 3 évad 6. rész végén megy egy rohadt jó zene, mi lehet annak a címe?
http://heardontv.com/soadroli írta:Valami nagy WD fan segítene? a 3 évad 6. rész végén megy egy rohadt jó zene, mi lehet annak a címe?
...és mert ő járt közben, h kiengedjék, amiért szintén jár a beöntés.sjd írta:Kivéve, ha elég komoly seggbekuki járna azért, ha kiderülne, hogy továbbra sem szállt le DexterrőlDeus írta:Sztem minden kapitány kapásból erősítést kér a kikötőhöz.
Kivéve, ha elég komoly seggbekuki járna azért, ha kiderülne, hogy továbbra sem szállt le DexterrőlDeus írta:Sztem minden kapitány kapásból erősítést kér a kikötőhöz.
Jaja, azt el is felejtettem... nem beszélve a közlekedési kamerákról.Mihu írta:Azok után, hogy Dexter az utcán, egy park előtt, fényes nappal injekcióz be valakit, majd betuszkolja a kocsijába, aztán 5 percig telefonál injekciós tűvel a kezében, meg se lepődnék rajta, ha LaGuerta halálával nem foglalkozna a rendőrség...............
Azok után, hogy Dexter az utcán, egy park előtt, fényes nappal injekcióz be valakit, majd betuszkolja a kocsijába, aztán 5 percig telefonál injekciós tűvel a kezében, meg se lepődnék rajta, ha LaGuerta halálával nem foglalkozna a rendőrség...............Deus írta:Dexter
Most hogy aludtam rá egyet, így már írnék valamit:
Nem tudom hogyan fog folytatódni az egész, de ha megmurdálták LaGuertát, akkor senkinek se jut eszébe, hogy talán mégis köze van Dexternek? Mert pont akkor hal meg LaGuerta, amikor nyíltan megvádolta Dextert, hogy ő az öbölbéli mészáros... Erre pár nap múlva meghal... Nem tűnik gyanússá az egész? Legalábbis én rögtön levágtam volna a helyükben, hogy valami nem kóser...
Másrészt, mint említettétek korábban, hogy Deb saját strukkerjével lőtte le LaGuertát, nem pedig a mexikói magnumjával. Ballisztikai vizsgálat simán kimutatja. Ez nekem is megfordult a fejemben. Ha a Deb strukkerjét odarakják a mexikói holtteste mellé, mintha azzal lőtte volna le, akkor se működött volna, mert minden pisztolynak megvan a maga gyártószáma. S minden gyártószámnak a tulajdonoshoz van kötve. Pláne rendőrségnél. Szval forró lett a talaj alattuk megint. Elhamarkodta az egészet Deb.
Ráadásul, Deb most már gyilkos lett. Ezen van itt a hangsúly az egészben. Sajnos teljesen negatív irányba fog folytatódni az egész. Nyolcadik évad már arról fog szólni, hogy hogyan végződik Dex és Deb sorsa. Tuti, hogy valamilyen negatív lesz.
Jól van, látom nem csak nekem ellenszenves LaGuertaSanama írta:dex
nekem kicsit 6. évad finálé szaga volt ennek az egésznek, annyival megspékelve, hogy Deb gyilkol. Na de most akkor hogy is van az, hogy Estrada fegyvere?!
Mondjuk annak örülök, hogy LaGuerta ki lett iktatva, mert baromira idegesített.
A legjobb jelent az volt, amikor Deb és LaGuerta beszélgettek a benzinkutas videóról, na az jól meg volt csinálva, bár mekkora véletlen, hogy most bontotta ki az a levelet
Hannah meg remélem visszatér
Miihii,
Csak múltkor nem voltál elégedett Harrison-al...
"I want Hannah"![]()
Legjobb mondat megy neki
Nekem is egyre inkább az az érzésem, h a végén Dexnek halnia kell...ozsimiki írta:
8.évad lesz a záróévad, ez kb biztos, bár elnézném még évekig, de ott már le fogják zárni. Sajnos abban is biztos vagyok, hogy Dex meghal a végén, DE REMÉLEM TÉVEDEK
ozsimiki írta:Dexter
u.i.:
Deus ne menőzz, mi meg megmondtuk,h homár volt a Viktorigaz erre nem kellene büszkéknek lennünk,h kiszúrjuk a homárokat
:D:D
valamint Te nem így gondoltad, most csak azért nyírta ki, mert a bátyó alapból ki akarta,és hirtelen választania kellett a tesó és a luvnya közül. Nem arról van szó,hogy gondolt egyet, Dex meg siet a segítségére, sőt Dex akarta alapból kinyírni ugye,és takarítani...de azért fogalmazzunk úgy,hogy kisbikaszeme. (darts)
Deus írta:miihii írta:Nem tudom h oldják meg, de nekem az a gyanúm, h ha nem is A fő szál, de az egyik tuti ő lesz. Nem hiszem, h ebbe a szériába még besűrítik ezt is. Inkább az évadzárón gondolom az utolsó jelenetként, kedvcsinálónak a kövi évadra. Pl, h LaGuerta lecsukja v vmi és azzal lesz vége a 7. évadnak.soadroli írta: Szerinted hogy oldanák meg, hogy ő legyen a fő szál egy egész szezonon keresztül? Nem hiszem...vagy megmurder ebben az évadban, vagy a következőben is nyomozgat még Dex után. De ezt se hiszem, szal' az évad végére valami csattanót várok![]()
Miért van olyan érzésem, hogy az évad legnagyobb csattanója az lesz, hogy Deb fogja megmurdálni LaGuertát (mert ő rájön erre az egészre, erre Deb beijed vagy valami ilyesmi, azt kinyírja (előző hsz -ban leírtam, hogy ő kezd bekattanni rendesen)), ezután Dex fogja eltakarítani Deb szennyesét... köszipuszicsá, LaGueta szál megoldva.