Sorozatok & TV-műsorok
Dexter:
Az nem volt nektek fura, hogy Quinn egy korábbi évadban sejtette, hogy valami nem stimmel Dexterrel, most meg látta, hogy bilincsbe hozzák be és nem mondott semmit vagy most, hogy lehet meghalt LaGuerta Ő fogja üldözni Dexet?
Az nem volt nektek fura, hogy Quinn egy korábbi évadban sejtette, hogy valami nem stimmel Dexterrel, most meg látta, hogy bilincsbe hozzák be és nem mondott semmit vagy most, hogy lehet meghalt LaGuerta Ő fogja üldözni Dexet?
- miihii
- KHAL
Azért ezt nem gondoltam volna, h ennyire rácuppantak odakint. Ráadásul rekordnézettség az évzárón
Én kb az első részt sokkal jobban vártam, mint az utolsót. Amire mondjuk most is kíváncsi voltam, de ahogy vége lett az előzőnek, hosszú böjt volt az az egy év a folytatásig.
Másrészt nem igazán sok lehetőség van már ebben, legalábbis újdonság terén . Egyszerűen nincs opció vmi nagy durranásra. Megvolt a harc a sorozatgyilkosokkal, a rendőrséggel, a maffiával, a tesóval, a szerelemmel, a múlttal... Ezekből ami megmaradt, az a váza lehet a 8. évadnak, de aztán...
Miből akarnak meríteni? Harrison gondol egyet és elkezd állatokat öldösni és Dex kineveli?
Szal nem igazán van rá lehetőség, kifogytunk a karakterekből. Ismétlés lehetne már, ami ha jól meg van csinálva, egynek elmegy, de akkor is csak copy maradna...
Csípem annyira a Dex-et, h elnézegetném még sokáig, de ha már túl sok, akkor odavág az imidzsnek...

Másrészt nem igazán sok lehetőség van már ebben, legalábbis újdonság terén . Egyszerűen nincs opció vmi nagy durranásra. Megvolt a harc a sorozatgyilkosokkal, a rendőrséggel, a maffiával, a tesóval, a szerelemmel, a múlttal... Ezekből ami megmaradt, az a váza lehet a 8. évadnak, de aztán...
Miből akarnak meríteni? Harrison gondol egyet és elkezd állatokat öldösni és Dex kineveli?

Szal nem igazán van rá lehetőség, kifogytunk a karakterekből. Ismétlés lehetne már, ami ha jól meg van csinálva, egynek elmegy, de akkor is csak copy maradna...
Csípem annyira a Dex-et, h elnézegetném még sokáig, de ha már túl sok, akkor odavág az imidzsnek...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Mihu
- Director del Fútbol
Tudtommal már a 7.-8.-at se akarta elvállalni, csak hát az a részenkénti 1 millió dollár meggyőzte. De kizárt dolognak tartom, hogy belemenjen egy 9. évadba. Ahhoz valami olyan forgatókönyvet kell letenni elé, amitől ott a helyszínen összesz..ja hugyozza magát, lerágja a saját körmeit izgalmában...de ez meg nem fog bekövetkezni.

Ne qrvuljunk, ne qrvuljunk.bence-barca írta:És ki tudja, ekkora nézőszám talán még a Showtime-ot is meggyőzi arról, hogy érdemes még többet fizetni Michael C. Hallnak egy esetleg kilencedik, vagy tizedik szezonra.
Én nagyon hiszek a Showtime-ban, elég értelmes csatornának tűnik ahhoz, hogy akkor vessen véget egy sorozatnak, amikor azt illene.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát, végül is két-három évadot simán lehet menekülgetni 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
"Tavaly a Showtime csatorna két évvel hosszabbította meg a Dexter című krimisorozat főszereplőjének, Michael C. Hallnak szerződését, s tette ezzel a legjobban kereső tévés színésszé, már persze, ha a részenkénti gázsit nézzük. Ez a szerződést tehát a hetedik és a nyolcadik évadra vonatkozott, ami arra is utalhatott, hogy a csatorna és a készítők, no meg Hall is nagyjából ennyi lehetőséget lát még a történetben. A Showtime csatorna programigazgatója is utalt arra, hogy a nyolcadik lehet az utolsó szezon, azonban hivatalos bejelentés nem született.
S éppen ezért erősödtek fel az elmúlt hetekben azok a pletykák, amik szerint a Dexter mégsem fog véget érni a nyolcadik évaddal. Hiszen a hatodik szezon nézettségi adatok terén történő visszaesését követően a hetedik évad szárnyal, sőt, a szezonzáró epizód nem csak a sorozat eddigi legjobb nézettségét hozta (2,75 millió néző), hanem a Showtime csatorna nézettségi rekordját is megdöntötte. És ki tudja, ekkora nézőszám talán még a Showtime-ot is meggyőzi arról, hogy érdemes még többet fizetni Michael C. Hallnak egy esetleg kilencedik, vagy tizedik szezonra. " -sg.hu
S éppen ezért erősödtek fel az elmúlt hetekben azok a pletykák, amik szerint a Dexter mégsem fog véget érni a nyolcadik évaddal. Hiszen a hatodik szezon nézettségi adatok terén történő visszaesését követően a hetedik évad szárnyal, sőt, a szezonzáró epizód nem csak a sorozat eddigi legjobb nézettségét hozta (2,75 millió néző), hanem a Showtime csatorna nézettségi rekordját is megdöntötte. És ki tudja, ekkora nézőszám talán még a Showtime-ot is meggyőzi arról, hogy érdemes még többet fizetni Michael C. Hallnak egy esetleg kilencedik, vagy tizedik szezonra. " -sg.hu
Kösz, de ezzel most nem lettem előrébbsjd írta:http://heardontv.com/soadroli írta:Valami nagy WD fan segítene? a 3 évad 6. rész végén megy egy rohadt jó zene, mi lehet annak a címe?

http://heardontv.com/soadroli írta:Valami nagy WD fan segítene? a 3 évad 6. rész végén megy egy rohadt jó zene, mi lehet annak a címe?
Valami nagy WD fan segítene? a 3 évad 6. rész végén megy egy rohadt jó zene, mi lehet annak a címe? 

- davi10
- Llegenda del Barça
Dexter
1. Szerintem rosszul végződött az évad. a Tavalyi tökéletes volt az elvarratlan Deb vs. Dex szállal. Sztem ott kellett volna lezárni, hogy LaGuerta mondja, hogy lődd le, Dex meg, hogy igaza van, és vége. Majd jövőre kiderül kit lő le Deb.
2. A kövi évadra meg is van a sztori -> Deb fegyójával gebasz lesz, és gyanús lesz, h eltűnt LaGuerta. Bújdosás, bizonyítékhamisítás stb.. Remélem a személyes szál mellé bevisznek megint egy ellenséget Dexternek, mert anélkül ez az évad se volt az igazi.
3. Az évadról az a véleményem, hogy ezúttal nem egy nagy, hanem sok kis cselekmény volt benne. Nem volt Dexnek gyilkos-ellensége (a gyújtogatós [auto_cenzúra] elnéztem volna egy ideig, sztem nem hozták ki belőle a maxot).
Sztem is a nagy finálé sitt vagy halál lesz. Nagyon sajnálom, h mindjárt vége, Dexter a kedvenc sorozatommá és a karakter meg a kedvenc sorozatszereplőmmé vált :S
1. Szerintem rosszul végződött az évad. a Tavalyi tökéletes volt az elvarratlan Deb vs. Dex szállal. Sztem ott kellett volna lezárni, hogy LaGuerta mondja, hogy lődd le, Dex meg, hogy igaza van, és vége. Majd jövőre kiderül kit lő le Deb.
2. A kövi évadra meg is van a sztori -> Deb fegyójával gebasz lesz, és gyanús lesz, h eltűnt LaGuerta. Bújdosás, bizonyítékhamisítás stb.. Remélem a személyes szál mellé bevisznek megint egy ellenséget Dexternek, mert anélkül ez az évad se volt az igazi.
3. Az évadról az a véleményem, hogy ezúttal nem egy nagy, hanem sok kis cselekmény volt benne. Nem volt Dexnek gyilkos-ellensége (a gyújtogatós [auto_cenzúra] elnéztem volna egy ideig, sztem nem hozták ki belőle a maxot).
Sztem is a nagy finálé sitt vagy halál lesz. Nagyon sajnálom, h mindjárt vége, Dexter a kedvenc sorozatommá és a karakter meg a kedvenc sorozatszereplőmmé vált :S

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- miihii
- KHAL
...és mert ő járt közben, h kiengedjék, amiért szintén jár a beöntés.sjd írta:Kivéve, ha elég komoly seggbekuki járna azért, ha kiderülne, hogy továbbra sem szállt le DexterrőlDeus írta:Sztem minden kapitány kapásból erősítést kér a kikötőhöz.
Kivéve, ha elég komoly seggbekuki járna azért, ha kiderülne, hogy továbbra sem szállt le DexterrőlDeus írta:Sztem minden kapitány kapásból erősítést kér a kikötőhöz.
- Deus
- Boixos Nois
Jaja, azt el is felejtettem... nem beszélve a közlekedési kamerákról.Mihu írta:Azok után, hogy Dexter az utcán, egy park előtt, fényes nappal injekcióz be valakit, majd betuszkolja a kocsijába, aztán 5 percig telefonál injekciós tűvel a kezében, meg se lepődnék rajta, ha LaGuerta halálával nem foglalkozna a rendőrség...............
Plusz ráadásul szerintem baki az is, hogy amikor a mexikói "segítséget" kér LaGuertától telefonon, hogy menjen el a kikötőbe

- Mihu
- Director del Fútbol
Azok után, hogy Dexter az utcán, egy park előtt, fényes nappal injekcióz be valakit, majd betuszkolja a kocsijába, aztán 5 percig telefonál injekciós tűvel a kezében, meg se lepődnék rajta, ha LaGuerta halálával nem foglalkozna a rendőrség...............Deus írta:Dexter
Most hogy aludtam rá egyet, így már írnék valamit:
Nem tudom hogyan fog folytatódni az egész, de ha megmurdálták LaGuertát, akkor senkinek se jut eszébe, hogy talán mégis köze van Dexternek? Mert pont akkor hal meg LaGuerta, amikor nyíltan megvádolta Dextert, hogy ő az öbölbéli mészáros... Erre pár nap múlva meghal... Nem tűnik gyanússá az egész? Legalábbis én rögtön levágtam volna a helyükben, hogy valami nem kóser...
Másrészt, mint említettétek korábban, hogy Deb saját strukkerjével lőtte le LaGuertát, nem pedig a mexikói magnumjával. Ballisztikai vizsgálat simán kimutatja. Ez nekem is megfordult a fejemben. Ha a Deb strukkerjét odarakják a mexikói holtteste mellé, mintha azzal lőtte volna le, akkor se működött volna, mert minden pisztolynak megvan a maga gyártószáma. S minden gyártószámnak a tulajdonoshoz van kötve. Pláne rendőrségnél. Szval forró lett a talaj alattuk megint. Elhamarkodta az egészet Deb.
Ráadásul, Deb most már gyilkos lett. Ezen van itt a hangsúly az egészben. Sajnos teljesen negatív irányba fog folytatódni az egész. Nyolcadik évad már arról fog szólni, hogy hogyan végződik Dex és Deb sorsa. Tuti, hogy valamilyen negatív lesz.

Egyébként nekem óriási hiányérzetem támadt a záróepizóddal kapcsolatban

Na mindegy, a lényeg hogy nekem a legvégével kapcsolatban hiányérzetem van. El tudtam volna képzelni egy nagyobb robbanást.

- Deus
- Boixos Nois
Dexter
Nem tudom hogyan fog folytatódni az egész, de ha megmurdálták LaGuertát, akkor senkinek se jut eszébe, hogy talán mégis köze van Dexternek? Mert pont akkor hal meg LaGuerta, amikor nyíltan megvádolta Dextert, hogy ő az öbölbéli mészáros... Erre pár nap múlva meghal... Nem tűnik gyanússá az egész? Legalábbis én rögtön levágtam volna a helyükben, hogy valami nem kóser...
Másrészt, mint említettétek korábban, hogy Deb saját strukkerjével lőtte le LaGuertát, nem pedig a mexikói magnumjával. Ballisztikai vizsgálat simán kimutatja. Ez nekem is megfordult a fejemben. Ha a Deb strukkerjét odarakják a mexikói holtteste mellé, mintha azzal lőtte volna le, akkor se működött volna, mert minden pisztolynak megvan a maga gyártószáma. S minden gyártószámnak a tulajdonoshoz van kötve. Pláne rendőrségnél. Szval forró lett a talaj alattuk megint. Elhamarkodta az egészet Deb.
Ráadásul, Deb most már gyilkos lett. Ezen van itt a hangsúly az egészben. Sajnos teljesen negatív irányba fog folytatódni az egész. Nyolcadik évad már arról fog szólni, hogy hogyan végződik Dex és Deb sorsa. Tuti, hogy valamilyen negatív lesz.

-
- Director del Fútbol
Dexter
Hát erős kezdés után erős befejezés közben pedig töltelék
Azon filóztam hogy a végén ha Dex kapta volna a golyót az akár egy sorozatzárásnak is elment volna főleg Hannah bíróságos monológja után.
Hát erős kezdés után erős befejezés közben pedig töltelék

Azon filóztam hogy a végén ha Dex kapta volna a golyót az akár egy sorozatzárásnak is elment volna főleg Hannah bíróságos monológja után.

- miihii
- KHAL
Jól van, látom nem csak nekem ellenszenves LaGuertaSanama írta:dex
nekem kicsit 6. évad finálé szaga volt ennek az egésznek, annyival megspékelve, hogy Deb gyilkol. Na de most akkor hogy is van az, hogy Estrada fegyvere?!
Mondjuk annak örülök, hogy LaGuerta ki lett iktatva, mert baromira idegesített.
A legjobb jelent az volt, amikor Deb és LaGuerta beszélgettek a benzinkutas videóról, na az jól meg volt csinálva, bár mekkora véletlen, hogy most bontotta ki az a levelet
Hannah meg remélem visszatér
Miihii,
Csak múltkor nem voltál elégedett Harrison-al...
"I want Hannah"![]()
Legjobb mondat megy neki

És tééényleg, ezt el is felejtettem, pedig amikor történt még eszembe is jutott: Harrisonból kiborult a szöveg rendesen

Korát meghazudtolóan találó mondatot pötyögött, sokan egyetértünk vele

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.12.18. 03:19:19-kor.
Homeland
HOLY SHIT HOLY SHIT HOLY SHIT
Kész vagyok, ezt egyszerűen nem akarom elhinni. Ebben a részben minden zseniális volt, a két temetés összevágásától kezdve Brody videójának bejátszásáig, de ahogy Saul nekiállt ott mondani a halotti imát a 200 holttest fölött, végem volt.
Rendesen odatették magukat a végére, bár volt is mit feledtetniük ez után az évad után. De egyszerűen az ilyen részek miatt lehetetlen utálni a Homeland-et.
kanty, vége az évadnak, nézed már?
HOLY SHIT HOLY SHIT HOLY SHIT

Kész vagyok, ezt egyszerűen nem akarom elhinni. Ebben a részben minden zseniális volt, a két temetés összevágásától kezdve Brody videójának bejátszásáig, de ahogy Saul nekiállt ott mondani a halotti imát a 200 holttest fölött, végem volt.
Rendesen odatették magukat a végére, bár volt is mit feledtetniük ez után az évad után. De egyszerűen az ilyen részek miatt lehetetlen utálni a Homeland-et.
kanty, vége az évadnak, nézed már?

dex
nekem kicsit 6. évad finálé szaga volt ennek az egésznek, annyival megspékelve, hogy Deb gyilkol. Na de most akkor hogy is van az, hogy Estrada fegyvere?!
A legjobb jelent az volt, amikor Deb és LaGuerta beszélgettek a benzinkutas videóról, na az jól meg volt csinálva, bár mekkora véletlen, hogy most bontotta ki az a levelet
Miihii,
"I want Hannah"
Legjobb mondat megy neki 

Miihii,
"I want Hannah"

Ehh ez a Dex...
Hát eddig még rendben voltak a killek, valamennyire lehetett is bírni a karaktert, de a részben végig Dawks-al voltam egyetértésben, hogy a kis simlis gennyládát most már illene elkapni. Deb is nooormális? Hát mit csináltak ezek? Remélem a nyolcadik évad végén sittre kerül, vagy kinyírja valami epic ellenfél, mert nálam már a mostani események nagyon távolivá tették a karaktert, és igazából eddig neki szurkoltam, de egyetlen résszel elérték, hogy ellene szurkoljak.
Hát eddig még rendben voltak a killek, valamennyire lehetett is bírni a karaktert, de a részben végig Dawks-al voltam egyetértésben, hogy a kis simlis gennyládát most már illene elkapni. Deb is nooormális? Hát mit csináltak ezek? Remélem a nyolcadik évad végén sittre kerül, vagy kinyírja valami epic ellenfél, mert nálam már a mostani események nagyon távolivá tették a karaktert, és igazából eddig neki szurkoltam, de egyetlen résszel elérték, hogy ellene szurkoljak.
- miihii
- KHAL
Dex
Nos, bevégeztetett ez is
A várva várt Doakes comeback megvolt, bár én nem egészen ilyenre számítottam, de vhogy ebben az évadban egész váratlanul oldják meg a fordulatokat. Ami persze jó
Gondoltam vmi álomban tér vissza és lesz jelentősége v vmi, de így is érthető volt a "szerepe", befolyásolt sok mindenen a végén.
LaGuerta: kirááááály!!! Én örülök, h kiiktatták, nagyon nem volt begyere a karaktere a nagy bociszemeivel, amivel állandóan olyan esdeklően néz v épp kavarja a córeszt... Megoldva
Viszont azzal, h Deb lőtte le, elég nagy baromság volt a részéről, mivel így nem Estrada fegyveréből jött a golyó.
Viszont az egy nagy jó pont az íróknak, h Deb írta le a főnökét. Ez elég meredek váltás volt így a végére és egy újabb váratlan fordulat. Ennek lesznek bőven következményei, mivel kérdés h bírkózik meg a lelke is ezzel pl...
A poénok nagyon ültek:
Amikor LAGuertáról beszéltek még korábban Debék: "Oldottam volna meg úgy , ahogy szoktam?"
(És Deb még mondta is, h ez nem vicces. Dehogynem!
)
Matthews LaGuertának: "Csókolj meg minden olyat, ami egy kicsit is hasonlít egy seggre." Hehe
Dex kocsijában Deb a fura hang után: "-Mi volt ez?
- Estrada..." H kiszállt Deb
Hannah sztem visszatér majd, legalábbis az a virágfutárkodás azt sejteti nekem. Pont olyan sisakvirágot vitt és az a végzet asszonya feeling, ami lejött róla, amikor lelépett (ami ráadásul olyan baromi szexi is volt, h jaaaajjj...
) , tuti h visszavágót akar.
Mindent összevetve nekem tetszett az évad. Eltértek a szokásos protokolloktól és menetrendektől, ami eleinte fura volt, de végül is tetszik. Gyorsan változtak a felállások, ellenfelek, oldalak, kapcsolatok, ez sztem jót tett, legalább vmi friss történt.
Dex és Deb jellemváltozásai elég markánsak voltak, az eleje óta amin átment a főhősünk
Mostanra a Sötét Utasról is megtudtunk elég sok újat, ami alapvetően változtatott meg dolgokat, Dex számára is.
Ha nem is a legjobb évad volt, de sztem bőven szerethető volt és ugyan eléggé kilógott a megszokottból, de ez nem feltétlenül vált annyira a hátrányára.
Szerk.:
És így, h Deb nyírta ki LaGuertát, nem kellett a Kódon kívülit megölnie Dexnek...
Nos, bevégeztetett ez is

A várva várt Doakes comeback megvolt, bár én nem egészen ilyenre számítottam, de vhogy ebben az évadban egész váratlanul oldják meg a fordulatokat. Ami persze jó

LaGuerta: kirááááály!!! Én örülök, h kiiktatták, nagyon nem volt begyere a karaktere a nagy bociszemeivel, amivel állandóan olyan esdeklően néz v épp kavarja a córeszt... Megoldva

Viszont azzal, h Deb lőtte le, elég nagy baromság volt a részéről, mivel így nem Estrada fegyveréből jött a golyó.
Viszont az egy nagy jó pont az íróknak, h Deb írta le a főnökét. Ez elég meredek váltás volt így a végére és egy újabb váratlan fordulat. Ennek lesznek bőven következményei, mivel kérdés h bírkózik meg a lelke is ezzel pl...
A poénok nagyon ültek:
Amikor LAGuertáról beszéltek még korábban Debék: "Oldottam volna meg úgy , ahogy szoktam?"

Matthews LaGuertának: "Csókolj meg minden olyat, ami egy kicsit is hasonlít egy seggre." Hehe

Dex kocsijában Deb a fura hang után: "-Mi volt ez?
- Estrada..." H kiszállt Deb

Hannah sztem visszatér majd, legalábbis az a virágfutárkodás azt sejteti nekem. Pont olyan sisakvirágot vitt és az a végzet asszonya feeling, ami lejött róla, amikor lelépett (ami ráadásul olyan baromi szexi is volt, h jaaaajjj...

Mindent összevetve nekem tetszett az évad. Eltértek a szokásos protokolloktól és menetrendektől, ami eleinte fura volt, de végül is tetszik. Gyorsan változtak a felállások, ellenfelek, oldalak, kapcsolatok, ez sztem jót tett, legalább vmi friss történt.
Dex és Deb jellemváltozásai elég markánsak voltak, az eleje óta amin átment a főhősünk

Ha nem is a legjobb évad volt, de sztem bőven szerethető volt és ugyan eléggé kilógott a megszokottból, de ez nem feltétlenül vált annyira a hátrányára.
Nekem is egyre inkább az az érzésem, h a végén Dexnek halnia kell...ozsimiki írta:
8.évad lesz a záróévad, ez kb biztos, bár elnézném még évekig, de ott már le fogják zárni. Sajnos abban is biztos vagyok, hogy Dex meghal a végén, DE REMÉLEM TÉVEDEK
Szerk.:
És így, h Deb nyírta ki LaGuertát, nem kellett a Kódon kívülit megölnie Dexnek...
- Deus
- Boixos Nois
ozsimiki írta:Dexter
u.i.:
Deus ne menőzz, mi meg megmondtuk,h homár volt a Viktorigaz erre nem kellene büszkéknek lennünk,h kiszúrjuk a homárokat
:D:D
valamint Te nem így gondoltad, most csak azért nyírta ki, mert a bátyó alapból ki akarta,és hirtelen választania kellett a tesó és a luvnya közül. Nem arról van szó,hogy gondolt egyet, Dex meg siet a segítségére, sőt Dex akarta alapból kinyírni ugye,és takarítani...de azért fogalmazzunk úgy,hogy kisbikaszeme. (darts)
Jólvannnnnna

A homáros dolgot meg benéztem anno. Azt hittem, hogy Victor volt az Isaak fia. De végülis egy pár voltak...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Dexter
Tetszett ez az éved is, az utolsó részben pedig zseniális párbeszédek voltak, nem hiányoltam az akciót, így volt tökéletes. Viszont majd érdekes lesz,hogy hogy oldották meg,h ne tűnjön fel,h rendőrségi fegyverrel lőtték le Laguerta-t, Dex megoldása kicsit fineszesebb lett volna, Deb is dönthetett volna úgy,hogy "okés,csináld,ahogy eltervezted,de ezt nem bírom nézni"...bár így kétségkívül drámaibb,és brutálabb volt, meg gondolom Deb "átalakulását" vetíti elő ez a megoldás.
8.évad lesz a záróévad, ez kb biztos, bár elnézném még évekig, de ott már le fogják zárni. Sajnos abban is biztos vagyok, hogy Dex meghal a végén, DE REMÉLEM TÉVEDEK
évad: 10/8.5 (nekem nem ez volt a legerősebb, még picit talán többet ki lehetett volna abból hozni,hogy Deb rájött mit is csinál Dexter, több cliffhanger pofavágás,amikor rájön,h egy-egy régi célszemélyt a bátyó tett el láb alól, több sztori felvilágosodását,stb...)
évadzáró rész: 10/9.8
u.i.:
Deus ne menőzz, mi meg megmondtuk,h homár volt a Viktor
igaz erre nem kellene büszkéknek lennünk,h kiszúrjuk a homárokat
:D:D
valamint Te nem így gondoltad, most csak azért nyírta ki, mert a bátyó alapból ki akarta,és hirtelen választania kellett a tesó és a luvnya közül. Nem arról van szó,hogy gondolt egyet, Dex meg siet a segítségére, sőt Dex akarta alapból kinyírni ugye,és takarítani...
de azért fogalmazzunk úgy,hogy kisbikaszeme. (darts)
Tetszett ez az éved is, az utolsó részben pedig zseniális párbeszédek voltak, nem hiányoltam az akciót, így volt tökéletes. Viszont majd érdekes lesz,hogy hogy oldották meg,h ne tűnjön fel,h rendőrségi fegyverrel lőtték le Laguerta-t, Dex megoldása kicsit fineszesebb lett volna, Deb is dönthetett volna úgy,hogy "okés,csináld,ahogy eltervezted,de ezt nem bírom nézni"...bár így kétségkívül drámaibb,és brutálabb volt, meg gondolom Deb "átalakulását" vetíti elő ez a megoldás.

évad: 10/8.5 (nekem nem ez volt a legerősebb, még picit talán többet ki lehetett volna abból hozni,hogy Deb rájött mit is csinál Dexter, több cliffhanger pofavágás,amikor rájön,h egy-egy régi célszemélyt a bátyó tett el láb alól, több sztori felvilágosodását,stb...)
évadzáró rész: 10/9.8
u.i.:
Deus ne menőzz, mi meg megmondtuk,h homár volt a Viktor

valamint Te nem így gondoltad, most csak azért nyírta ki, mert a bátyó alapból ki akarta,és hirtelen választania kellett a tesó és a luvnya közül. Nem arról van szó,hogy gondolt egyet, Dex meg siet a segítségére, sőt Dex akarta alapból kinyírni ugye,és takarítani...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
Dex
HÁT EZ
fuuuuhhú... De durva volt nagyon.
Mekkora jelenet volt, ahogy LaGuerta vitte be Dexet az őrsre. Plusz köpni-nyelni se tudtam, amikor LaGuerta lejátszotta Debnek a benzinkutas felvételt.... Éreztem, hogy nagyon szorul a hurok Dex -en és Deb -en.
Megjósoltam, hogy mi lesz a vége -->
Elküldve: 2012.11.20. 17:41:54
Ennyi, jackpot!
HÁT EZ

Mekkora jelenet volt, ahogy LaGuerta vitte be Dexet az őrsre. Plusz köpni-nyelni se tudtam, amikor LaGuerta lejátszotta Debnek a benzinkutas felvételt.... Éreztem, hogy nagyon szorul a hurok Dex -en és Deb -en.
Megjósoltam, hogy mi lesz a vége -->
Elküldve: 2012.11.20. 17:41:54
Deus írta:miihii írta:Nem tudom h oldják meg, de nekem az a gyanúm, h ha nem is A fő szál, de az egyik tuti ő lesz. Nem hiszem, h ebbe a szériába még besűrítik ezt is. Inkább az évadzárón gondolom az utolsó jelenetként, kedvcsinálónak a kövi évadra. Pl, h LaGuerta lecsukja v vmi és azzal lesz vége a 7. évadnak.soadroli írta: Szerinted hogy oldanák meg, hogy ő legyen a fő szál egy egész szezonon keresztül? Nem hiszem...vagy megmurder ebben az évadban, vagy a következőben is nyomozgat még Dex után. De ezt se hiszem, szal' az évad végére valami csattanót várok![]()
Miért van olyan érzésem, hogy az évad legnagyobb csattanója az lesz, hogy Deb fogja megmurdálni LaGuertát (mert ő rájön erre az egészre, erre Deb beijed vagy valami ilyesmi, azt kinyírja (előző hsz -ban leírtam, hogy ő kezd bekattanni rendesen)), ezután Dex fogja eltakarítani Deb szennyesét... köszipuszicsá, LaGueta szál megoldva.
Ennyi, jackpot!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.12.17. 21:10:22-kor.