Egyet értek bence-barcával, Robinho és Pato esetleges távozásával szerintem sem gyengülne sokat a Milan, mert nem sok mindenben járulnak hozzá a Milan eredményességéhez az utóbbi időben. Én mind2t rendkívül túlértékeltnek tartottam mindig is. Robinho úgy lett beharangozva, mint az új Pelé, hatalmas volt a cirkusz körülötte, mikor a Real leigazolta. Ahogy most Neymarral, úgy anno ő nála is elhitette sok emberrel a média, hogy mekkora játékos. Mennyit kellett hallgatnom, hogy Robinho mennyivel nagyobb tehetség, mint Messi, te jó ég.

Aztán persze nem jött be neki az élet Madridban, legalábbis eleinte nem, mert aztán tényleg volt egy egészen kiváló szezonja, de azzal ki is fújt a Madridi karrierje, elment a Citybe. Az új klubjánál is ha jól emlékszem, eleinte nagyon ment neki, gólokat lőtt, gólpasszokat adott, de aztán teljesen visszaesett. A Milanban pedig tényleg már csak pár jó meccse volt, semmi több. Nyilván nem volt tehetségtelen, de a média azért alaposan túlértékelte, és ez sztem nem is tett jót neki. Csak jó időszakai voltak, de hosszútávon sehol sem tudott jó teljesítményt nyújtani.
Patoval hasonló a helyzet, de ő még annyit sem tudott az asztalra letenni, mint Robinho. Az első fél szezonjában lőtte a gólokat, aztán kidurrant mint egy lufi. Nem értem miért nem adták el, pedig a Chelsea azt hiszem 40 millió eurót is adott volna érte, pedig annyit sosem ért.
Egyébként az utóbbi időben feljövő ágban volt a Milan, meg is lepődtem, hogy most kikaptak. Nem nézem a meccseiket, de ahogy látom El Shaarawy szép számmal lövi a gólokat, meg másoktól is úgy hallom, ő most a Milan húzóembere.