Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. Ha már annyira lehúzza a csapatának egy részét, ahogy tette (a 3 fekete báránnyal meg elpöttyintett ezt-azt...), akkor miért pont a kapussal statuál példát? Illetve a többivel miért nem?sjd írta:Ezzel még egyet is értenék, azonban az a baj, hogy komoly az esélye annak, hogy egyáltalán nem szakmai indokok alapján ültette le. Mert érdekes egybeesés, hogy a csapatkapitányt, és egyben az egyik legnagyobb ellenlábasát ültette le. Ha a rossz formát büntette volna, akkor kb. a Castillát küldi fel a Malaga ellen. Di Maria, Özil kezdhetett....Arról már ne is beszéljünk, hogy Mourinho mikor padoztatott utoljára kapust szakmai okokból..mess2009 írta:része vagyok a "közutálatnak"ami Murinhot illeti de (talán egy kicsit a vita kedvéért) vegyüknk ki egy példát: Casillas- kispad. mi is történt ?! az EDZŐ egy szerinte (átmenetileg) gyengébben teljesítő játékost egy(vagy több?) meccsen a kispadra ültetett. szerintem ez teljesen rendben van. hogy fokozzam, nálunk sokszor visszatetszést kelt bennem, amikor azt olvasom, hogy Messi játéka attól függ?!, hogy akar e? ez bizony nagyon nincs rendben.
Szóval erősen kilóg a lóláb...
Ezzel még egyet is értenék, azonban az a baj, hogy komoly az esélye annak, hogy egyáltalán nem szakmai indokok alapján ültette le. Mert érdekes egybeesés, hogy a csapatkapitányt, és egyben az egyik legnagyobb ellenlábasát ültette le. Ha a rossz formát büntette volna, akkor kb. a Castillát küldi fel a Malaga ellen. Di Maria, Özil kezdhetett....Arról már ne is beszéljünk, hogy Mourinho mikor padoztatott utoljára kapust szakmai okokból..mess2009 írta:része vagyok a "közutálatnak"ami Murinhot illeti de (talán egy kicsit a vita kedvéért) vegyüknk ki egy példát: Casillas- kispad. mi is történt ?! az EDZŐ egy szerinte (átmenetileg) gyengébben teljesítő játékost egy(vagy több?) meccsen a kispadra ültetett. szerintem ez teljesen rendben van. hogy fokozzam, nálunk sokszor visszatetszést kelt bennem, amikor azt olvasom, hogy Messi játéka attól függ?!, hogy akar e? ez bizony nagyon nincs rendben.
Nyilván nem az eredményeit vitatja el a lesüllyesztés szócska, hanem azt az árat, amibe ez került. Az a bizonyos, jellegzetes Jo5é mentalitás, stílus, kézjegy, amitől végtelenül utálja, aki... És ami egyre inkább átterjedt róla a habfehér lelkűekre is, ahogy a korábbi csapatainál.LG írta: A Madridot fokozatosan lesüllyesztette? ...
Abba meg végképp nem vagyok benne biztos, hogy erősödne a Real nélküle. Persze ha már Mourinho a játékosokkal sem jön ki, illetve nagy a feszültség az klubon belül is, akkor mindenképp jót tesz a Realnak a távozása, legalábbis rövid távon, de hosszútávon lehet, hogy újra középcsapattá süllyednének vissza európai szinten, mint amilyenek voltak 2005-2010 között. Meg nem lenne épp könnyű feladat, a megfelelő edző, és a megfelelő játékosok megtalálása sem, hisz már sok éve próbálkozik ezzel a Madrid, de csak rövid távon tud eredményeket felmutatni, hosszú távon mindig bukik az új edző, és az igazolások is. Aki egyik szezonban még megváltó, a következőben már közellenség, lehetne sorolni a neveket.
Félreértettél. Azt hogy "lesüllyesztette" én morális értelemben gondoltam, az pedig, hogy a real "visszajött az európai elitbe" nem kizárólag az ő érdemének tulajdonítanám. meggyőződésem, hogy nem egy olyan edző van jelenleg, akivel hasonló eredményeket ért volna el a Madrid. Az lehet,hogy az Intert vagy Chelsea-t nagy magasságokba juttatta, de az a stílus, melyet ő nagyon tud alkalmazni az előbb említett kluboknál nagyon működőképes tudott lenni, a real viszont nem tud ezzel igazán hatékony lenni.LG írta:A Madridot fokozatosan lesüllyesztette?Chino írta:
A Madridot sikerült fokozatosan lesüllyesztenie én mégis nagyon szeretném ha fogná a sátorfáját és eltűnne Spanyolországból, mert itt annyit ártott a focinak, a szurkolóknak stb., hogy akármennyire is erősödne a Real nélküle végre nem az ellenségeskedés kerülne középpontba, hanem a játék és a csapatok egymással szembeni tisztelete, valamint talán nem hentesmunka folyna a pályán hanem nagybetűs játék. Persze nem egyik pillanatról a másikra, de fokozatosan ellenféllé változna a két gigász és nem ellenséggé.Pont, hogy ő hozta vissza őket sok év után az európai elitbe, ne feledjük, hogy Mourinho előtt a Realt Lyon, Roma, Liverpool szintű csapatok alázták a BL-ben. 2 elég jó szezont futott a Reallal, bár úgy látszik, hogy idén már nem fog összejönni, de még nincs vége a szezonnak, egy esetleges BL győzelemmel még fordíthatna a szekerén a portugál, vékony szalmaszál ugyan, de ebbe még kapaszkodhat. Abba meg végképp nem vagyok benne biztos, hogy erősödne a Real nélküle. Persze ha már Mourinho a játékosokkal sem jön ki, illetve nagy a feszültség az klubon belül is, akkor mindenképp jót tesz a Realnak a távozása, legalábbis rövid távon, de hosszútávon lehet, hogy újra középcsapattá süllyednének vissza európai szinten, mint amilyenek voltak 2005-2010 között. Meg nem lenne épp könnyű feladat, a megfelelő edző, és a megfelelő játékosok megtalálása sem, hisz már sok éve próbálkozik ezzel a Madrid, de csak rövid távon tud eredményeket felmutatni, hosszú távon mindig bukik az új edző, és az igazolások is. Aki egyik szezonban még megváltó, a következőben már közellenség, lehetne sorolni a neveket.
A Madridot fokozatosan lesüllyesztette?Chino írta:
A Madridot sikerült fokozatosan lesüllyesztenie én mégis nagyon szeretném ha fogná a sátorfáját és eltűnne Spanyolországból, mert itt annyit ártott a focinak, a szurkolóknak stb., hogy akármennyire is erősödne a Real nélküle végre nem az ellenségeskedés kerülne középpontba, hanem a játék és a csapatok egymással szembeni tisztelete, valamint talán nem hentesmunka folyna a pályán hanem nagybetűs játék. Persze nem egyik pillanatról a másikra, de fokozatosan ellenféllé változna a két gigász és nem ellenséggé.
Ha ennyire fennakadtál itt az egészen visszafogott gyökér jelzőn, ami tényleg egy olyan enyhe és egyáltalán nem vulgáris kifejezés, akkor azért nem irigyellek a saját portán való söprögetésnél, amikor egyenként mindenkinek beoltasz, amikor Messit mondjuk doppingos gnómnak meg hasonlóan szép dolgokkal jellemzik. Mert minden bizonnyal így van, ugye?REMY írta:
én sem mondom, hogy suttyóbbak stb, mert nem. Csak azt gondolom, hogy kulturált emberi lények vagyunk, és a dühöt meg egyéb idegességet nem a fórumon kell levezetni. Itt adjuk már meg a módját és fogalmazzunk rendesen, még akkor is ha nem bírjuk az adott embert.
Olyanokat tudnék írni Messiről, hogy elképesztő.. de azt megteszem szóban, haverok között, de nem a fórumon. Nem ide való.
persze lehet, hogy csak én gondolom így.
No, de Boldog Karácsonyt mindenkinek
Maradjunk annyiban Remy, h Te nem EZEN a fórumon teszed meg.REMY írta:én sem mondom, hogy suttyóbbak stb, mert nem. Csak azt gondolom, hogy kulturált emberi lények vagyunk, és a dühöt meg egyéb idegességet nem a fórumon kell levezetni. Itt adjuk már meg a módját és fogalmazzunk rendesen, még akkor is ha nem bírjuk az adott embert.bence-barca írta: Ezzel sajnos egyet kell érteni.
Nem véletlen, h nálatok nagyobb a tisztelet, Peptől (meg Titotól is) sokkal nagyobb a tisztelet felétek, mint felénk Moutól. Ezt el kell ismernie mindenkinek, h ez tiszteletlenség itt nem abból fakad, mert a Barcasok suttyób természetűek...
Olyanokat tudnék írni Messiről, hogy elképesztő.. de azt megteszem szóban, haverok között, de nem a fórumon. Nem ide való.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -down.htmlChino írta:Azt nem hiszem, hogy az MU-ba menne. Sajnos nem tudom belinkelni, de Fergusonnak volt valami olyan nyilatkozata, hogy Josét nem szeretné utódjának
Annyi különbséggel, hogy az pusztán irigység (mert azért valljuk be, a nézők közé bombázott labdán kívül nem nagyon lehet belekötni Messibe se emberileg, se a pályán mutatott viselkedését tekintve...ha meg csak a feje irritál, arra meg megint nem lehet mit mondaniREMY írta:
én sem mondom, hogy suttyóbbak stb, mert nem. Csak azt gondolom, hogy kulturált emberi lények vagyunk, és a dühöt meg egyéb idegességet nem a fórumon kell levezetni. Itt adjuk már meg a módját és fogalmazzunk rendesen, még akkor is ha nem bírjuk az adott embert.
én sem mondom, hogy suttyóbbak stb, mert nem. Csak azt gondolom, hogy kulturált emberi lények vagyunk, és a dühöt meg egyéb idegességet nem a fórumon kell levezetni. Itt adjuk már meg a módját és fogalmazzunk rendesen, még akkor is ha nem bírjuk az adott embert.bence-barca írta: Ezzel sajnos egyet kell érteni.
Nem véletlen, h nálatok nagyobb a tisztelet, Peptől (meg Titotól is) sokkal nagyobb a tisztelet felétek, mint felénk Moutól. Ezt el kell ismernie mindenkinek, h ez tiszteletlenség itt nem abból fakad, mert a Barcasok suttyób természetűek...
Mihu írta:Azok után, hogy megpróbálja kinyomni a másodedzőnk szemét, és meccsről meccsre ráuszítja a kutyáit a játékosainkra (szerencsére az utóbbi 2-3 meccsen már nem jellemző) mégis mit vársz, hogy vélekedjünk róla? Ejnye-bejnye? Vagy mégis mit? Ha Pep ezt csinálta volna veletek 3 év alatt, meg se lepődnék rajta, hogy gyűlölitek... És ahogy Rinku is írta, a gyökér jelző csak a fórum miatt jelenhetett meg. Egyébként többszörösen összetett mondatokat is össze tudnék rakni róla, és az úgy talán tükrözné a véleményemet...talán
Azok után, hogy megpróbálja kinyomni a másodedzőnk szemét, és meccsről meccsre ráuszítja a kutyáit a játékosainkra (szerencsére az utóbbi 2-3 meccsen már nem jellemző) mégis mit vársz, hogy vélekedjünk róla? Ejnye-bejnye? Vagy mégis mit? Ha Pep ezt csinálta volna veletek 3 év alatt, meg se lepődnék rajta, hogy gyűlölitek... És ahogy Rinku is írta, a gyökér jelző csak a fórum miatt jelenhetett meg. Egyébként többszörösen összetett mondatokat is össze tudnék rakni róla, és az úgy talán tükrözné a véleményemet...talánREMY írta:Most nem nagyon nagy OFF, de ez poén... múltkor volt rá példa, aztán repült is nekik a 2 hét pihenő, tehát nem megengedett a túloldalon az ilyen stílus. Egyszerűen nem értem. Egy Fórum, ahová bárki, bármilyen korosztály feljöhet, és ezt látja... hát nem tudom, de nem a jó célt szolgálja...Tocy írta:
Mintha a madridistán nem ennél százszor durvább dolgok vannak barca-játékosokról meg most már real-játékosokról is...ez az álszentség, na ez a hatalmas vicc.
Most nem nagyon nagy OFF, de ez poén... múltkor volt rá példa, aztán repült is nekik a 2 hét pihenő, tehát nem megengedett a túloldalon az ilyen stílus. Egyszerűen nem értem. Egy Fórum, ahová bárki, bármilyen korosztály feljöhet, és ezt látja... hát nem tudom, de nem a jó célt szolgálja...Tocy írta:
Mintha a madridistán nem ennél százszor durvább dolgok vannak barca-játékosokról meg most már real-játékosokról is...ez az álszentség, na ez a hatalmas vicc.
Nos, még ha nem éppen virágnyelven fogalmazok, akkor is van rá lehetőség, hogy elmondjam a mondandómat. Én ezt így gondolom. Egy gyökér az az ember... Amit a Madridnál töltött időszaka alatt bemutatott, ezzel a szóval tudnám jellemezni. Ami ganét a Barcára dobált teljesen jogtalanul, aminek elhordta a csapatot, bele rúgott, meggyalázta, kisemmizte, besározta mindenféle szemenszedett hazugsággal, azután a "gyökér" szó még nagyon is kedves stílusú fogalmazás, hisz amint mondtad, ez egy fórum, ahol illik visszafogni magát az embernek...REMY írta:Mondjuk ahova Mourinho megy ott azért jön a siker. Ráadásul spanyolon kívül a barca sem lenne, tehát ennyivel könnyebb dolga lenne. Maximum BL-ben kerülne vele össze.
Bárhova is fog menni, tuti hogy kupákat fog nyerni.
más: amúgy vicc ez a stílus... oké, hogy nem a szíve csücske valakinek valaki.. de ez akkor is egy fórum, na mindegy
Mintha a madridistán nem ennél százszor durvább dolgok vannak barca-játékosokról meg most már real-játékosokról is...ez az álszentség, na ez a hatalmas vicc.REMY írta:Mondjuk ahova Mourinho megy ott azért jön a siker. Ráadásul spanyolon kívül a barca sem lenne, tehát ennyivel könnyebb dolga lenne. Maximum BL-ben kerülne vele össze.Rinku írta: Ha visszamegy, nem hinném, hogy a Chelseabe menne. Valahogy nem érzem ezt, létezne, hogy Ferguson pont ennek a gyökérnek adná át a stafétát?
Bárhova is fog menni, tuti hogy kupákat fog nyerni.
más: amúgy vicc ez a stílus... oké, hogy nem a szíve csücske valakinek valaki.. de ez akkor is egy fórum, na mindegy