La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
sura
Jugador d'estrella

2013.01.06. 06:49:14

[quote="connor"]A legelképesztőbb az egészben, hogy a csapat legidősebb tagja a 25 éves David Lombán. A többiek 23 évesek vagy annál fiatalabbak, többségükben 20 körüli srácok.
A mai kezdőnk:
Masip-Balliu,Lombán,Planas,Grimaldo-Ledes, Lobato, Sergi Roberto- Femenía,Deulofeu, Luis ALberto. Csereként jött Araujo, Ilie, Ángel. A 14 pályára lépő játékosunk átlagéletkora: kicsivel több, mint 20 év (20,79) :!:[/quote]

Kik mutattak olyan játékot,amire később az A-ban is számolni lehet?
connor
Jugador d'estrella

2013.01.06. 01:02:42

A legelképesztőbb az egészben, hogy a csapat legidősebb tagja a 25 éves David Lombán. A többiek 23 évesek vagy annál fiatalabbak, többségükben 20 körüli srácok.
A mai kezdőnk:
Masip-Balliu,Lombán,Planas,Grimaldo-Ledes, Lobato, Sergi Roberto- Femenía,Deulofeu, Luis ALberto. Csereként jött Araujo, Ilie, Ángel. A 14 pályára lépő játékosunk átlagéletkora: kicsivel több, mint 20 év (20,79) :!:
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.06. 00:45:53

Brutál! Az a Villareal aki 2007/8-ban 2. lett az első csapatunkat megelőzve. :shock: Ma olyan embereik kezdtek mint: Mellberg, Senna, Cani, Bruno, Uche Szóval nevek. Sajnálatos hogy ennyire szétesett az a klub.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.06. 00:35:49

azért elképesztő ez a B csapat.
tavaly előtt 3.-ok lettek, tavaly 8.-ok, idén az 5. helyen állnak a másodosztályban.
úgy, hogy az utóbbi 3-4 szezonban többek közt ilyen játékosok hagyták ott őket : xavi torres,jeffrén,fontás,rubén rochina,riverola,cuenca,botía,assulin,oriol,thiago,vazquez,abraham,nolito,romeu,soriano,tello,carmona,muniesa,bartra,montoya,dos santos...
cinkoxid
Barça B

2013.01.06. 00:32:46

Nyert a Barca B 3-1 re idegenben a Villareal ellen :D Kár, hogy egyetlen stream sem volt :roll:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.02. 17:29:12

50 szép Barça-gól:
http://www.youtube.com/watch?v=YAYW2P0Gsq8
Csak így tovább, fiatalok!
20tek
Jugador del Barça

2012.12.28. 15:47:01

LG írta:Érdekes módos az utóbbi időben inkább azok a játékosok maradnak meg tartósabban a felnőtt csapatnál, aki nem lettek 16-17 évesen agyonsztárolva, pl. Pedro, Busquets, és ilyen lehet talán Tello, Montoya is.
Ellenben a giga tehetségnek kikiáltott Assulin, Krkic, Dos Santos már itt sincsenek, és új csapatainkban sem sikerült nagyot alkotniuk. És eddig engem még Thiago sem győzött meg igazán, látszik, hogy nagyon tehetséges, de a nagy áttörés még nem sikerült.
Nem kell feltétlenül nagy áttörés. Xavi olyan idős korában, mint most Thiago nem volt olyan jó játékos. Csak évről-évről folymatosan javult. Még Thigao sincs egyáltalán lemaradva, és szerintem javul is, csak a sérülése miatt egy ideig nem volt szem leőtt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.12.28. 15:36:55

Érdekes módos az utóbbi időben inkább azok a játékosok maradnak meg tartósabban a felnőtt csapatnál, aki nem lettek 16-17 évesen agyonsztárolva, pl. Pedro, Busquets, és ilyen lehet talán Tello, Montoya is.
Ellenben a giga tehetségnek kikiáltott Assulin, Krkic, Dos Santos már itt sincsenek, és új csapatainkban sem sikerült nagyot alkotniuk. És eddig engem még Thiago sem győzött meg igazán, látszik, hogy nagyon tehetséges, de a nagy áttörés még nem sikerült.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.28. 15:09:14

Barca_10 írta:Gyerekek, volt nálunk egy Gai Assulin nevezetű ifjú, vele mi történt? 2009-ben egy kupameccsen láttam játszani, elég jól küldte, aztán nyáron továbbadtuk a Citynek, de azóta semmi hír róla.
A Racinggal szenved a másodosztályban, többnyire csere
(Amúgy a Google rengeteg dologra választ tud adni) :wink:
sura
Jugador d'estrella

2012.12.28. 15:05:18

Bojan példája mutatja, hogy tuti recept nincs. De általában a rossz döntés is hasznosabb a felelősségelhárító halogatásnál.
Barca_10
Entrenador del Barça

2012.12.28. 14:34:20

Gyerekek, volt nálunk egy Gai Assulin nevezetű ifjú, vele mi történt? 2009-ben egy kupameccsen láttam játszani, elég jól küldte, aztán nyáron továbbadtuk a Citynek, de azóta semmi hír róla.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.28. 14:27:52

Barcaman14 írta:
Barcaman1993 írta: Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be?
Lehet, hogy tényleg nagyon tehetséges volt(bár kétlem, hogy Messivel fel tudná venni a versenyt ilyen téren), de a hozzáállása, mentalitása nem volt megfelelő ezért "elkallódott". Önmagában nem minden a tehetség, Messi sikereiben is jelentősen közrejátszik az említett 2 tényező.
Bizony, láttunk már olyat, hogy a hozzáállás még sokkal későbbi életkorban is tönkre tud tenni egy karriert (R10, Adriano)
Fiatal korban meg még nagyobb a szelekció, ilyen eset nem egy előfordult azóta is (Dos Santos, Assulin stb.)
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.12.28. 14:07:22

Barcaman1993 írta: Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be?
Lehet, hogy tényleg nagyon tehetséges volt(bár kétlem, hogy Messivel fel tudná venni a versenyt ilyen téren), de a hozzáállása, mentalitása nem volt megfelelő ezért "elkallódott". Önmagában nem minden a tehetség, Messi sikereiben is jelentősen közrejátszik az említett 2 tényező.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.28. 14:03:16

carlos1991 írta:

sztem éppen azért hogy fejlődjenek mert olyan játékosok voltak elöttük az A csapatban hogy nem fértek volna oda...és ha addig csak a kispadon ülnek nem fejlődnek! mind a 2nek jót tett az angol bajnokság!
Nem hinném. Akkor kölcsönről lett volna szó, nem pedig végleges elengedésről. 40 milliós fejlődési pénz meg elég sok 2 saját farkasom kölykéért.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2012.12.28. 13:54:41

Barcaman1993 írta:Gyerekek, most olvasom Graham Hunter: Barca c. könyvét. Alig olvastam belőle valamit, de már jönnek fel sorban a kérdések belőlem. A korosztályos edző elmondja, hogy 4 olyan ember volt, akik messze kilógtak a korosztályukból: Piqué, Fabregas, Messi, Victor Vazquez. Kérdem én, hogy az előbbi 2-őt minek engedték el? Persze tudjuk, hogy a PL csapatok már komoly gázsit nyomtak tinédzserek orra alá, de ahogy Messit megtartottuk, úgy őket is meg lehetett volna. Aztán azt írja, hogy Messivel a versenyt egyedül egy bizonyos Victor Vazquez vette fel a versenyt és folyamatosan egymással versengtek. Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be? Azt már tudom, hogy Belgiumban focizik, de azért mégis... AZt meg nem is mondom, hogy olyan kiváló szakemberek voltak a Barcánál, mint Hen Ten Cate, aki előbb Messit, majd Iniestát akarta kölcsönadni a Rangersnek... Aki még nálam is jobban elmélyültebb és jobban vágja a témát, az tudna felelni a kérdéseimre?

sztem éppen azért hogy fejlődjenek mert olyan játékosok voltak elöttük az A csapatban hogy nem fértek volna oda...és ha addig csak a kispadon ülnek nem fejlődnek! mind a 2nek jót tett az angol bajnokság!
Viva Espana és Viva Barca.....
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.28. 13:36:13

Gyerekek, most olvasom Graham Hunter: Barca c. könyvét. Alig olvastam belőle valamit, de már jönnek fel sorban a kérdések belőlem. A korosztályos edző elmondja, hogy 4 olyan ember volt, akik messze kilógtak a korosztályukból: Piqué, Fabregas, Messi, Victor Vazquez. Kérdem én, hogy az előbbi 2-őt minek engedték el? Persze tudjuk, hogy a PL csapatok már komoly gázsit nyomtak tinédzserek orra alá, de ahogy Messit megtartottuk, úgy őket is meg lehetett volna. Aztán azt írja, hogy Messivel a versenyt egyedül egy bizonyos Victor Vazquez vette fel a versenyt és folyamatosan egymással versengtek. Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be? Azt már tudom, hogy Belgiumban focizik, de azért mégis... AZt meg nem is mondom, hogy olyan kiváló szakemberek voltak a Barcánál, mint Hen Ten Cate, aki előbb Messit, majd Iniestát akarta kölcsönadni a Rangersnek... Aki még nálam is jobban elmélyültebb és jobban vágja a témát, az tudna felelni a kérdéseimre?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sura
Jugador d'estrella

2012.12.28. 04:06:12

Úgy gondolom, a télen mind az A . mind a B keretre ráférne egy nagy rovancsolás. Az A-ból el kellene adni azokat, akikért jó árat lehetne kapni és nélkülözhetőek, kölcsönadni pedig azokat, akik aligha jut hely a csapatban, csak akadályozzák a fiatalok felkerülését. A B-ben meg azt jelentené a rovancsolás, hogy megszűrni: ki az, aki belátható időn belül felmehet az A -ba, kit kell ehhez jó szerződéssel valahová kölcsönadni, hogy ott fejlődjön és ki az, akiben ugyan nincs perspektíva, de segítenek hozni a B-nek az eredményeket. Amit nem értek, az az, hogy Luis Albertonál miért nem hívják már le az opciót és szerződtetik, mert neki még az A sem kizárható perspektíva, ha megkapja a lehetőségeket.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.12.26. 21:51:37

Nemrég erről a kisfiúról írtam pár szót

=D>

Mari Zoli
Jegyezzétek meg a nevét :D
Akit érdekel nézze meg a többi videóját is ;)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.23. 18:00:03

Már meg sem lepődöm, hogy háromgólos vezetés után sem képes nyerni a B. :roll:
Így már csak nyolcadik a Barça B, viszont ők lőtték a legtöbb gólt a másodosztályban eddig, szám szerint 40-et. A második pont a Girona 37-tel.
Benját meg jó ötlet volt eladni, a Girona színeiben már nem először rúgott gólt volt csapatának.
Deulofeunak tényleg nagyon megy idén, már 11 gólos, amivel a góllövőlista második helyén áll jelenleg. Emellett kiosztott még három gólpasszt is.
A két gólja:
1. http://www.youtube.com/watch?v=7dNixfTVKFo
2. http://www.youtube.com/watch?annotation ... PhGo9LuuWY

Tello: http://www.youtube.com/watch?v=y93OhnYG-Ro
Így kell ezt csinálni, gyorsaság, gyors helyzetfelismerés, remek technikai kivitelezés, tökéletes befejezés.
Őszintén remélem, hogy ezután több lehetőséget kap majd, és nem csak az utolsó percekre fogják bedobni.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.12.23. 01:36:36

deulofeu hatalmas szezont fut a b-nél, a mai két gólja is tiszta messis volt, kár, hogy elrontották a végét, 4-1-ről nem szabad leikszelni.

tellonak meg jár a pacsi, hogy megadta a kegyelem döfést, jó játékot szeretnék tőle látni, ha már úgysem lesz az, amit én szeretnék :)
cinkoxid
Barça B

2012.12.23. 00:57:37

Néztem a B meccset, mint mindig ha van stream. Azt hittem a végén idegbajt kapok, hogy hagyták elúszni ezt a győzelmet is. Sokkal jobban lehet izgulni a B meccseken, mint a nagyokén. Főleg, hogy pont utána játszott az A csapat, ami alatt többször is bealudtam sajnos :oops:
Gustavo Ledest nagyon erőltetik, kezdő volt az utóbbi meccseken, remélem lesz belőle valami/valaki. Rafinha meg végre rájött ,hogy a raszta haj pinto területe :D Deulofeunak simán meglehetett volna a mesterhármasa, de néha egy labdát nem tud rendesen megtolni/átvenni. Mindenesetre a góllövőlista élén van jelenleg, ami nagy szó egy 18 évestől. Szerintem jövőre még nem fog feljönni a nagy csapathoz. Luis Alberto viszont 21 lesz, és benne elég sok potenciált látok. Nem értem a pesben miért csak 60asra értékelik :twisted: Rafinha is lassan be fog mutatkozni, csak az a baj, hogy nincs hely az első csapatban szinte senki számára sem. Ez elvetemült gondolat, de akkor tudnának igazán szóhoz jutni a fiatalok, ha az összes nem saját nevelés el lenne adva. Rotáció sem nagyon van az első csapatban. Szegény JDS csak havonta egyszer játszik, mégis ott vigyorog szinte minden képen, ami barcás :D Az edző helyében én minden meccsen felhoznék egy fiatalt a B csapatból és beállítanám a 60. perc körül, hadd szokja. Remélem a 2. osztályban a mini el classicó most majd be lesz húzva rendesen. A védelem miatt aggódok egyedül. Borzasztóan gyengék. Nem is a képességgel van baj, hanem ,hogy töketlenek.... :roll: Túl puhányak és szervezetlenek. Igaz, hogy csak fiatalok, de pl angliában biztos jobbak ilyen korban. Én szerződtetnék a csapathoz egy 33-37 év között nemzetközi tapasztalatokkal bíró védőt, aki már csak levezetni akar, hogy irányítsa a védelmet a meccseken, illetve tanuljanak tőle. Pl egy Lució vagy gabriel milito/marquez jól jönne. Mert a jelenlegi Mr.Tapasztalat (lombán) nem a legmegfelelőbbek közé tartozik.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.22. 20:08:22

Alexis,Villa, és már már Pedro!

Tessék tanulmányozni Tello-t, avagy hogyan kell kicselezni a védőket, helyzetbe kerülni, és gólt lőni!

Hihetetlen, hogy Tello 1,5perc alatt többet csinált, mint Villa-Alexis duó 90perc alatt, és érdekes hogy melyikre mennyit költött a csapat, na mind1.
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.22. 18:06:32

Barcelona B - Girona 4-4... Sajnos nem először fordul elő, hogy a mérkőzés végén jön vissza az ellenfél. Ebből látszik, hogy még rutintalan a csapat. A mai találkozón is 4-1-re vezettünk, és az utolsó 15 percben kaptunk 3 gólt :roll:

Mint említettem volt már pár ilyen találkozónk:

Recreativo ellen 2-1-re vezettünk 2-3 a vége. A gólokat a 83' és 86' percben kaptuk.
Almeíra ellen 2-0-ra vezettünk és 4-5 lett a vége. A gólokat a 78',88' és 90' percekben kaptuk.
Numancia ellen 1-0- volt ide, és 3-3 lett a vége. A gólokat a 82" és 86' percben kaptuk.
Girona ellen 4-1 ide, és 4-4 a vége. Ez a mai meccs. A gólokat a 76', 88' és 92' percben kaptuk.

A pláne, hogy ez a négy mérkőzés ami a "kezünkben volt" és döntetlen vagy vereség lett, mindegyiket hazai pályán értük el... Ezen tavasszal jó lenne javítani!

Több mérkőzésünk az idén már nem lesz, január 5-én a Villareal otthonában kezdünk. Jelenleg 6. helyen vagyunk ám ha a Sabadell, Las Palmas vagy a Ponfferadnia nyer akkor a 9. helyre csúszunk vissza.

Az utolsó három mérkőzésünket a tabella első három helyezettjével játszottunk -Elche 1-1, alcoron 1-1,Girona 4-4- egyaránt döntetlent értünk el ami szerintem szép eredmény!
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.22. 17:46:12

Ezt nem hiszem el, 4-4... A 92. percben csak bekotorták. :evil:

Valami történt (sajnos elment az adásom) mert Oiert egyből kiállította a gól után a bíró. Sajnos nem volt okos a kapusunk, HÁRMAN alig tudták lefogni, nehogy nekimenjen a bírónak...
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.12.22. 17:29:01

Luis Alberto ívelt be szabadrúgást, amit Rafinha csúsztatott a kapuba, 4-1!

Szerk: Megint Grimaldo maradt le a hosszún, 4-2. Sajnos nagyon rosszul játszik ma. Előbb is a srác úgy verte meg ahogy akarta... Bár ne feledjük, még mindig csak 17 éves.

Feljött 4-3-ra a Girona, elég meleg lesz a vége... :roll:
Kép
Válasz küldése