Néztem a B meccset, mint mindig ha van stream. Azt hittem a végén idegbajt kapok, hogy hagyták elúszni ezt a győzelmet is. Sokkal jobban lehet izgulni a B meccseken, mint a nagyokén. Főleg, hogy pont utána játszott az A csapat, ami alatt többször is bealudtam sajnos
Gustavo Ledest nagyon erőltetik, kezdő volt az utóbbi meccseken, remélem lesz belőle valami/valaki. Rafinha meg végre rájött ,hogy a raszta haj pinto területe

Deulofeunak simán meglehetett volna a mesterhármasa, de néha egy labdát nem tud rendesen megtolni/átvenni. Mindenesetre a góllövőlista élén van jelenleg, ami nagy szó egy 18 évestől. Szerintem jövőre még nem fog feljönni a nagy csapathoz. Luis Alberto viszont 21 lesz, és benne elég sok potenciált látok. Nem értem a pesben miért csak 60asra értékelik

Rafinha is lassan be fog mutatkozni, csak az a baj, hogy nincs hely az első csapatban szinte senki számára sem. Ez elvetemült gondolat, de akkor tudnának igazán szóhoz jutni a fiatalok, ha az összes nem saját nevelés el lenne adva. Rotáció sem nagyon van az első csapatban. Szegény JDS csak havonta egyszer játszik, mégis ott vigyorog szinte minden képen, ami barcás

Az edző helyében én minden meccsen felhoznék egy fiatalt a B csapatból és beállítanám a 60. perc körül, hadd szokja. Remélem a 2. osztályban a mini el classicó most majd be lesz húzva rendesen. A védelem miatt aggódok egyedül. Borzasztóan gyengék. Nem is a képességgel van baj, hanem ,hogy töketlenek....

Túl puhányak és szervezetlenek. Igaz, hogy csak fiatalok, de pl angliában biztos jobbak ilyen korban. Én szerződtetnék a csapathoz egy 33-37 év között nemzetközi tapasztalatokkal bíró védőt, aki már csak levezetni akar, hogy irányítsa a védelmet a meccseken, illetve tanuljanak tőle. Pl egy Lució vagy gabriel milito/marquez jól jönne. Mert a jelenlegi Mr.Tapasztalat (lombán) nem a legmegfelelőbbek közé tartozik.