Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell feltétlenül nagy áttörés. Xavi olyan idős korában, mint most Thiago nem volt olyan jó játékos. Csak évről-évről folymatosan javult. Még Thigao sincs egyáltalán lemaradva, és szerintem javul is, csak a sérülése miatt egy ideig nem volt szem leőtt.LG írta:Érdekes módos az utóbbi időben inkább azok a játékosok maradnak meg tartósabban a felnőtt csapatnál, aki nem lettek 16-17 évesen agyonsztárolva, pl. Pedro, Busquets, és ilyen lehet talán Tello, Montoya is.
Ellenben a giga tehetségnek kikiáltott Assulin, Krkic, Dos Santos már itt sincsenek, és új csapatainkban sem sikerült nagyot alkotniuk. És eddig engem még Thiago sem győzött meg igazán, látszik, hogy nagyon tehetséges, de a nagy áttörés még nem sikerült.
A Racinggal szenved a másodosztályban, többnyire csereBarca_10 írta:Gyerekek, volt nálunk egy Gai Assulin nevezetű ifjú, vele mi történt? 2009-ben egy kupameccsen láttam játszani, elég jól küldte, aztán nyáron továbbadtuk a Citynek, de azóta semmi hír róla.
Bizony, láttunk már olyat, hogy a hozzáállás még sokkal későbbi életkorban is tönkre tud tenni egy karriert (R10, Adriano)Barcaman14 írta:Lehet, hogy tényleg nagyon tehetséges volt(bár kétlem, hogy Messivel fel tudná venni a versenyt ilyen téren), de a hozzáállása, mentalitása nem volt megfelelő ezért "elkallódott". Önmagában nem minden a tehetség, Messi sikereiben is jelentősen közrejátszik az említett 2 tényező.Barcaman1993 írta: Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be?
Lehet, hogy tényleg nagyon tehetséges volt(bár kétlem, hogy Messivel fel tudná venni a versenyt ilyen téren), de a hozzáállása, mentalitása nem volt megfelelő ezért "elkallódott". Önmagában nem minden a tehetség, Messi sikereiben is jelentősen közrejátszik az említett 2 tényező.Barcaman1993 írta: Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be?
Nem hinném. Akkor kölcsönről lett volna szó, nem pedig végleges elengedésről. 40 milliós fejlődési pénz meg elég sok 2 saját farkasom kölykéért.carlos1991 írta:
sztem éppen azért hogy fejlődjenek mert olyan játékosok voltak elöttük az A csapatban hogy nem fértek volna oda...és ha addig csak a kispadon ülnek nem fejlődnek! mind a 2nek jót tett az angol bajnokság!
Barcaman1993 írta:Gyerekek, most olvasom Graham Hunter: Barca c. könyvét. Alig olvastam belőle valamit, de már jönnek fel sorban a kérdések belőlem. A korosztályos edző elmondja, hogy 4 olyan ember volt, akik messze kilógtak a korosztályukból: Piqué, Fabregas, Messi, Victor Vazquez. Kérdem én, hogy az előbbi 2-őt minek engedték el? Persze tudjuk, hogy a PL csapatok már komoly gázsit nyomtak tinédzserek orra alá, de ahogy Messit megtartottuk, úgy őket is meg lehetett volna. Aztán azt írja, hogy Messivel a versenyt egyedül egy bizonyos Victor Vazquez vette fel a versenyt és folyamatosan egymással versengtek. Ezzel a sráccal végül is mi lett? Pontosan, hogy-hogy nem ért be? Azt már tudom, hogy Belgiumban focizik, de azért mégis... AZt meg nem is mondom, hogy olyan kiváló szakemberek voltak a Barcánál, mint Hen Ten Cate, aki előbb Messit, majd Iniestát akarta kölcsönadni a Rangersnek... Aki még nálam is jobban elmélyültebb és jobban vágja a témát, az tudna felelni a kérdéseimre?