2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor tessék az nvidiát beállítani alapértelmezettnek, mert most valószínűleg az intellel futPuyol05 írta: A vezérlőpultban csak ezt találtam a vidikártyáknál:
- Intel(R) HD Graphich Family
- NVIDIA GeForce 610M
Ebből én nem lettem okosabb, de lehet hogy valaki igen.
A vezérlőpultban csak ezt találtam a vidikártyáknál:sjd írta:Elképzelhető esetleg h van egy integrált és egy rendes videokártya is a laptopban? Elő szokott fordulni laptopokban, és néha átvált a gép az integráltra. Nézd meg a vezérlőpultban h milyen vidikártya van beállítva.Puyol05 írta:
És csak a játékoknál lassult be a gép?Puyol05 írta:Üdv emberek!
Egyik napról a másikra történt valami a laptopommal. Egyik nap még tök jól futottak rajta a játékok, max grafika, meg társaik, és a következő napon mintha kicserélték volna. Alig akart futni. Mondom oké, lejjebb veszem a grafikát. Akkor meg még jobban szaggat. Nem értem...
A legújabb directx van fent meg leszedtem a legújabb videokártya driverjét is, de semmi változás nem történt...
Valakinek valami ötlet?
Én a mammutmail.com -ot használom, ha sok képet kell átküldenem valakinek. Viszonylag hamar föl is tölti. Annyi csupán, amire figyelni kell, hogy a cucc 5 nap után automatikusan törlődik, szóval 5 napon belül le kell szednie annak, akinek a letöltési linket átdobod.lui1698 írta:Tegnap esti képeket kellene valahogy átdobnom ismerősnek, durván 200 darab kép.
Milyen cuccal lehetne leggyorsabban átdobni neki neten?
Nincs, de meglesem hátha, most ezzel a google cuccal szenvedek de nem nagyon jön be.daffy írta:dropboxod van?
dropboxod van?lui1698 írta:Tegnap esti képeket kellene valahogy átdobnom ismerősnek, durván 200 darab kép.
Milyen cuccal lehetne leggyorsabban átdobni neki neten?
A hangkártyád legfrisebb verziójú illesztőprogramját leszeded a hangkártyádat, vagy a gépedet gyártó cég honlapjáról, és feltelepíted, ennyi az egész.zsoly12 írta:audio driver frissítés hogy?ahetaton írta:Lehet, hogy valamilyen billentyűkombinációval lemutézod.
De megpróbálhatod az audio driver frissítését is.
audio driver frissítés hogy?ahetaton írta:Lehet, hogy valamilyen billentyűkombinációval lemutézod.
De megpróbálhatod az audio driver frissítését is.
B2/100*$B$8*$B$9 és lehúzodBritishKnight írta: Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet kiszámolni az üzemanyag költséget?
köszi
D2/$D$8BritishKnight írta: Az "E" oszlopot, hogy kell kiszámolni?
Jól gondolodcsabooo írta:Üdv..
Érdeklődnék, hogy ha a FIFA12 nem megy, mivel gyengébb a videókártyám, akkor a GT4sem fog menni gondolom ?