Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát persze...REMY írta:
Tehát fifti-fifti....![]()
Semmi sem álljon tőlem távolabb, mint az, hogy a Special Five mellé álljak, de ez nem csak miatta van, még akkor sem, ha nagy százalékban ő a ludas.Stalkyard írta:Nem a sztáredzőtök miatt véletlenül, aki lassan 3 éve teleköpködi a sajtót, szidja a Barcát, az UEFÁT, az UNICEFET, gyártja az összeesküvés elméleteket, listát ír a bírói tévedésekről, név nélkül utalgat a Barcára miközben gyalázza a klubot és a játékosokat? JA DE.![]()
Köszönjük!Talma írta:...
És szerinted ez ki miatt van így? Nem a sztáredzőtök miatt véletlenül, aki lassan 3 éve teleköpködi a sajtót, szidja a Barcát, az UEFÁT, az UNICEFET, gyártja az összeesküvés elméleteket, listát ír a bírói tévedésekről, név nélkül utalgat a Barcára miközben gyalázza a klubot és a játékosokat? JA DE.REMY írta:
Új év van.. és nem akarok belekezdeni egy újabb hosszú vitába, de ez már megint óriási blődség.
Egyik oldalról sincs meg az a tisztelet ami jópár évvel ezelőtt volt.
Nálunk az edző, nálatok néhány játékos szokott olyanokat nyilatkozni amiből ez leszűrhető.
Tehát fifti-fifti....![]()
Mindjárt meg is sajnállak.
és ez elszomorító.
Új év van.. és nem akarok belekezdeni egy újabb hosszú vitába, de ez már megint óriási blődség.pezZy írta:De főleg azért, amit megint eszembe juttatott a régi El Clasico, hogy ott még tisztelték egymást, ami egyik oldalról most is meg van.. de sajna a másik oldalról, egy bizonyos ember miatt nincs.. !
redmiller írta:Na, nemsoká itt az 59. perc és a Ronnie show![]()
Már alig várom a 77. percet, mikor felállnakHa abban az időben Mourinho ült volna a padon, csak mocskolódás lett volna, nem fellállás...
Na, ez aztán az újévi ajándék.Talma írta:https://ncore.cc/torrents.php?miszerint ... miben=name
Akiknek nincs elérésük:
Felhasználónév: eurobarcasoknak
Jelszó: 123456
Akinek van elérése és belép ezzel, az elbúcsúzhat a sajátjától. Aki a Barca meccseken kívül mást szed, kibabrál társaival. Jó töltögetést!
Magon hol találhatóak ezek a meccsek? Mert én sehol sem lelem őket. Segítenél egy balféknek?daffy írta:rojadirecta.me
egy rakás meccs van fent,persze nem magyarul. a magon is számtalan clasico virít és kis hazánk nyelvén,még hd-ben is
Privi mentkistotti írta:
Ezek közül 2 nekem is jól jönne. El tudod nekem is küldeni? Köszi előre is
Ezek közül 2 nekem is jól jönne. El tudod nekem is küldeni? Köszi előre isBBCJoke írta:Bo Killer írta:Bona nit!
Érdeklődnék, hogy valaki esetleg tudna-e segíteni letöltésben(az se baj, ha magyar kommentár)a következő meccsekről:
02/05/09 Real Madrid 2 - 6 Barcelona
10/03/07 Barcelona 3 - 3 Real Madrid
19/11/05 Real Madrid 0 - 3 Barcelona
20/11/04 Barcelona 3 - 0 Real Madrid
Előre is köszönöm!
Privi ment ahol megtalálod. Üdv
Bo Killer írta:Bona nit!
Érdeklődnék, hogy valaki esetleg tudna-e segíteni letöltésben(az se baj, ha magyar kommentár)a következő meccsekről:
02/05/09 Real Madrid 2 - 6 Barcelona
10/03/07 Barcelona 3 - 3 Real Madrid
19/11/05 Real Madrid 0 - 3 Barcelona
20/11/04 Barcelona 3 - 0 Real Madrid
Előre is köszönöm!
Hát Sergio Ramos változott a legtöbbet. Alig lehet ráismerniSanama írta:Iniesta még mennyire kölyökképű volt, sőt még haja is volt, és fekete!
Így van, örök emlék...Sanama írta:Nem, az a következő lesz, azt hiszem.Charlie írta:Ez a meccs, ami most megy a sport tv-n a 3-3-s mérkőzés?
C.
Ez talán a 0-3mas, mikor Dinho-t tapsolja a Bernabeu.
PontosanSanama írta:Nem, az a következő lesz, azt hiszem.Charlie írta:Ez a meccs, ami most megy a sport tv-n a 3-3-s mérkőzés?
C.
Ez talán a 0-3mas, mikor Dinho-t tapsolja a Bernabeu.
A Korona mögöttnek vannak zseniális szösszenetei!Bono írta:Egy kis szösszenet a Korona mögött-ről...![]()
Szerintem hatalmas...
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... lonkiadas/
Nem, az a következő lesz, azt hiszem.Charlie írta:Ez a meccs, ami most megy a sport tv-n a 3-3-s mérkőzés?
C.