Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves Kantykanty írta:Tim vagy akárki más.
Úgy látszik a 7 éves szakasz tényleg változásokkal jár. Eddig abszolút nem érdekelt a fantasy, de most megkívántam. Ajánljatok nekem EGY kötetes, jó fantasy-ket.
Trónok Harca érdekel engem is, de most nincs időm rá.
Cserébe hozok valamelyik nap egy kis Bulgakovot, hátha a fiatalság kedvet kap.
Én nem, sőt, kifejezetten érdekes számomra, hogy mi lesz ezzel a zöldlátás-varg dolgával.Sanama írta:Gareth,
Amúgy a Branes fejezeteket hogy bírtad? Én konkrétan végig szenvedtem őket![]()
A Kardoknál lehet jobb?Tim írta:JAzt kell mondanom az ötödik könyv,talán az eddigi legjobb,végig pörögnek az események,és egyik ámulatból estek majd a másikbaMellesleg ismét búcsút vehettek egy főszereplőtől,de ehhez már talán hozzászoktatok.
Imádkozom R'hllorhoz, hogy Cersei legyen az.Tim írta:Mellesleg ismét búcsút vehettek egy főszereplőtől,de ehhez már talán hozzászoktatok.
Sztem holnap bele is csapok a lecsóba, mert elég régóta éheztetem magam a dolograGareth Tello írta:Asszem, jó néhány napig nem fogunk találkozni veled errefelé.miihii írta:Én is beszereztem az egész szériát könyv formátumban, uh talán végre tényleg sikerül nekilátnom az olvasmányoknak, amit halogatok már elég régóta. Egészen brutális így egyben látni a terjedelmes köteteket, elleszek látva egy darabig betűkkelHamar megleszel velük szerintem, mindegyik úgy van befejezve, hogy amint a végére értél, ugrasz a következőre, mert lehetetlen úgy élni pár napig, hogy nem tudod, hogyan folytatódik a sztori.
![]()
Jó olvasást!
Varjak elején, nagyon elején járok még csak, úgyhogy nem olvastam el a szép sárga tömbödetAmúgy Sanama, Tim, ha erre jártok, mondjátok már meg, merre jártok, már ami szeretett Westerosunkat illeti.
Asszem, jó néhány napig nem fogunk találkozni veled errefelé.miihii írta:Én is beszereztem az egész szériát könyv formátumban, uh talán végre tényleg sikerül nekilátnom az olvasmányoknak, amit halogatok már elég régóta. Egészen brutális így egyben látni a terjedelmes köteteket, elleszek látva egy darabig betűkkel
Ez még jogos lenne, ha "Könyv" topik lenne, de ezzel a névvel kicsit vicces voltkanty írta: Filmes topicban is olyan filmek vannak néha, hogy Zlatan könyve se gyengébb.
Könyvvel kapcsolatban volt kérdése, legjobb helyre rakta be.
Nem fogsz unatkozniGareth Tello írta:Amúgy a karácsonyi könyvcsomagom:
Azért van sárgával, ami spoiler.divadka írta:A trónok harca témához hozzászólva: ne spoilerezzetek már pls. Mondjuk én pont elolvastam már a sárkányok táncát is de lehet hogy nem mindenki...
Filmes topicban is olyan filmek vannak néha, hogy Zlatan könyve se gyengébb.Gareth Tello írta:Jogossjd írta:Amúgy elég furcsa Zlatanról egy "Kultúra" nevű topikban beszélni, de ez már csak az én bajom
Arya eszembe se jutott, nem rossz felvetés.Sanama írta:Én még azt sem zárnám ki, hogy Arya-val találkozik valahol a Tengeren túl, de ahogy így mondod, Dany is esélyes....
Jogossjd írta:Amúgy elég furcsa Zlatanról egy "Kultúra" nevű topikban beszélni, de ez már csak az én bajom
Ha nincs ncore accod, akkor dobj egy címet és küldök torrentet, karácsony van.fUtBoLiStA írta:Nincs meg valakinek egészen véletlenül valamilyen letölthető dokumentumban Ibra könyveEz vagyok én, Zlatan Ibrahimović?
Keresgélem reggel óta, de csak részletet találtam belőle. Érdekesnek találtam eddig, szívesen végig olvasnám...
NcorefUtBoLiStA írta:Nincs meg valakinek egészen véletlenül valamilyen letölthető dokumentumban Ibra könyveEz vagyok én, Zlatan Ibrahimović?
Én még azt sem zárnám ki, hogy Arya-val találkozik valahol a Tengeren túl, de ahogy így mondod, Dany is esélyes....Gareth Tello írta:Ne.........Sanama írta:a legrosszabb hogy a varjak lakomájában nincs tyrion rész, és 850oldalkár, hogy vizsgaidőszak van...
![]()
Remélem, azért legalább valaki megemlíti majd, hogy mi a helyzet vele. Tuti, hogy Cersei bérgyilkosokat fog ráküldeni.
Barristan példájából kifolyólag azt sem zárom ki, hogy csatlakozik Daeneryshez.![]()
![]()
Nagyon hamar ki fogom végezni a Varjak lakomáját, már most látom.
Ne.........Sanama írta:a legrosszabb hogy a varjak lakomájában nincs tyrion rész, és 850oldalkár, hogy vizsgaidőszak van...
a legrosszabb hogy a varjak lakomájában nincs tyrion rész, és 850oldalGareth Tello írta:Dettó, most fejeztem be én is.Sanama írta:Kardok Vihara kivégezve....
KISUJJJJ WTF?!?!?!
Még kell egy kis idő, hogy az egész könyvet fel tudjam dolgozni...
Kisujj??????? Lysával kedves volt. Mi lesz itt Sansával????????
Tyrion???????Tywin?????????!!!!!!!!
Ál-Arya Deresbe??????
Jon!!!!!!!!!! Tudtam, hogy nem fogja elfogadni Stannistől.
Joffrey is megdöglött, ideje volt már, a kis patkány.
Hullanak a Lannisterek szépen.
Daenerys?????????????? Hódító Daenerys. Mi lesz itt még, te jó ég?!
Dettó, most fejeztem be én is.Sanama írta:Kardok Vihara kivégezve....
KISUJJJJ WTF?!?!?!
Még kell egy kis idő, hogy az egész könyvet fel tudjam dolgozni...