2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meg kell vásárolni a katalógusban (persze ha már vagy a 40. szinten vagy)izmoskodó gólöröm néven.shawn írta: meg ez nem oan lényeges h vki tudja-e a balotellis gólöröm h jön be boxon?
Gondolom 12es irányításához vagy szokva, hát ezt most a kedves EAmegváltoztatta...WASD-vel lehet mozogni, L asszem passz J meg ívelés. Át tudod állítani alternatívnál valahogy, én is napokig ezzel szenvedtem, aztán valami forumon olvastamzola8787 írta:Letöltöttem és feltelepítettem a fifa 13-mat, de problémám van.
A billentyűzetet nem érzékeli. Utána néztem neten, de semmi se jó eddig.
Letudnátok írni részletesen, mert átállítottam alternatívra, stb stb, de nem jó
Help please :/
Igen, valószínűleg fogsz kapni új ajánlatokat, én is felmondtam Uruguaynál és nemsokára be is futott egy felkérés a Franciák irányítására9Dave írta:Valaki nem tudja, ha a válogatottnál felmondok, ajánlanak majd másik állást másik válogatottnál?
Windows tűzfalban tiltsd le a fifa13.exe és fifa13config.exe fájlokat kimenőknél és bejövőknél is, akkor majd nem akar mindig netre menni meg fiókot kérni.vlxe írta:Sziasztok!
Kérlek valaki segítsen rajtam, mert már nem tudok mit kipróbálni!
Nagyon jó játék a FIFA 13, de nem tudok elkezdeni egy szezont sem, mert mindenhol azt mondja a progi, hogy jelentkezzek be az Originbe, ha bejelntkezek, akkor meg key-t kér, és megint nem tudok előre lépni! Hogyan tudnám megoldani a problémát?![]()
![]()
![]()
Köszönöm előre is!
Elvileg ha crackelted a játékot (feltételezem nem eredetivlxe írta:Sziasztok!
Kérlek valaki segítsen rajtam, mert már nem tudok mit kipróbálni!
Nagyon jó játék a FIFA 13, de nem tudok elkezdeni egy szezont sem, mert mindenhol azt mondja a progi, hogy jelentkezzek be az Originbe, ha bejelntkezek, akkor meg key-t kér, és megint nem tudok előre lépni! Hogyan tudnám megoldani a problémát?![]()
![]()
![]()
Köszönöm előre is!
Tudtommal úgy, h ha az ellenfélnél van a labda akkor lenyomva tartod a D gombot és akkor több embert hív rá.csabooo írta:Nekem az lenne a kérdésem, hogy kell védekezni a 12-ben ? Egyszerűen nem jövök rá, és mindig emiatt szívom meg. + a billentyűn, ha az alap fifa beállitás van pc-re, akkor hogy kell pl. indítani, cselezni, meg ilyesmik. Csak azt tudom, hogy A=ívelés, S=passz,E=sprint,D=lövés.
Előre is megköszönöm a segítséget, és Kellemes Ünnepeket!
Lehet meg kellene nézetned, mást nagyon ugye nem tudsz tenni.18Barca99 írta:
És akkor mit tudok tenni? Vigyem vissza 576-ba ahol vettem?
És akkor mit tudok tenni? Vigyem vissza 576-ba ahol vettem?Wolfy11 írta:SebajLehet hogy maga a CD hibás, ha nem akkor biztos hogy a PS-el van valami, nem hiszem hogy spontán kilép, pont mikor új szezont kezdenél, úgy hogy a CD-re tippelek.
Sebaj18Barca99 írta: ja bocs azt nem írtam, hogy nekem ps3-ra van. nem tudom mért nekem az az alap nem pc. de akkor elnézést. esetleg egyébként így tudnál valamit mondani rá hogy mi a baja? egyszerűen szezon végén kifagy.
ja bocs azt nem írtam, hogy nekem ps3-ra van. nem tudom mért nekem az az alap nem pc. de akkor elnézést. esetleg egyébként így tudnál valamit mondani rá hogy mi a baja? egyszerűen szezon végén kifagy.Wolfy11 írta:Próbáltad Origin-nél a telepítés javítására nyomni?18Barca99 írta: Nekem van de nem működik a menedzser mód:S kifagy minden év végén. nem tudok tovább lépni következő szezonra. :S
Egyébként Wolfy1111 néven megtalálsz Origin-ben
Próbáltad Origin-nél a telepítés javítására nyomni?18Barca99 írta: Nekem van de nem működik a menedzser mód:S kifagy minden év végén. nem tudok tovább lépni következő szezonra. :S
Nekem van de nem működik a menedzser mód:S kifagy minden év végén. nem tudok tovább lépni következő szezonra. :SWolfy11 írta:Van itt valakinek eredetibe FIFA 13? Mert lehetne egy klubbot csinálni esetleg, vagy egyebeket
frissítsd a videókártya drivert.LM10 írta:Senki nem tudja a megoldást?LM10 írta:Nem működik a játék, vagyis maga a játék jó, de mikor indítanám a meccset kilép. Van erre megoldás?