REMY írta:Balinho írta:Ugyanmár ez az év a Madridnál a BL-ről szól

felkészül Di Matteo.
Mondjuk nem feltétlenül az adott legjobb nyeri a BL-t... anno a Real is nyert úgy, hogy a bajnokságban a BL helyezést sem érték el... vagy akár tavaly a Chelsea. 2006-ban az Arsenal, akik döntőztek...
a BL más. Nem kell keverni a bajnoksággal.
Persze tudom én! Tartok is tőletek, mint a tűztől, ha lehet akkor tőletek a legjobban! Ugyanakkor a játék alapszínvonala nagyon alacsonyan van
Madridban, és sokkal nehezebb a nulláról felpörögni, mint az egyébként jó vagy legalábbis átlagos szintet felpörgetni egy eggyel magasabba!
Mou viszont nagy tehertől szabadult meg! Gyakorlatilag most már szabadon, presztízsveszteség nélkül rakhatja vissza Casillast a kapuba, és nem kell beismernie, hogy hiba volt leültetni. Innentől kvázi adva van, hogy Casillas újra elsőszámú kapus! Kár! Pedig megnéztem volna hogyan tudott volna kikavarodni, ha mondjuk Adan nem követ el nagy hibát addig és a MU ellen kapust kell jelölni...
REMY írta:Barcaman1993 írta:EZ az. Amilyen mázlista vezető, olyan mázlista egyenlítő gól.
mondjuk ha azt a vezető gólt ti lövitek, akkor húú mekkora megoldás

nálunk meg makk

feel the difference

A mázli az volt, hogy Carvalho eltört labdája után odapattant Sami elé a labda. Amúgy egyébként csodálatos mozdulat volt. Amúgy szerintem szegény Khedirát szükségtelen cinizmussal kezelitek Madridban, nyilván nem egy Zidane, de jó játékos a posztján, inkább X. Alonso játékfelfogása, lassúsága és körülményessége miatt ennyire kirívóak a negatívumai. Védekeztetni kéne, aztán minden további csak extra.