Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csak hogy ez semmit nem számít, ott volt az a 2010es eset, ahol tudjuk mi történt, szóval emiatt esélytelen hogy Iniesta kapja bármikor is, mivel Iniesta soha nem fog a Barcán belül Messi fölé nőni és hát, akkor már csak a válogatott marad ott meg hiába nyeri meg a VB-t, EB-t még így sincs esélye.Eszterke írta:Furcsának tartom, hogy ti Barcások jobban örültök annak, hogy Messi nyerte. Reálosként is azt mondom, hogy annak a golyóbisnak egy helyen kellene most lennie, és az bizony Adrés Iniesta keze. Mert igaz ugyan, hogy CR7 La Ligát nyert, de sem ő, sem Messi nem tudott nemzetközi szinten eredményt felmutatni, míg Iniesta EB-t nyert (nem először), folyamatosan nyomja az asszisztokat a Barcában, ezenkívül kiváló játékos.
Pedig Cunci erőlködik, hogy értelmes fejet vágjon. Most majd megint szomorú lesz? Neeee.
Érdekes, Messi fölényére mondjuk számítottam, de azt gondoltam, Zselé és Ini között szorosabb lesz a verseny.visca el barca írta:A Fifa.com nyilvánosságra hozta a végeredményt, amely szerint Lionel Messi a szavazatok 41,60%-át, Cristiano Ronaldo a 23,68%-át, míg Andrés Iniesta a 10,91%-t kapta meg.
Falcaóra azt hittem először, hogy Nesta.
Bahh,én azt hittem ez a Tomori Zsuzsi. néztem is hogy sportot váltott vagy,mi,de akkor megnyugodtam.miihii írta:Naisze, Justin Bieber is díjat kapott?