Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, nem is tudom, Szalai nem nagyon illik bele az Arsenal passzolgatós játékába.StickyFingaz írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-s ... nal_-69963
Vélemény?(Hápog?)Szalai van olyan jó mint Giroud.És végre jó lenne egy magyar játékost egy igazi nagy csapatban látni.Ha minden igaz a Mainz elnöke azt mondta hogy 20 millió euróra nem mondanának nemet.
That's Michu againGame90 írta:fordítás után rögtön egyenlít a Swansea![]()
Hihetetlen, hogy mennyire higgadt még a 91. percben is. Rossz ezt látni, hogy ezeket a gólokat már nem Senal mezben lövi. Nagy igazolás volt, most már rátok is azt lehet mondani, hogy 1 emberes csapat vagytok
Fizikai fájdalmat okoz ez az ember, Homlokkal együtt.Gareth Tello írta: Ramsey?
Elvileg persze lehetne, de Michu mögött mostanra annyira összeállt a Pablo Hernández-Routledge-Dyer hármas, hogy szerintem nem lenne érdemes megbontani. Persze egy próbát megér, rotálni végül is lehet, de nem hiszem, hogy Grahamnak megérné maradni.messideco írta:De azért Graham is harmadik meccse már betalált, szóval jót tett neki is a konkurencia, nem lehetne kettejüket egyszerre kezdetni, Michut hátrébb?
Remélem, hogy nem megy el, nagy veszteség lenne a távozása.Gareth Tello írta:Nagyon remélem, hogy a Spurs igen, ha a Damiao-üzlet nem jön össze. Szerintem jobb játékos ő annál, mint hogy egy Swansea-szintű csapatban élje le az életét.
Del Bosque be is hívta, igaz, csak egy barátságos meccsre.salas9 írta:Én megnézném a válogatottban is! Torres helyett simán beférne amilyen jó szezont fut
Stílszerűen egy jó erős csapat ellen.messideco írta:Közben Sturridge is megszerzi az első gólját
Nagyon remélem, hogy a Spurs igen, ha a Damiao-üzlet nem jön össze.Tdavid írta:Megnéztem a Swansea - Arsenal meccsen Michut.
Szerintetek ha így folytatja nyáron elviszi egy nagyobb csapat?
Szerintem az a helyzet, hogy kivétel nélkül az összes játékosnak már annyi hasonló hihetetlen comeback-ben volt része, hogy teljes szívükből elhiszik, sőt, tudják, hogy nem fognak kikapni. Szóval mentálisan abszolút a topon vannak. És ez nagyon sokat jelent szvsz.miihii írta:Uh tényleg nem voltunk jók, de megint csak a kitartásnak és végsőkig való küzdésnek volt köszönhető a dolog.
Én Arsenal szurkolóként ugyanezen a véleményen vagyok, a tulajdonosok, a vezetés, és részben Wenger bűne, hogy most itt tart a klub.Mezner2 írta:
Normális átigazolási politika,akkor jönnek a trófeák,és talán képesek lesznek megtartani pár épkézláb embert,az valahol az ágyúsok szégyene,hogy mára egy ugródeszkává silányult a klub a játékosok számára.....
Ez így van. Én is a második félidőt láttam, legalábbis annak nagy részét. Nem hemzsegett a helyzetektől a meccs, nem is játszott jól a kupacsapat, ráadásul jött a 2. hazai gól. Ezután kicsit talán aktívabbak lettek a srácok, de annyira nem, h ne kelljenek a cserék. Jött a frissítés RvP, Giggs és már nem is emlékszem ki személyében, a végére meg is hálálta. Ott már több helyzetet tudtunk kialakítani, ami még mindig nem sok, de legalább az egyenlítést meghozta és még ezután is pattogott veszélyesen a labda a hazai 16-oson belül. Uh tényleg nem voltunk jók, de megint csak a kitartásnak és végsőkig való küzdésnek volt köszönhető a dolog.Barcaman1993 írta:Csak a második félidőt láttam, úgyhogy konkrét képet nem akarok lefesteni (van egy olyan érzésem, hogy az első is olyan lehetett), de az utána lévő Depro-Malagá meccsen 5 perc alatt több játék volt, mint azon összesen. Úgy lenyomták a 2. félidőt, hogy talán egy MU helyzetre emlékszem az összes közül. Annyira nem vagyok elájulva tőlük, de ez a Van Persie, ez már valaki...miihii írta:
Mennek előre kérlelhetetlenül, még ha nem is megy a játék esetleg és a hármas sípszóig gyömöszölik az ellenfelet.
Csak a második félidőt láttam, úgyhogy konkrét képet nem akarok lefesteni (van egy olyan érzésem, hogy az első is olyan lehetett), de az utána lévő Depro-Malagá meccsen 5 perc alatt több játék volt, mint azon összesen. Úgy lenyomták a 2. félidőt, hogy talán egy MU helyzetre emlékszem az összes közül. Annyira nem vagyok elájulva tőlük, de ez a Van Persie, ez már valaki...miihii írta:
Mennek előre kérlelhetetlenül, még ha nem is megy a játék esetleg és a hármas sípszóig gyömöszölik az ellenfelet.
Normális átigazolási politika,akkor jönnek a trófeák,és talán képesek lesznek megtartani pár épkézláb embert,az valahol az ágyúsok szégyene,hogy mára egy ugródeszkává silányult a klub a játékosok számára.....sjd írta:Hadd ne mondjam mennyi ráhatása volt az Arsenalnak erre az egészre...Alcantara írta:A WHU megérdemelte volna a továbbjutást. Sajnos ez a Van Persie gyerek tényleg félelmetes. Mekkora bal..szok az Arsenalnál, hogy elengedték.
Hadd ne mondjam mennyi ráhatása volt az Arsenalnak erre az egészre...Alcantara írta:A WHU megérdemelte volna a továbbjutást. Sajnos ez a Van Persie gyerek tényleg félelmetes. Mekkora bal..szok az Arsenalnál, hogy elengedték.