Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1. Inkább Rafinha vagy Espinosa.shutterisland írta:ebben a robertoban csak én nem látok semmit ?
+1, valamint Tellót is...shutterisland írta:deulofeut is hiányolom
nem csak te... inkább játszana Rafinha.shutterisland írta:ebben a robertoban csak én nem látok semmit ?
Szegény, alig játszik, és amikor igen, akkor sem eredeti posztján.ab1daL írta:Montoya mehet bal oldalra.
Talált, süllyedt.S.Agüero írta:Egy ilyen meccsre emlékszem, mikor a Getafe ellen játszottunk itthon 4 támadóval.
Ez nagyon nem így van. A pihenés akkor pihenés,ha nyugodtan otthon vagy,vagy egy olyan jellegű kikapcsolódás aminek semmi köze nincs a focihoz.11 évig voltam élsportoló és a legjobban utáltam amikor azért nem játszottam egy meccsen mert másnap az ifivel volt fontosabb meccs és mégis kötelező meccsnézés volt,megsúgom,hogy ugyanannyira lefáraszt.Az utazás,az,hogy ott is ha akarod,ha nem bizonyos fokú stressz helyzetben vagy,a sztároknál tehát Ini-éknél még képbe jönnek az rajongók is,fényképek,autogramok sz*rt sem ér az a pihenés amikor a stadionban kell ülnöd.István88 írta: Szerintem meg a pihenés az a kispadon ülve is pihenés, mert nem játszik a játékos, tehát nem lesz fáradt a következő meccsen. Nem attól fáradnak el a játékosok, hogy a stadionban vannak, hanem attól, hogy játszanak.
De bizony, hogy volt. Tisztán emlékszem, hogy többször is álltunk fel úgy. Pontosabban a taktika lehet, hogy 3-4-3 volt, de hogy akkor a 4. ember a kp-n Messi volt, abban biztos vagyok.sjd írta: Tavaly soha nem alkalmaztunk 3-3-4et, max 3-4-3at. Eleve 4 támadó egyszerre nem is volt egészséges tavaly
Tavaly soha nem alkalmaztunk 3-3-4et, max 3-4-3at. Eleve 4 támadó egyszerre nem is volt egészséges tavalyBarcaman1993 írta:Csak én gondolkodom a tavaly néhány alkalommal alkalmazott 3-3-4-es felálláson?
Tavaly meg a Valenciával játszottunk a kupa elődöntőben ugye, és ha jól emlékszem rögtön a visszavágó után a bajnokságban is. Akkor jól jöttünk ki a meccsekből, remélem most is hasonló vége lesz.Gareth Tello írta:A Málaga továbbjutott, szóval ha mi sem esünk ki, akkor háromszor játszunk Savioláékkal januárban.
13.: bajnoki
16.: kupa
23.: kupa
![]()
A SPORT szerint ilyen kezdők lesznek:
Hm, valóban. Régen fifáztam, elfelejtettem.Barcaman1993 írta:5 embert, abból 1 a cserekapus.
5 embert, abból 1 a cserekapus.Rinku írta:
hét embert lehet nevezni
Jól van, elfogadtam.sjd írta:És mondjuk pont ezért van ott a keretben Cesc, Puyol, Alves, Busquets, Messi stb. stb.Rinku írta: Bármi történik, van jolly jokerünk és nem hümmögünk majd.
És mondjuk pont ezért van ott a keretben Cesc, Puyol, Alves, Busquets, Messi stb. stb.Rinku írta: Bármi történik, van jolly jokerünk és nem hümmögünk majd.
Meglehet, de nem láthatod előre, hogy mi lesz... Ne játszanak, hát bravo, nagy siker hogy fent ülnek és nem a padon, ünnepeljük magunkat... Oké, Xavi nem, de Iniesta üljön ott. Méltóság? Pont azzal tiszteled meg legjobban az ellenfelet, ha az egyik legjobb játékosodat készenlétbe állítod, hogy baj esetén beküldd. Ha én a Córdobába játszanék, és tudnám, hogy nevezik Iniestát, boldog lennék, mert tudom, hogy nem veszik fél vállról és nem néznek le, csak azért mert másodosztályú csapat vagyunk, hanem igenis komolyan veszik a meccset, mert a futballban bármi megtörténhet. Persze ez egy szubjektív vélemény, de ne erre legyünk már büszkék, hogy mi akkora királyok vagyunk, hogy nem félünk a tűztől, úgyse éget meg...sjd írta:Pont az a lényeg, hogy ne játsszanak. Nyilván nem arról van szó, hogy most fogják otthon kialudni magukat, hanem arról, hogy ne legyenek a pályán. Ha meg nem játszanak, akkor tök felesleges leültetni őket a kispadra, csak a lehetőséget veszik el az ifik elől, amikor be kell állni valakinek. Xavinak tökmind1 hol ül, Sergi Robertonak már annyira nem.
Egy Barca számára meg éppen elég méltóságon aluli, hogy egy másodosztályú csapat ellen arra készüljön, hogy "lehet h kelleni fog Xavi, mert gáz lesz"
Szerintem meg a pihenés az a kispadon ülve is pihenés, mert nem játszik a játékos, tehát nem lesz fáradt a következő meccsen. Nem attól fáradnak el a játékosok, hogy a stadionban vannak, hanem attól, hogy játszanak.Rinku írta:Ezeket a pihenőket úgy nem értem amúgy. Mármint azt a részét igen, hogy pihentetni kell az embereket, azzal nincs gond. De mi a fenének kell kint ülniük a stadionban? Miért?! Ez a pihenés? Pihenni a kispadon is lehet, úgy meg akár gond esetén még játszani is lehet, édes mindegy valakinek, hogy lent vagy két emelettel feljebb ül. Aki pihen, az pihenjen otthon, a családjával, ne a stadionban üljön. Tök értelmetlen ez így... Szép és jó, hogy megnézik a meccset, örülnek a többieknek, de ez nem pihenés. A pihenés az, ha otthon vagy, és olvasol, alszol vagy kikapcsolódsz. Ezen "pihenéseknek" semmi értelmük nincs.
Ennek én is örülnék, annyi kivétellel, hogy Messi helyett Alexis kezd, úgy, hogy Alexis szélső lenne, Villa pedig középen játszana. Messi-nek is kell pihenő, a Malaga elleni meccs sokkal fontosabb, itt egy döntetlen is jó lenne nekünk.Gareth Tello írta:Ennek alapján egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Sergi Roberto - Tello, Messi, Villa.
Hát éppenséggel tavaly januárban is voltak komoly gondok, Espanyol 1-1, Villareal 0-0 (idáig az utolsó gól nélküli meccsünk), mindez pont a kétfrontos harc idején.Mezner2 írta: Igaz ez is,de szerintem,ezt már tavaly is leírtam,a mi játékunkhoz a legfontosabb összetevő az állandóság,nem véletlen az sem,hogy minden évben februárban van a holtpont,amíg megy a két-három frontos harc,addig mindig sokkal élesebb,pengésebb a csapat,mert játékban vannak,és folyamatosabb a terhelés