Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen gondolatból kiindulva már aranycipős lehetne, de azért hajrá.Gareth Tello írta:Szidjuk még egy kicsit, hátha betalál még párszor.
a technikai képzettsége simán megvan, inkább fejben kevés.nincs meg a megfelelő technikai képzettsége sem ahhoz a focihoz, amit mi játszunk.
A legutóbbi sérüléséből visszatérően meccsről-meccsre nyeri vissza a formáját, s tér vissza arra a szintre ahol lennie kellene folyamatosan.shutterisland írta:remélem elkerülik mostmár a sérülések, és formába fog lendülni.
ez pedig nyilvánuljon meg abban, hogy ne csak olyan dolgokat csináljon (kulcspasszok,védők lekötése/elmozgatása, nagy mezőnymunka, védekezés, pálya kiszélesítése,stb.) amit csak mi veszünk észre, akik megkülönböztetett figyelemmel nézzük, hanem legyen látványosabb a hasznossága.
- köszönöm a "hozzáértő" kioktatást, értem én a válaszaidat is, de szerintem kicsit elkezdtünk elbeszélni egymás mellett.sjd írta:Ez tényleg kb. olyan logika, amit olyanok mondanak, akik a FIFA-n kívül még nem láttak focit. Iniesta ezen az alapon egészen középszerű játékos, az elmúlt években Alves simán verte a statisztikákban, még jó, hogy nem adtuk el...westerngom írta: - köszönöm, kedves Tőled, DE! tényleg ne is akard magyarázni, jelen pillanat baloldali támadóként játszik, nem hátvédként! Talán elvárható lenne, hogy veszélyeztesse a kaput is! Jelen pillanat Alba veszélyesebb a kapura a számok alapján!
Alba meg persze, hogy helyzetbe tud kerülni, amikor van 30 métere indulni az üres területre (anélkül, hogy fognák), miközben épp Sanchez bohóckodik a labdával 3 védővel szemben, hogy ezt megtehesse.
A csapat meg ugye minden helyzetet Messire játszott ki akkoriban, aki így 90 gólt lőtt egy évben, ugye?westerngom írta:Érdekes módon anno R10 ezen a poszton ontotta a gólokat és az természetes volt!![]()
![]()
Nem a kritikát támadtam, hanem a hozzá nem értést.westerngom írta: Az építő kritika nem negatív, csak ha annak állítják be, én pedig nem bántásként vetettem fel..... olvass vissza!
Amit én hiányolok a bátrabb kapura törés, illetve, hogy merje befejezni a támadást! Gondolom, Tito sem úgy küldi pályára, hogy ne merd támadni a kaput és minden labdát kötelező leadnod a társaknak!
Tito meg úgy küldi pályára, hogy van egy taktika, amelynek a labdatartás és a fegyelmezettség az alapja, és nem az, hogy ki tud több embert kicselezni.
Ez tényleg kb. olyan logika, amit olyanok mondanak, akik a FIFA-n kívül még nem láttak focit. Iniesta ezen az alapon egészen középszerű játékos, az elmúlt években Alves simán verte a statisztikákban, még jó, hogy nem adtuk el...westerngom írta: - köszönöm, kedves Tőled, DE! tényleg ne is akard magyarázni, jelen pillanat baloldali támadóként játszik, nem hátvédként! Talán elvárható lenne, hogy veszélyeztesse a kaput is! Jelen pillanat Alba veszélyesebb a kapura a számok alapján!
A csapat meg ugye minden helyzetet Messire játszott ki akkoriban, aki így 90 gólt lőtt egy évben, ugye?westerngom írta:Érdekes módon anno R10 ezen a poszton ontotta a gólokat és az természetes volt!![]()
Nem a kritikát támadtam, hanem a hozzá nem értést.westerngom írta: Az építő kritika nem negatív, csak ha annak állítják be, én pedig nem bántásként vetettem fel..... olvass vissza!
Amit én hiányolok a bátrabb kapura törés, illetve, hogy merje befejezni a támadást! Gondolom, Tito sem úgy küldi pályára, hogy ne merd támadni a kaput és minden labdát kötelező leadnod a társaknak!
én ezt tényleg nem értem, volt egy jó első éve. aztán most egyik sérüléséből a másikba ment, végre felépült, játszott három meccsen valamennyit, ahol biztató volt, jó megoldásokkal. ezután mégis leírod, hogy tito erőlteti (?), meg hogyha nem szedi össze magát, akkor ..., ez a teljesítmény kevés. hát uram, vegye észre, hogy éppen most szedi össze magát, ne ekkor kezdjük már a szokásos túlzó kritikákat megfogalmazni.culinho írta:Megértem h többen véditek és azt is hogy Tito erőlteti, hátha elkapja a fonalat. De azt látni kell, hogy ha tavaszra nem szedi össze magát Villaval és Pedroval együtt, akkor az kupába fog kerülni. (...) Talán nem egyszerre lesz a kettő, de ez a teljesítmény ide kevés. És tegyük hozzá az eltelt 1,5 év alatt néhány biztató meccsen kívül végig az is volt.
- köszönöm, kedves Tőled, DE! tényleg ne is akard magyarázni, jelen pillanat baloldali támadóként játszik, nem hátvédként! Talán elvárható lenne, hogy veszélyeztesse a kaput is! Jelen pillanat Alba veszélyesebb a kapura a számok alapján!sjd írta:Aki ennyit ért a focihoz, annak inkább nem is magyarázom...westerngom írta: - ehhh, akkor mit kell elvárni egy szélső támadó/ csatártól, ha pont nem a gólvágást!!?![]()
![]()
Még szerencse, hogy Tito ennél messzebb lát.
Amúgy tényleg jó lenne, ha már lőne egyet, egyrészről motivációs szempontból, másrészről talán leakadnának róla az emberek.
Aki ennyit ért a focihoz, annak inkább nem is magyarázom...westerngom írta: - ehhh, akkor mit kell elvárni egy szélső támadó/ csatártól, ha pont nem a gólvágást!!?![]()