Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A két Ayewnál én is ennyit tudok. Vagyis André-re azt írták, hogy sérülés miatt nem ment ma pedig gól+gólpasszal muzsikál Marseillben... Jordan-ről nem tudom, de ma ő is gólt lőttbence-barca írta:Valaki tudja vagy olvasta esetleg valahol, hogy az Ayew testvérek miért nem mentek az ANK-ra? Andrénál olvastam, h elvileg sérülés miatt, de most vígan játsik és gólt lőtt. Jordannél viszont nem hallottam semmit. Csak mert azért ők eléggé húzó emberek lehetnének a csapatban.
Bár annyira azért nem zavar, nélkülük OM még jobban meggyengülne...
Illetve ha valaki azt tudja-e, h a nigériai válogatottnál Taiwo mondjuk miért maradt ki?
Sky Sports News @SkySportsNewssalas9 írta:Rémy nagyon közel a Newcastle-hez![]()
![]()
„Sok szerencsét kívánok Loicnak Newcastle-ben – írta Barton a Twitteren. – Nem kell aggódni, elmondtam neki, mire számítson. Egy tökéletes klub a számára."
Én örülnék neki, szimpatikus kis csapat a Newcastle
Éppen az a probléma, hogy nem, volt egy remek időszaka, de mostanában nagyon kuka.sjay írta:P.D. Cissé is szépen termeli a gólokat.
Na neki én is nagyon örülnék, szorítok a Newcastle-nek, Ba pótlására pedig igazán venniük kellene valakit, fájó hiányposzt lehet az, annak ellenére hogy P.D. Cissé is szépen termeli a gólokat.salas9 írta:Rémy nagyon közel a Newcastle-hez![]()
![]()
„Sok szerencsét kívánok Loicnak Newcastle-ben – írta Barton a Twitteren. – Nem kell aggódni, elmondtam neki, mire számítson. Egy tökéletes klub a számára."
Én örülnék neki, szimpatikus kis csapat a Newcastle
egyrészt igen,mourinho ilyen téren nagyon nem megfelelő. másrészt edzésen is sok dolog látszik,kérdés,hogy észreveszi-e az illető. coentrao-t parkolópályára küldte mourinho az edzés miatt,viszont azt nem látni,hogy modric pl alap kezdő... szintén az edző saraStalkyard írta: Nem tudhatjuk, mi folyik a háttérben, nem is akarok itt nagyon bele menni, mert nem értek hozzá. De azért én, mint laikus azt gondolom, hogy edzés és meccs között van azért különbség. Nyilván edzésen is meglátszik egy játékoson, hogy mire képes, mi várható tőle, de azért élesben is illik egy ekkora tehetségnek beharangozott játékosnak esélyt adni, legalább 4-5 meccsen. Szerintem annyiból leszűrhető, hogy van-e ott keresnivalója, vagy nincs. Na már most én nem emlékszem, hogy Sahin pályán lett volna ennyiszer, de lehet, hogy igen, csak nem tudok róla. Szerintem egyszerűen Mourinho nem szeret fiatal játékosokkal kísérletezgetni, ő a kiforrott, tapasztaltabb playákat szereti, szerintem nem akarta megbontani az akkor remekül muzsikáló madridi gépezetet (na meg nem is a rotálásról híres). Ez persze nem biztos, hogy rossz döntés volt, hiszen bajnokok lettetek, de könnyen lehet, hogy egy jövőbeni klasszis elpazarlásának árán. Ezt már sosem tudjuk meg.
Nem tudhatjuk, mi folyik a háttérben, nem is akarok itt nagyon bele menni, mert nem értek hozzá. De azért én, mint laikus azt gondolom, hogy edzés és meccs között van azért különbség. Nyilván edzésen is meglátszik egy játékoson, hogy mire képes, mi várható tőle, de azért élesben is illik egy ekkora tehetségnek beharangozott játékosnak esélyt adni, legalább 4-5 meccsen. Szerintem annyiból leszűrhető, hogy van-e ott keresnivalója, vagy nincs. Na már most én nem emlékszem, hogy Sahin pályán lett volna ennyiszer, de lehet, hogy igen, csak nem tudok róla. Szerintem egyszerűen Mourinho nem szeret fiatal játékosokkal kísérletezgetni, ő a kiforrott, tapasztaltabb playákat szereti, szerintem nem akarta megbontani az akkor remekül muzsikáló madridi gépezetet (na meg nem is a rotálásról híres). Ez persze nem biztos, hogy rossz döntés volt, hiszen bajnokok lettetek, de könnyen lehet, hogy egy jövőbeni klasszis elpazarlásának árán. Ezt már sosem tudjuk meg.daffy írta:edzésen gondolom látták az edzők,hogy mire képes,bár ennél azért csak többre
edzésen gondolom látták az edzők,hogy mire képes,bár ennél azért csak többreStalkyard írta: Úgy elég nehéz formába lendülnie, ha két percet játszik egy évben.
Abban egyetértünk, hogy ez a mellőzés valószínűleg törést fog okozni a karrierjében, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez kizárólag az ő hibája.
Most olvastam, hogy 1,5 évre kölcsönbe érkezik, és a Dortmundnak opciója van a megvásárlására is.daffy írta:amióta eljött onnan,csak kereste önmagát. ha nem lendül újra formába,akkor ismét láthattunk egy jó 1 éves focistát. ha formába lendül,akkor sem lesz soha klasszis,de a dortmundnak nagy hasznára lehet
Úgy elég nehéz formába lendülnie, ha két percet játszik egy évben.daffy írta:amióta eljött onnan,csak kereste önmagát. ha nem lendül újra formába,akkor ismét láthattunk egy jó 1 éves focistát. ha formába lendül,akkor sem lesz soha klasszis,de a dortmundnak nagy hasznára lehet
amióta eljött onnan,csak kereste önmagát. ha nem lendül újra formába,akkor ismét láthattunk egy jó 1 éves focistát. ha formába lendül,akkor sem lesz soha klasszis,de a dortmundnak nagy hasznára lehetsalas9 írta:Nuri Sahin újra a Dortmund játékosa![]()
Akkor amúgy kukkantsd meg ezt amúgy:messideco írta:Na még az hiányozna...
De amúgy az egész IFFHS valami jót szív amúgy
lui1698 írta:Itt egy pillanatra azt hittem a Spurs-re gondolsz. Azért az már tényleg a világ végének közeledését jelentené...Gareth Tello írta:Vezetjük a legfrissebb klubvilágranglistát.![]()
Itt egy pillanatra azt hittem a Spurs-re gondolsz. Azért az már tényleg a világ végének közeledését jelentené...Gareth Tello írta:Vezetjük a legfrissebb klubvilágranglistát.
Szép kis gólocska.Elnézegetném ezt a gyereket az Arsenalban.lui1698 írta:Gaitan csúnya gólt szerzett:
http://rutube.ru/video/a5216c097265d9e9 ... f08e29dc7/
Igen, a grafikon még a hétvégi forduló előtt készült.Barcaman1993 írta:Nem igazán, mert Messi 27-et lőtt és nem 26-ot.