daffy írta:edzésen gondolom látták az edzők,hogy mire képes,bár ennél azért csak többre

Nem tudhatjuk, mi folyik a háttérben, nem is akarok itt nagyon bele menni, mert nem értek hozzá. De azért én, mint laikus azt gondolom, hogy edzés és meccs között van azért különbség. Nyilván edzésen is meglátszik egy játékoson, hogy mire képes, mi várható tőle, de azért élesben is illik egy ekkora tehetségnek beharangozott játékosnak esélyt adni, legalább 4-5 meccsen. Szerintem annyiból leszűrhető, hogy van-e ott keresnivalója, vagy nincs. Na már most én nem emlékszem, hogy Sahin pályán lett volna ennyiszer, de lehet, hogy igen, csak nem tudok róla. Szerintem egyszerűen Mourinho nem szeret fiatal játékosokkal kísérletezgetni, ő a kiforrott, tapasztaltabb playákat szereti, szerintem nem akarta megbontani az akkor remekül muzsikáló madridi gépezetet (na meg nem is a rotálásról híres). Ez persze nem biztos, hogy rossz döntés volt, hiszen bajnokok lettetek, de könnyen lehet, hogy egy jövőbeni klasszis elpazarlásának árán. Ezt már sosem tudjuk meg.