Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szélső,mert robben problémás és el kell küldeniGame90 írta: Edit vagyok: na, úgy néz ki, hogy ebből Bayern lesz, jó választás!
És lehetne még sorolni, Barry, Milner...Gareth Tello írta:Két rühellt csapatom, egyik jobb lenne, mint a másik...daffy írta:nahátbőrgatya vagy city?
![]()
![]()
Bár szerintem a City lesz a befutó. Ott van Begiristaín meg Ferran Soriano, valamint olyan játékosok, akik képesek lennének a tiki-takára. (Silva, Touré, Agüero.)
Talán bőrgatya lesz.daffy írta:nahátbőrgatya vagy city?
Két rühellt csapatom, egyik jobb lenne, mint a másik...daffy írta:nahátbőrgatya vagy city?
Meglátjuk. Szerencsére Tito nem az, és motivációban most sincs hiány. Persze ebben közrejátszik nyilván az előző bajnokság elvesztése is.Mezner2 írta:Az igen,az az ő munkája és érdeme,viszont ebben az esetben pedig az nem igaz,hogy ezek a jövőbeni sikerességünk fő összetevőit ő rakta le,ő főleg fejben rakta össze a csapatot,ami nemhogy évek alatt,de hetek alatt képes romba dőlni: motiválatlanság,fegyelmezetlenség,ezek mind olyan dolgok melyek egy gyenge kezű edző irányításában mind előjöhetnének,ezért írtam,hogy ha továbbra is sikeresek leszünk,azt nem elsősorban neki köszönhetjük majd!
Az igen,az az ő munkája és érdeme,viszont ebben az esetben pedig az nem igaz,hogy ezek a jövőbeni sikerességünk fő összetevőit ő rakta le,ő főleg fejben rakta össze a csapatot,ami nemhogy évek alatt,de hetek alatt képes romba dőlni: motiválatlanság,fegyelmezetlenség,ezek mind olyan dolgok melyek egy gyenge kezű edző irányításában mind előjöhetnének,ezért írtam,hogy ha továbbra is sikeresek leszünk,azt nem elsősorban neki köszönhetjük majd!SuperMessi írta:Ez így ebben a formában nem igaz, és nem is ez volt a lényege a hozzászólásomnak. Pep minden megreformált itt amikor idejött, kezdve a B csapatnál, majd folytatta a nagyoknál. Igen, a játékrendszer valóban nem az ő találmánya, de a morál, a motiváció, a szerénység, a hozzáállás az egész szemlélet váltás az Ő munkája.Mezner2 írta:A rendszer/alapok megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
Ez így ebben a formában nem igaz, és nem is ez volt a lényege a hozzászólásomnak. Pep mindent megreformált itt amikor idejött, kezdve a B csapatnál, majd folytatta a nagyoknál. Igen, a játékrendszer valóban nem az ő találmánya, de a morál, a motiváció, a szerénység, a játékhoz való hozzáállás, az egész szemléletmód váltás az Ő keze munkája. Ezért akarja őt minden klubtulajdonos.Mezner2 írta:A rendszer/alapok megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
Ahhoz,amiből mi jelenleg táplálkozunk,neki nem sok köze van,hiszen ő is ennek a rendszernek köszönhetően került be a felnőttekhez anno, még fiatal korában,ez a rendszer akkor már létezett,ennek a tükrében folyt az utánpótlás nevelés,MÁR,akkor is,csak az akkori elnökök teljesen más filozófiai vonalat képviseltek/képzeltek el a csapat számára.sjay írta:Ez így nem igaz. Pep a nagy csapat dirigálása előtt a "B" keretnél dolgozott, ergo neki is igen nagy része van abban ,hogy ilyen sok tehetséges fiatal került a "felnőttekhez". Az meg pláne felelőtlen kijelentés, hogy kész embereket kellett ide-oda pakolgatnia, jól tudjuk, hogy egy tehetséges játékos önmagában még nem elég.Mezner2 írta:
A rendszer megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
Ez így nem igaz. Pep a nagy csapat dirigálása előtt a "B" keretnél dolgozott, ergo neki is igen nagy része van abban ,hogy ilyen sok tehetséges fiatal került a "felnőttekhez". Az meg pláne felelőtlen kijelentés, hogy kész embereket kellett ide-oda pakolgatnia, jól tudjuk, hogy egy tehetséges játékos önmagában még nem elég.Mezner2 írta:
A rendszer megteremtéséhez neki vajmi kevés köze volt,azért egy bizonyos Johan Cruyff nevű úriember a "felelős" Pep ennek a munkának/filozófiának inkább a legfőbb haszonélvezője volt,és a megfelelő posztokra bepakolgatta a kész embereket!!!
Írtam,Pep katalán,másképp működnek mint a legtöbb ember.sjay írta:Csak tudnám mitől alakult ki ilyen idealizált kép nálad Pepről. Szerintem ha igazán jó szakember (márpedig az előzmények alapján az) nem szabad, hogy egy másik csapat érdekeit lesse, csak is a saját keretét kell erősíteni, bármi áron.Mezner2 írta: Tudod,hogy ki az a Pep Guardiola ?
Ide a bökőt,hogy eszébe sem fog jutni senkit igazolni a Barcától.
ha pep olyan jó lenne,mint amilyennek szeretnéd beállítani,akkor sehol máshol nem vállalna munkát. továbbra is tartom,túl sokat gondolsz róla. ez még mindig nem az érzelmekről szólMezner2 írta:...
Csak tudnám mitől alakult ki ilyen idealizált kép nálad Pepről. Szerintem ha igazán jó szakember (márpedig az előzmények alapján az) nem szabad, hogy egy másik csapat érdekeit lesse, csak is a saját keretét kell erősíteni, bármi áron.Mezner2 írta: Tudod,hogy ki az a Pep Guardiola ?
Én ezt mondtam?Ne forgassd ki a szavaimat kérlek. Azt mondtam,hogy a klubot tiszteletben fogja tartani,és,hogy ha ő kerül a cityhez,akkor nem fogja kizsákmányolni a csapatot,ennyit mondtam,se többet,se kevesebbet,daffy írta:akkor maradjon otthon pulóvert kötni. ezzel a hozzáállással hogy akarja megverni a barcát? ki ne találd még azt is,hogy gyengébb csapatot küld majd fel egy ilyen párharcban. hol élünk emberek? ez kőkemény biznisz,nem játszhatod az érzelgőset. túl sokat gondoltok a fociról és az emberekrőlMezner2 írta: Tudod,hogy ki az a Pep Guardiola ?