Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Cserék: Pinto, Puyol, Adriano, Song, Thiago, Alexis, Tello.miihii írta:VV- Alves, Piqué, Mascherano, Alba- Busí, Xavi, Cesc - Ini, Messi, Pedro
Kár hogy most már Pedro van a mezére írva és nem Pedrito.nagyiibarca írta:Tudom hogy 1 meccs leszPrimitive írta: Ma csak egy meccset játszunk.![]()
![]()
Csak úgy írták hogy a mai és a szerdai kezdő a
Malaga ellen.
Pedro debütálása. jó lenne szép játékkal ünnepelni.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7Xlg#at=13
Én is, bár általában a sztárolt ifjak ellenünk semmit nem csinálnak, aminek oka egyszerű: nincs náluk a labda. Szerintem a Malaga is sündisznózni fog. Mondjuk ez talán még jobb, mintha letámadnak minket, mert azzal rendszeresen meg vagyunk fogva.socio66 írta:isco-ra kíváncsi leszek, sokan áradoznak róla.
ma megnézem magamnak.
Tudom hogy 1 meccs leszPrimitive írta: Ma csak egy meccset játszunk.![]()
![]()
Ma csak egy meccset játszunk.nagyiibarca írta:
ugyanez a kezdőm mindkét meccsre.
ugyanez a kezdőm mindkét meccsre.SuperMessi írta:Mai kezdőm:
Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Alba - Xavi, Busquets, Fábregas - Pedro, Messi, Iniesta
Szerdai kezdőm:
Pinto - Alves, Piqué, Mascherano, Montoya - Thiago, Song, Fábregas - Villa, Messi, Tello
10-ből 9-szer ha már a meccs előtti beharangozó nagyon nehéz meccsnek vezeti fel a következő bajnokinkat, vagy az edző szintén nehéz meccsre számít akkor általában nagyon simán elintézzük mert felpörög a csapat.Alcantara írta:Nagyon nehéz lesz ez a meccs. Tudom, hogy kapok hideget-meleget, ha leírom, de az az érzésem ma nem fogunk nyerni.
Védekezésben szinte tökéleteset kellene nyújtani, mert a Malaga védelme igen jól áll a lábán.
Jó lenne, ha 23 óra után felemlegetnék a kishitűségemet a mai meccsel kapcsolatban, kivételesen nagyon tudnék neki örülni!
Tetszik a kezdőd, ezt én is elfogadnám! Jó lenne ha a mérkőzés elején tudnánk gyorsan lőni egy gólt, hogy elvegyük a kedvüketGareth Tello írta:Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Pedro, Messi, Iniesta.![]()
Elég penge gyerek ez a Thiago, de Fabregas is brutális. Elég kényelmes dolga van Titonak, hogy a kp-n ilyen emberek közt kell válogatni. A vk-pn is Song van, de ha kell akár Mascherano is be tudja játszani, ha kell. Félelmetes...Gareth Tello írta: Thiagót most mindenképpen kezdetném, mondjuk Cesc helyett.
Valdés - Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Pedro, Messi, Iniesta.![]()
A Málaga várható kezdője:
Caballero - Sergio Sánchez, Demichelis, Weligton, Monreal - Camacho, Iturra - Joaquín, Isco, Eliseu - Saviola.
Joaquín-Isco párosra nagyon oda kell majd figyelni, valamint a Nyúlra is.
Persze az én gálámban is Fabregas van Villa helyett, csak úgy látszik kicsit rosszul fogalmaztam. A holnapi meccsre gondoltam úgy, hogy kezdjen Villa és akkor majd Fabregas szerdán.SuperMessi írta:Ez nem az én preferált kezdőm holnapra, hanem véleményem szerint a jelenlegi legerősebb, a gálacsapatra reagáltam. Annak Fábregas a részese. Az általam preferált kezdő megegyezik nagyibarcáéval.