Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megint miert kellett leseruljon valaki!!!???maister6000cm3 írta:Láttam hogy fájlalta a lábát, úgy néz ki 10 emberrel játszunk egy ideje...Vakmacska írta:Ő már rúgott kettőt , elment söröznimaister6000cm3 írta:Emberek, hová lett Villa? :O nem látom a pályán :S
Láttam hogy fájlalta a lábát, úgy néz ki 10 emberrel játszunk egy ideje...Vakmacska írta:Ő már rúgott kettőt , elment söröznimaister6000cm3 írta:Emberek, hová lett Villa? :O nem látom a pályán :S

Ő már rúgott kettőt , elment söröznimaister6000cm3 írta:Emberek, hová lett Villa? :O nem látom a pályán :S
Megcsinalta a dolgat,rugott ket golt s elment lazitanimaister6000cm3 írta:Emberek, hová lett Villa? :O nem látom a pályán :S

Szerintem ez a Dos Santos jobb mint amit anno eladtunk. Bizok minden fiatalba,elvegre megbizhato a Barca utanpotlasa.fcjoc írta:Szerintem über jó ez a Dos Santos-Thiago középpálya.. nem mondom hogy tökéletes, de simán van benne potenciál. Pár év múlva meghatározóak lehetnének, gondoljunk arra, hogy Iniesta is milyen "későn" robbant be.