Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kód: Egész kijelölése
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
10. carlos636
11. sjay
Természetesen, minden további nélkül.sjd írta:Laci, esetleg tudsz nekünk prezentálni egy ajánlást 24-ére, ha Te leszel az első?
Én már javasoltam korábban, hogy úgy lenne fair, ha nem az lenne, h valaki 2 hónapon belül másodszor ajánlhat, aki meg nem került sorra, az most is kör végére kerül esetleg.messideco írta:Ha lehet ilyet vállalni, lennék az első ajánló, hogy mindenkinek legyen ideje kitalálni a saját filmjét, de persze ez csak egy ötlet
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
10. carlos636
Mit szólnál egy hivatalos "Eurobarca Filmklub kidobóember" címhez? Ekkora tisztség madridistát még nem ért ezen az oldalon, úgyhogy jól gondold megFaust írta:Azért ne túlozzunk.Én és kurdt toleránsak voltunk, odaát Faust úgy kivet bárkit, mint a macskát üríteni
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
Azért ne túlozzunk.Én és kurdt toleránsak voltunk, odaát Faust úgy kivet bárkit, mint a macskát üríteni
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
Sajnos már nem lehetsz ajánló.shutterisland írta:50%, jövőhétre biztosat mondok.
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
A szavazás alapján 5-2re nyertem Laci ellen, szal megszavaztatok elnöknek, ha valaki lemaradt volnavisca el barca írta: most akkor dániel for president?
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4.veb
Nyugi, én azzal nyitok h 26-án elmegyek síelnibence-barca írta: Maga a kezdés nem, de annyit előrejelzek, hogy már az elején lesznek elmaradásaim, mivel jan28-tól febr 8.-ig nem leszek itthon.
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
Maga a kezdés nem, de annyit előrejelzek, hogy már az elején lesznek elmaradásaim, mivel jan28-tól febr 8.-ig nem leszek itthon.sjd írta: Amúgy a 24-ei kezdés okoz valakinek problémát?
De az sem jó, hogy a kör vége után egy hónappal még mindenki 4-5 filmmel van elmaradva, szóval valamit kell csinálni. (mondjuk ha most ez a rendszer működik, és kicsit emészthetőbb ajánlások lesznek, akkor lehet h mindenki nagyobb kedvvel fog leülni)messideco írta:De amúgy szerintem a kidobás senki számára sem motiváló tényező, de az már csak az én filozófiám.
Na de majd most, vassal és szigorral megregulázom itt az embereketmessideco írta:Azt direkt nem írtam, mert senki sem tartja általában be...
1. sjd
2.lui
3. messzidekó