Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én inkább az ilyeneket magyarul szoktam (már aminek van megfelelője), de a jumper szerintem simán tempódobás, a ziccert gondolom tudodSanama írta:Hát leginkább a Scalabrine féle Fadeaway Dunk érdekelneIlyen fadeaway jumper-re gondolsz például?, de igen, Jumper meg ezek...
(tempó ezt magyarul hallottam:D)
A fadeawayt amugy pont tudomde jumper, floater meg ezek érdekelnének
Hát leginkább a Scalabrine féle Fadeaway Dunk érdekelneIlyen fadeaway jumper-re gondolsz például?
Ezen felröhögtemTocy írta:Hú de színvonalas, hajtós meccs, tele okos, jó megoldásokkal, szép passzokkal, jó egyéni megoldásokkal. Nem.neobarca írta:Knicks-Pistons élőben Londonból a Sport2-n!!!![]()
![]()
Ilyen fadeaway jumper-re gondolsz például?Sanama írta:Valaki le tudná írni a dobásfajtákat, hogy melyik név mit takar? Már régóta meg akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem.
Köszi
Akkor jól gondoltam, hogy nem csinálnátokMessiFan írta: Ugyan nem engem kérdeztél, de úgy gondolom, hogy bármelyik Celticsest megkérdezed, nem cserélné el PP-t, főleg nem egy Gay-ért, persze elismerem meg kedvelem a játékát az egész Memphis-i csapatét, de már csak elvből nem cserélném el Piercet senkiért.
Szerk: Na tessék, Barbosa szeretné ha elengednénk...
Le kellene írnod pontosan, hogy melyikekre gondolsz és akkor azt le tudnánk fordítani neked, mert így elég bő a választék.Sanama írta:Valaki le tudná írni a dobásfajtákat, hogy melyik név mit takar? Már régóta meg akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem.
Köszi
Hú de színvonalas, hajtós meccs, tele okos, jó megoldásokkal, szép passzokkal, jó egyéni megoldásokkal. Nem.neobarca írta:Knicks-Pistons élőben Londonból a Sport2-n!!!![]()
![]()
Te jó ég, Sámpertnek milyen feje van.neobarca írta:Knicks-Pistons élőben Londonból a Sport2-n!!!![]()
![]()
Ugyan nem engem kérdeztél, de úgy gondolom, hogy bármelyik Celticsest megkérdezed, nem cserélné el PP-t, főleg nem egy Gay-ért, persze elismerem meg kedvelem a játékát az egész Memphis-i csapatét, de már csak elvből nem cserélném el Piercet senkiért. Az meg már más téma, hogy kétlem hogy belemenne a Memphis, függetlenül pénzügyileg mennyivel kéne kevesebbet fizetniük a Maciknak. + énszerintem szakmailag sem feltétlen lenne jó húzás egyik csapat részéről sem.Game90 írta:És ha már volt szó erről, akkor te ezt a PP for Gay cserét csinálnád?
2-1 még bejöhet, ez a 78 pont otthon, nagyon derékBob_Marley írta:Hát én óvatosabb vagyokMessiFan írta:Bob, mit gondolsz a következő 3 hazai meccset is behúzzuk? Én úgy gondolom a Chicago elleni lesz igazán necces, a Hornetset és a Bobcicákat illene megverni, és menni is .
Chicago az nagyon nehéz lesz, ők is a nagy meccsekre nagyon jók, s a másik két meccsből is benne van, hogy 1et bukunk.Azért "motivációs" gondok néha előjönnek, szerintem a Hornets elleniben benne lehet a bukó, Hiúzokat verni kell (pedig szeretem őket, MKG for president)
Én egy 2-1et várok ettől a 3 meccstől.
Ömm...valamit félreolvastál. After athe All Star break-et mondott az interjúban.neobarca írta: Szerk: egy kis öröm a Philynek. Bynum hamarosan visszatér. Már dobálgat rendesen, nem is érez nagyon fájdalmat.. Gála előtt már játszana.
Azért az a gyűrű még nem fog jönni egy 50% közeli otthon megnyert meccstől.Sanama írta:Nesze nektek Lakers!
Howard 31p 16r, Kobe 31p
Na így kell ezt, nem lesz itt gond, jöhet a gyűrű!![]()
Semmi gond, a legjobbakkal is megesik.Bob_Marley írta:Ok elrontottam, szóval ez az 5'5 magasságú ember zsákja:
http://www.youtube.com/watch?v=GIzep9py ... e=youtu.be
Köszi! Hát azt gondoltam, hogy nem 100Ft-okért osztogatták. Na mind1. Hamarosan amúgy is tervezek kimenni Amerikába, NYC-be. Majd ott leugrom az MSG-be. Bárrrr ahogy tudom ott is Knicks meccsre születni kell, kül nem jutsz be...Bob_Marley írta:Minden évben van európai meccs, általában Londonban, ahogy NFL is, az hogy épp kire esik a választás ligafüggő.De időben rá kell gyúrni, mert elviszik a jegyeket, én is így voltam mikor jött Milánóba a Celtics nyáron, tervbe volt, aztán füstbe ment terv lett belőle, rohadt drága jegyek voltak már csak
Azért nem eszik olyan forról a kását!Bob_Marley írta:hamarosan megint Nix, lehet aprítaniAzt majd élőben nézd te is, mindig öröm elverni a gatyás-csizmásokat
Jó az első vidi, de a 2.-ra ezt nem tudom mondani. Kísértetiesen hasonlít az elsőhöz...Bob_Marley írta:Rondo Sportcenter:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pOlZ9Z6q30
Ez meg mi már, hogy 5'5el(kb 155-160 cm) ekkorát ugrik valaki, bár lehet valami trükk
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pOlZ9Z6q30
Persze igazad van, túltárgyaltuk és bocsánat, ha félreérthető voltam, a te mondataid miatt is kezdtem el a hozzászólásom megírását, de ez nem jelenti azt, hogy minden jelzőt neked szántam, így pl amit idéztél a végénGame90 írta:Bosh 6'11"-ként, 27 perc alatt 1 lepattanót szedett össze. Ennyit szerintem még nagyanyám is hozott volna.
Kalap1988 írta:Csak még előtte Game hozzászólásain "akadtam ki", ezért írtam így
Szerintem egy szóval nem mondtam, hogy nem ismerem el az ő játékátKalap1988 írta:de nem földtől elrugaszkodott hasonlat, ha azt mondom, hogy az ő játékát nem elismerni kb olyan hozzá nem értésről tesz tanúbizonyságot, mint amikor Busquets-t kritizálják....![]()
Sőt, elit védőnek neveztem, meg is dicsértem, amikor Bearden-en védekezett. Csak amikor már itt is meg különböző fórumokon is arról van szó, hogy Bradley így, Bradley úgy... Mintha tényleg egy LBJ lenne.
De szerintem bőven túltárgyaltuk már ezt, nem érdemel ez a téma annyit, hogy oldalakon keresztül vitatkozzunk róla.
Kalap1988 írta:Csak még előtte Game hozzászólásain "akadtam ki", ezért írtam így![]()
Szerintem egy szóval nem mondtam, hogy nem ismerem el az ő játékátKalap1988 írta:de nem földtől elrugaszkodott hasonlat, ha azt mondom, hogy az ő játékát nem elismerni kb olyan hozzá nem értésről tesz tanúbizonyságot, mint amikor Busquets-t kritizálják....
A hőskorban volt olyan, hogy a Milwaukee egész szezonban 36%-kal dobott mezőnyből, azért ez nem semmi.daffy írta: én csak az utóbbi 2.5 évben követem rendszeresen az nba-t,de volt már olyan,hogy egy csapat 30% alatt dobjon,mint most az atlanta?
a hármast meg 15% alatt.
bár ma a memphis is összehozott 30%-ot