58 az rohadt derék, de emlékszem, tavaly vagy tavalyelőtt a Bucks ellenünk valami 60an akárhány pontot kavirgált össze, s minden idők leggyengébb franchise dobott pontja meg mezőnyszázalékuk volt, második félidőben valami 20 pontot dobtak összesen 24 perc alatt, pedig akkor még Bradley se volt

(csak hogy stillszerűen zárjam

)
neo még nincs igazam, de már alakul a dolog

Azért írom ezt, mert van még bőven fejlődési lehetőség, s hiszem hogy ha összeáll igazán keményre a védekezés, bizony megfogunk ám csapatokat lepni, mert ez a Boston öregecske, reumás és társai, de itt olyan fiatalokkal sikerült erősíteni, akik "imádják" a rohanást, s bizony ha arról van szó, labdaszerzés s Jeff Green monster dunk

Ezt hiányoltam eddig, hogy nincs védekezés, amire lehet alapozni, most úgy néz ki, kezd összeállni a dolog, de bízom benne, s hiszem is, hogy lesz ez még jobb is, s gyorsabb játék, ami pl Rondonak is kedvez, meg Terry lerohanás tripla (ő talán az egyedüli aki keveset mutat, de védekezésén meglepődtem, nagyon odateszi magát, pacsi érte).
Van itt puska, kérdés majd, hogy ez mire elég, most azért hogy győzelmi széria van, ugyanannyit jelent mint a vereségi, vagyis semmit

A csapat alakuljon ez a lényeg, s látható ha rangadó van, odateszik már végre magukat, de én látok ennél sokkal többet ebben a csapatban, most ez önbizalom növelőnek jó ez a széria, meg végre elhitte 1-2 ember hogy tud ám kosarazni (lsd Lee) s mint írtam, látom lelki szemeim előtt, hogy bizony megtudunk lepni 1-2 riválist, s itt nem arról van szó, hogy bajnoki cím és társai, de idén is kínkeservesen lehet majd minket kiejteni, legalábbis ebben bízom (mármint nem a kiesésben persze

)
De pl hamarabb kezdtük a "feltámadást" mint tavaly, s ez azért kicsi aggodalmat kelt bennem.KG,PP párossal teljesen nyilvánvaló mi nem tudunk egy teljes szezont végigjátszani, úgy kell időzíteni, hogy alapszakasz vége, s Po-ra álljon össze minden.Oké voltak itt könnyebb meccseink is a Suns ellen, Bobcatse a Rockets ellen is, de azért kicsi félsz van bennem, hogy nem fogjuk bírni az általunk diktált tempót, AS környékére vártam, hogy nem csak játékban, de hozzáállásban is nagyot ugrunk, most meg még csak Január van...
hamarosan megint Nix, lehet aprítani

Azt majd élőben nézd te is, mindig öröm elverni a gatyás-csizmásokat
S hogy legyen "napi Bradley" mióta játszik az ellenfelek 39%al dobnak, s Bobcats ellen azért 16 pontot is betett a közösbe.
Rondo Sportcenter:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pOlZ9Z6q30
Ez meg mi már, hogy 5'5el(kb 155-160 cm) ekkorát ugrik valaki, bár lehet valami trükk
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pOlZ9Z6q30