Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem a kereteket és sokkal veretesebb a marokkói. A vendégek a nyitómeccsen ugyan x-eltek Dél-Afrikával(a meccset nem láttam), de szerintem ennél több nem nagyon lesz ebben a keretben.daffy írta:a marokkó meccset névre tetted vagy utánanéztél? engem meglepett az odds és ennek hála,ezt sem mertem![]()
a horvát kézin én a döntetlent akartam megtenni,de nem volt tököm hozzá.Barcaman14 írta:Tegnapi nyertesem:
Jokerit-JVP D 4,20
New Jersey-Philadelphia H 2,23
Aston Villa-Bradford 1. félidő H 1,72
2003220ft
Mára:
Franciao.-Horváto. Horvát továbbjutás V 1,75
Marokó-Zöld-foki szk. H 1,80
Arsenal-WHU 1, félidő H 1,78
500ft2805ft
Jött is. Igaz egymeccses szelót raktam, mert ma nem nagyon volt olyan meccs, amit biztosnak éreztem, de hát ez is pénzKamTam írta:davi10 írta:Ma van egy ajánlatom MINDNEKINEK!
094 Salzburg - Znojmo V 3,55 (ha jól tudom már felcitték 3,90-re)
Több helyen is olvastam és hallottam, hogy a Salzburg edzőjét kirúgták, és a csapat légiósok nélkül, U24-es játékosokkal fog kiállni.
Mellékes, hogy az utolsó 4 meccsen egymás ellen nyeretlen a Salzburg.
Bízom benne, hogy az információim helyesek, mert kb. minden mixelős ismerősöm megtette
eddig bejön
davi10 írta:Ma van egy ajánlatom MINDNEKINEK!
094 Salzburg - Znojmo V 3,55 (ha jól tudom már felcitték 3,90-re)
Több helyen is olvastam és hallottam, hogy a Salzburg edzőjét kirúgták, és a csapat légiósok nélkül, U24-es játékosokkal fog kiállni.
Mellékes, hogy az utolsó 4 meccsen egymás ellen nyeretlen a Salzburg.
Bízom benne, hogy az információim helyesek, mert kb. minden mixelős ismerősöm megtette
Utálom ezt a VB-t. a papírforma is elmegy ha azt rakom, a meglepetés isFirefox írta:
Pedig épp, hogy a németek fogják behúzni :S nem sok van hátra, 27-23-ra vezetnek ...nagy kár az argentínokért
FtcSikiHun írta:esélytelen, hogy a németek nyerjenek szerintem. ha Heinevetter kifog egy jó napot, akkor 3-4 góllal megússzák.Firefox írta:Mára kis kézi:
Argentína - Tunézia H
Franciaország - Németország V
??