Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
érdekes, mert keveredik a rajzolt és az animációs technika, ugyanakkor a rajzoltnak nehezen tudnék nekiülni, mert akarva-akaratlanul is a Dragon Ball-hoz pórbálom mérni. Ami totális bukást eredményez az adott filmnek, az én szememben
by the wayREMY írta: első: mi az a btw?![]()
![]()
első: mi az a btw?sjd írta:
btw amúgy az általad leírtak felé haladnak a filmesek, lassan egy Transformersben, Hobbitban, Pi életében több animáció van, mint valódi felvétel
Beowulf: imdb 6.3, bevétel: 196 millióREMY írta:Pedig eléggé kiaknázatlan terület az animációs film. Jelen esetben a számítógéppel készítettekre gondolok, nem a rajzoltakra. Kaland, HORROR, akció terén is lehetne csinálni. És nem feltétlenül csak a gyerekeknek kéne szólnia.
Pedig eléggé kiaknázatlan terület az animációs film. Jelen esetben a számítógéppel készítettekre gondolok, nem a rajzoltakra. Kaland, HORROR, akció terén is lehetne csinálni. És nem feltétlenül csak a gyerekeknek kéne szólnia.miihii írta:
Én eléggé aktívan követem az animációs cuccokat, uh ha lenne indíttatásod a ráfekvésre, akkor előre szólok, h kb olyan a felhozatal mostanában, mint horror terén![]()
Egy jóra, jobbra jut vagy 5-6 ilyen paranorman nagyjából.
A szép színek miatt megérdemli a 6-ot talánREMY írta:Mostanában kevés animációs filmet néztem, így velük kapcsolatban a jóindulat vezérel. Lehet, ha jobban ráfeküdnék a műfajra... mert lenne mit pótolni, akkor 5 esetleg 5,5 reálisabb lett volna. De hát most így jött kimiihii írta: A 6-os értékelésedet egy pici jóindulattal adom
Mostanában kevés animációs filmet néztem, így velük kapcsolatban a jóindulat vezérel. Lehet, ha jobban ráfeküdnék a műfajra... mert lenne mit pótolni, akkor 5 esetleg 5,5 reálisabb lett volna. De hát most így jött kimiihii írta: A 6-os értékelésedet egy pici jóindulattal adom
Pont ma néztem meg én is és teljesen egyetértek.REMY írta: ParaNorman
Oscar díjra jelölt animációs filmek közül az egyik. Sajnos egy kisebb csalódással ért fel, mert bár a képi világ a stop-motion technikával fantasztikus volt, viszont a forgatókönyv gyenge... ezáltal unalmas lett és vontatott :unsure:
az értékelésről bővebben ITT olvashattok.
Pont olvasom az észrevételekben hogy milyen színvonalas ez a topik is erre 100év után benézek és ez az első hszvisca el barca írta:a rák egyen meg titeket testvéreim![]()
Nem egy rossz film ez a Holdfény... de a főszereplő gyereket agyonverném... ennyire idegesítő, okoskodó gyereket rég láttam.sjd írta:Azért sztem akármennyire is ezt mondogatja állandóan veb, nem működik ez minden filmnélsjay írta:Szerintem túl fiatal vagyok hozzá, azért nem találtam aranyosnakvisca el barca írta:jogos. sokan baromi unalmasnak találják, ami valljuk be vhol jogos, viszont marha egy aranyos film![]()
Meghoztad a kedvem hozzá, holnap este megkuksolom.REMY írta:Kulthorror sorozat 6. rész: Az ördögűző
Azért sztem akármennyire is ezt mondogatja állandóan veb, nem működik ez minden filmnélsjay írta:Szerintem túl fiatal vagyok hozzá, azért nem találtam aranyosnakvisca el barca írta:jogos. sokan baromi unalmasnak találják, ami valljuk be vhol jogos, viszont marha egy aranyos film
Asszem talán Greengrass otthagyta a projektet és utána már ő sem akart benne lenni (v talán fordítva volt, de ha jól emlékszem inkább mégiscsak az első verzió)Primitive írta:Egyébként miért nem Ő lett a főszereplő, mert ennek a hátteréről nem sokat tudok?
Szerintem túl fiatal vagyok hozzá, azért nem találtam aranyosnakvisca el barca írta:jogos. sokan baromi unalmasnak találják, ami valljuk be vhol jogos, viszont marha egy aranyos filmTim írta:Viszont ha a gyermekkori barátságról kellene filmet ajánlanom,akkor inkább a Stand by me lenne ,ami viszont méltatlanul alulértékelt.
jogos. sokan baromi unalmasnak találják, ami valljuk be vhol jogos, viszont marha egy aranyos filmTim írta:Viszont ha a gyermekkori barátságról kellene filmet ajánlanom,akkor inkább a Stand by me lenne ,ami viszont méltatlanul alulértékelt.
Bájos kis film,csodálkoztam hogy miért nem hallottam róla annak ellenéresjay írta:Szerintem a tavalyi év legtúlértékeltebb filmjeinek egyike. Számomra nyálas volt és szeleburdi, a gyerek színészek pedig nagyon irritálóak.soadroli írta:Ez a Holdfény királyság mitől olyan jó?
De itt írtam róla bővebben.
Én meg ITTsjay írta:itt írtam róla bővebben.soadroli írta:Ez a Holdfény királyság mitől olyan jó?
No, én ezt hívom túlzott hatásvadászatnak, meg giccsnek.jelwaz írta:Szóval én úgy láttam, hogy számos technikai megoldás (melyeket más művészfilmekben láttam először) indokolatlanul próbálja tovább dramatizálni, erősíteni az adott helyzet "hangulatát", ami lehet, hogy így giccsbe hajlott, de én nem azt érzékeltem, hogy a rendező szándéka a cicomázás lett volna, hanem képet akart komponálni.
Szerintem a tavalyi év legtúlértékeltebb filmjeinek egyike. Számomra nyálas volt és szeleburdi, a gyerek színészek pedig nagyon irritálóak.soadroli írta:Ez a Holdfény királyság mitől olyan jó?