Úristen

Ezt még mindig nem hiszem el

Hadd mondjam el, mi történt. Ültem a képernyő előtt, félig már lecsúszva a földre, teljesen depressziós hangulatban néztem a történéseket, egy nagy bögre forró csokit kortyolgatva. Aztán jött DEMPSEY, akkorát ordítottam, hogy beleremegtek a falak, felugrottam, két kezemet a magasba lendítettem, a kezemben lévő forró csokit elhajítva a szoba másik végébe.

Úgyhogy mostanáig felmostam, a szekrényről úgy-ahogy letakarítottam a foltokat, a szőnyeggel viszont nem tudtam mit csinálni, úgyhogy egyelőre egy szép nagy barna folt éktelenkedik rajta.
miihii írta:Nya, ezek a trógerek ellesték a taktikánkat
Nagyjából rászolgált az egy pontra a Spurs, próbálkoztak amennyire tudtak, mi meg kicsit ráfeküdtünk az egy gólra a végén.
1. Ez nekem az örömmámor után pár perccel jutott eszembe, jót röhögtem.

Megérdemeltétek már, hogy a saját fegyveretekkel végezzenek ki titeket.

Külön öröm, hogy mi voltunk az ítélet-végrehajtók.

2. Kössetek fel, de szerintem jobbak voltunk. A helyzetkihasználásunk kellett volna javítani, és nyerünk.
Bár egy
ilyen egy ponttal tökéletesen elégedett vagyok.
Lennon abszolút MOM, nagyon nagyot játszott, még akkor is, ha nem vesszük figyelembe a gólpasszát.
Caulker kezdetése is jó döntésnek bizonyult, Dembélé is remekelt.

Defoe-t éreztem gyengébbnek.
Bale:
miihii írta:GT, neked meg nagy makkod van, az tuti

Bár nem is nagyon volt ötletem egyelőre, mi lenne a megfelelő retorzió, így én sem bánom

Gondolkodtam is a 80. perc környékén, hogy mennyire jól fog jönni a Barça-vereség után a Spurs-zakó és egy jó kis ava-sig-párosítás...

Dempsey megmentett ettől is.
Így viszont Game-nek összedobhatnánk valamit.