Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wilshere más.Mezner2 írta:Ja,igazi ágyús,mint Fabregas,Nasri,Van Persie,Henry,.. előbb utóbb mindenki karrierjében eljön a pont,amikor tovább kell lépnie egy magasabb szintre,jelenleg az Arsenal nagyon messze van a közvetlen elittől,egy játékos pályafutása túl rövid ahhoz,hogy klubhű maradjon
1 hét London (a Tottenham nevű városrészben), Arsenal-Spurs az Emirates-ben (5-1-es vendéggyőzelemmel), meg egy kis költőpénz, annyira kicsi, hogy az egész elmegy a jegyre.Game90 írta:1 hét London, Arsenal meccs az Emirates-ben, meg egy kis költőpénz. Ezt összedobhatnátok nekem![]()
Nekem sem kéne egyébkéntab1daL írta: No offense, de remélem soha.De ettől nem kell félni, ő nagy gunner, soha nem igazol el onnan... (vagy lesz az a pénz..
)
No offense, de remélem soha.Mezner2 írta:Kiváncsi vagyok mikor bizonyítjuk be róla,hogy La Massía cantenarro,és hozzuk vissza:D
Kiváncsi vagyok mikor bizonyítjuk be róla,hogy La Massía nevelés,és hozzuk vissza
1 hét London, Arsenal meccs az Emirates-ben, meg egy kis költőpénz. Ezt összedobhatnátok nekemGareth Tello írta: Így viszont Game-nek összedobhatnánk valamit.
1. Ez nekem az örömmámor után pár perccel jutott eszembe, jót röhögtem.miihii írta:Nya, ezek a trógerek ellesték a taktikánkat![]()
![]()
Nagyjából rászolgált az egy pontra a Spurs, próbálkoztak amennyire tudtak, mi meg kicsit ráfeküdtünk az egy gólra a végén.
Gondolkodtam is a 80. perc környékén, hogy mennyire jól fog jönni a Barça-vereség után a Spurs-zakó és egy jó kis ava-sig-párosítás...miihii írta:GT, neked meg nagy makkod van, az tuti
Bár nem is nagyon volt ötletem egyelőre, mi lenne a megfelelő retorzió, így én sem bánom
én valdesen már nem tudom magam felhuznibence-barca írta:Mivel nálunk Valdes véd, csodálkozom, h nem kötötted még fel magad. Csinált ő már ennél sokkal rosszabbakatvisca el barca írta:nah, ha de gea ilyet csinálna nálunk a 93.-ban felkötném magam25 millios kapus és nem tud egy egészségeset boxolni.
Mivel nálunk Valdes véd, csodálkozom, h nem kötötted még fel magad. Csinált ő már ennél sokkal rosszabbakatvisca el barca írta:nah, ha de gea ilyet csinálna nálunk a 93.-ban felkötném magam25 millios kapus és nem tud egy egészségeset boxolni.
Néha úgy dülöngél ott ahogy Wenger szokottmiihii írta:Am AVB a toszért nem vesz fel vmi nagykabátot, ha így reszket a padon ott a dzsekijében? Nem fussa rá talán?![]()
Most nézem én is.nagyiibarca írta:TOTTENHAM: Lloris - Walker, Caulker, Dawson, Naughton - Lennon, Parker, Dembélé, Bale - Dempsey - Defoe.
MANCHESTER UNITED: De Gea - Rafael, Vidics, Ferdinand, Evra - Carrick, Jones, Cleverley, Kagava - van Persie, Welbeck.
Mi lett volna ha még Szcecsnyi-t ki is állítja a sporttárslui1698 írta:Megint jól indít az Arsenal, 2-vel megy a Chelsea a 17. percben.
Azért ezzel várjunk mégStickyFingaz írta:Mu pedig elcseni a 3 pontot a WHL-ről.