Én nem olvastam ma a híreket, Barbosaánál várható volt, hogy lehet bedurcizik, azért így hogy van
Bradley nagy a tömörülés hátvéd poszton.
Majd ezzel valamit kell kezdeni, úgyis azért sok helyen hallani, hogy próbálkozunk itt-ott lehet a barzil is cserealap lesz, én nagyon megszerettem, csendben csinálta a dolgát, s remekül, nyilván megunta, hogy 5 percet kap, pedig nem lehet rá panasz, sőt
PP-Gay, röviden tömören nem

Pierce lehet nem olyan robbanékony mint 10 éve, nem olyan agilis mint 10 éve, de hogy továbbra is ő az egyik szellemi és mentális vezér az tuti, s úgy vagyok vele hogy a keretet azért hoztuk össze, hogy amíg itt van KG+PP még lehessen valami célokat elérni, Gay már egyfajta újjáépülés lenne, aminek nem lenne értelme, játékban sem jobb mint PP, vezér típusra meg ugye ég és föld, az hogy fiatalabb, s PP már lassan tényleg visszavonul meg úgy érzem elhanyagolható.Csapatkémia rohadt fontos, s ebben PP továbbra is egyik mozgatóerőnk.Akármi van ő lesz a Captain and the Truth.
Na Barbosa cáfolt, úgyhogy nincs para
Kelet kezdő:Rondo-Wade-Anthony-James-KG
Nyugat:Paul-Bryant-Durant-Griffin-Howard
(Hmm, van 3 AS kezdőm fantasyban

)
Azért örömteli, hogy megint van 2 Celtics játékos, s szerintem PP-re is van esély, jó kis szezont fut.
Parkert meg kihagyni Game, íjj hát nem is ismerlek

Szerintem Parker az egyik leginkább alulértékelt emberke a nagy irányítók rangsorába, mondogatjuk itt hogy Paul, Williams, Rondo stb, hát nálam Parker bőven ott van az élmezőnyben, kb e 3 ember után.S betetted Curryt aki megint lesérült, hát Margit Nóóómális???