Te most egy kuparendszerben lebonyolított meccset említesz, mi pedig egy egész bajnokságot. Azért a kettő nagyon nem ugyanaz. 1 meccsen bármi megtörténhet, még az is, hogy a ZTE Koplárovics góljával legyőzze a későbbi BL-győztest. Egy hosszú sorozat alatt, ahol a kiegyensúlyozott jó teljesítmény a fontos, ott megengedhető (sőt, elkerülhetetlen) 1-2 bolás. A lényeg viszont az, hogy nem kell rendszert csinálni a botlásokból.PannaCotta írta:A fociban bármi megtörténhet (Barcelona - Chelsea 2-2) 2012. április?
Még az is megtörténhet, hogy a világ legjobb csapata kikapjon attól a lesajnált Chelseatől, amelyet a Napoli elleni meccsen már a szimpatizánsok nagy része is temetett (én is).
Soha nem lehet százszázalékosan biztos a győzelem, se egy meccsen, se egy bajnokságban. Csak akkor, ha már az utolsó hármas sípszó is elhangzott....
Barça vs. Real - El Clásico
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Azért ennyire ne legyél már elfogultMikaos írta:A csapatok miért nem jönnek rá, hogy nem szabad focizni a Madrid ellen? Mindegyik ebbe a hibába esik bele: próbálnak őszintén játszani, ezek a sunyi fővárosiak meg lekontrázzák őket.
Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között. De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.

Madrid szépen kihasználta a Valencia védelem nélküli játékát. Ma beverték a ziccerek nagy részét, míg a hazaiak kapu előtt teljesen impotensek.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
fehér balett...Mikaos írta: De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- PannaCotta
- Barça C
A fociban bármi megtörténhet (Barcelona - Chelsea 2-2) 2012. április?
Még az is megtörténhet, hogy a világ legjobb csapata kikapjon attól a lesajnált Chelseatől, amelyet a Napoli elleni meccsen már a szimpatizánsok nagy része is temetett (én is).
Soha nem lehet százszázalékosan biztos a győzelem, se egy meccsen, se egy bajnokságban. Csak akkor, ha már az utolsó hármas sípszó is elhangzott....
herlius írta:Azért a mi botlásaink mellett még egy hibátlan tavaszi mérleg is kellene a Real-tól. Erre a két dologra így együtt azért elég kicsi az esély. Vannak ugyan meglepik a fociban, de ez már valóban földöntúli csoda kategória lenne. A mi srácaink sem felejtettek el focizni 1-2 hét alatt.csababarca írta:Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
ezért is zavar a tegnap 0-2ről elbukott meccs.
A csapatok miért nem jönnek rá, hogy nem szabad focizni a Madrid ellen? Mindegyik ebbe a hibába esik bele: próbálnak őszintén játszani, ezek a sunyi fővárosiak meg lekontrázzák őket.
Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között. De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.
JogosCsacsMate írta:Az az egy góljuk, ami nem kontra volt?Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.

Azért a mi botlásaink mellett még egy hibátlan tavaszi mérleg is kellene a Real-tól. Erre a két dologra így együtt azért elég kicsi az esély. Vannak ugyan meglepik a fociban, de ez már valóban földöntúli csoda kategória lenne. A mi srácaink sem felejtettek el focizni 1-2 hét alatt.csababarca írta:Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
-
- Jugador del Barça
Nana... mindenkinek más, lesz aki Real ellen játszik majd nagyot mi meg lövünk nekik vagy 5-t.nyalesz írta:szajko írta:Ellenünk meg majd a szezon meccsét produkálják szokás szerint.
ez természetes, ugyanaz mint az atlético meg a többi...
Bár tény, hogy a Valenciából nem fogunk hátvédet venni...
Amúgy meglepne, ha nem gondolkodnának el egy edzőváltásban.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..[/quote]18Barca99 írta:Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.
Abszolút nem tartok semmitől, szimplán a meccs képét jellemeztem

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Scumy 2013.01.20. 22:11:01-kor.
- csababarca
tegnap is esélytelennek tűnt,hogy bukunk 0-2ről egy sociedad ellen (istenem...), erre tessék.REMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...
Én majd akkor hiszem el,ha matematikailag is megvan. addig nem írom le a madridot. (06/07es szezon...)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
az ilyenkor elmaradhatatlan hozzászólás.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
egyébként senki nem írta meccs előtt, hogy bármit is elvárna, de oké.
-
- Capitá del Barça
Nem kell szerénykedni. +18-ról, jelenleg már "csak" +15-ről egy Barca/Madrid kalibernek meg kell nyernie a bajnokságot.csababarca írta:
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.
Az a legalja lesz, ha innen eltudjuk (nem tudjuk) chokerkedni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2013.01.20. 22:08:27-kor.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Nehogy már elhiggyétek, hogy elveszthetjük a bajnokságot!
15 pont, ami 5 meccs. Nehezen hiszem, hogy ennyit elszórakozunk úgy, hogy a Madrid meg mindet megnyeri.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Azért nem kéne túlozni. Ez a "középcsapat" a BL-ben ugyanannyi pontot gyűjtott, mint a "gyengécske" Bayern, ráadásul ősszel igencsak megszenvedtünk ellenük mi is a bajnokságban. Lehet, hogy nem olyan kiegyensúlyozottak, mint 2-3 éve, de bármikor képesek elkapni a nagyobb halakat is. A Real elleni taktikájuk viszont értelmezhetetlen, már a kupameccsen sem volt világos, hogy mit is akarnak ezzel a fejetlen játékkal.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
-
- Llegenda del Barça
Tudod azok után, amit tegnap alkottunk, mindenkinek megfordul a fejébenREMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...

azért be ne szarjatok
bajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...

Blog - Supernatural Movies
- csababarca
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
-
- Llegenda del Barça
Hát ez akkor lehetséges, ha mi is hozzáteszünk. Ez most annyiban meg is történhet, ha jön a szokásos évi hullámvölgyünk, mert az utóbbi 2 meccsen mutatkoztak jelei. Bár 18 pontot aligha dolgoznak le pár hét alatt. Annyira nem eshetünk rossz passzba.18Barca99 írta:
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..
- nyalesz
- Jugador del Barça
szajko írta:Ellenünk meg majd a szezon meccsét produkálják szokás szerint.
ez természetes, ugyanaz mint az atlético meg a többi...

"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
- lui1698
- Llegenda del Barça
A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
tavaly idegenben ha jól emlékszem ikszelt a valencia, úgyhogy azért nem mindig fogalmatlanok ellenük.
de ez a mai vicces, ennyit kb akkor kellene kapni, ha nyolcan lennének.
de ez a mai vicces, ennyit kb akkor kellene kapni, ha nyolcan lennének.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..Primitive írta:Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Capitá del Barça
Ez a Valencia már rég nem az aki volt évekkel ezelőtt, ennek tetejében még a szezon egyik, hanem a leggyengébb meccsét játsszák ma.
3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
- csababarca
Most nézem, Gago szűr...innentől nincs több kérdésem