Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyik klasszikus kedvencem, a végső jelenetek meg filmklasszikus jelenetek.messideco írta:A Butch Cassidy és a Sundace kölyök milyen film? Élvezhető? Tervezem a megnézését, imádom a westernt, de félek, hogy nagyon megerőltető lesz
Alien all. nem bírja a szemem a gagyi hatást. ráadásul unalmas is volt, plusz a Prometheus után néztem meg, és az első rész nagyjából ugyanaz.Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?![]()
Amiről tudom, hogy trágya, annak neki se kezdek. De volt amit kikapcsoltam, pl a Zombisztriptízt. Hát az mi?Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?![]()
sokszorCali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?![]()
Sztem az a Cosmopolis volt így leírás alapján. Amúgy én is egy Cronenberg filmet nyomtam ki nemrég, a Dangerous Method-ot, valami tragikusan elmebeteg zagyvaság volt számomra. De a legfrissebb termés ebből a kategóriából a Todd Phillips-féle Old School volt, vígjátékhoz képest annyira humortalan és kiszámítható volt, hogy az már fájt.vargaakos írta:A pankrátor szerintem jó kis film, érdemes nekifutni még egyszer.Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?
Most a pankrátorral jártam így. Elég lapos volt az eleje, ráadásul ez a "sport" is egy baromság számomra, és a sztori is olyan sablonosnak tűnik. Lehet az is rátett, hogy az elmúlt 3 napban ez lett volna a 10. film amit megnéztem volna, és kell egy kisebb szünet.
Egyébként lehet visszatérek rá, mert elég jó értékelést kapott, plusz díjakat is nyert a film.
Legutóbbi ilyen film nálam, a Twilight-ból ismert Pattinson főszerepével, valamilyen mű, nagy része egy autóban zajlott, már a címére sem emlékszem, de annyira rossz volt, hogy aludni se lehetett rajta, fel kellett keljek kikapcsolni.
A pankrátor szerintem jó kis film, érdemes nekifutni még egyszer.Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?
Most a pankrátorral jártam így. Elég lapos volt az eleje, ráadásul ez a "sport" is egy baromság számomra, és a sztori is olyan sablonosnak tűnik. Lehet az is rátett, hogy az elmúlt 3 napban ez lett volna a 10. film amit megnéztem volna, és kell egy kisebb szünet.
Egyébként lehet visszatérek rá, mert elég jó értékelést kapott, plusz díjakat is nyert a film.
nekem az volt a legnagyobb bajom, hogy sok volt az üresjárat, ezért unalmas lett, pedig az alapötlet, hogy megfilmesítenek egy Troll-t, az nagyon jó volt. Nem gondoltam, hogy minőséget fog képviselni..visca el barca írta: szerintem sokkal jobb film mint 6,5!én anno ugy álltam neki h 2headedsharkvsgigaoctopus és nevetek egy jót, de aztán nagyon durván meglepődtem
![]()
ami egyedül nem tetszett, az az, hogy belevették azt a vallásos h hulyeséget h a barlangi trollok csak a hitetleneket eszik meg
este lehet meglesem mégegyszer
Így van, pár képen látszik is egy-egy megremegő kéz.Sztem itt csak egyszerűen beáll mindenki, a többit meg rögzítik és forgatják rendesen az egészet.
Nálam a harmadik az kb. az 5-öt súrolja, szörnyű egy film, az első kettőt viszont nagyon szeretem. A második szerintem nagyon jó, csak az benne a zavaró, hogy teljesen az eksönre helyezik a hangsúlyt, aztán az utolsó fél órában nekiállnak teljesen érthetetlenül filozofálni, hogy megmaradjon valami az előző rész szellemiségéből...de a látvány, ás akciók kárpótolnak.nálam vhogy igy vannak a pontok h 9,5-7,5-8,5
szerintem sokkal jobb film mint 6,5!REMY írta:Villámkritika: A trollvadász
vicces cím.. kissé komolytalannak tűnik, DE meglepően jó alkotás. Nem csoda, hisz nem amerikai, hanem Norvég, ahol a trollok a legfőbb mitológiai lények közé tartoznak.
Nézzétek![]()
bővebben ITT olvashattok az értékelésről.
Sztem itt csak egyszerűen beáll mindenki, a többit meg rögzítik és forgatják rendesen az egészet.Tim írta:Régóta foglalkoztat a kérdés,hogy mi a neve annak a technikának amivel
egyfajta 3D hatást lehet elérni a filmben.
Bocs, a fülkeforradalom már megvolt, a következő elnökválasztáshoz már előzetes regisztráció fog kellenibence-barca írta:Nem kövezünk meg, de ne számíts arra, hogy sokáig leszel a FK elnöke
Klikkeseggyé' - Klikkeseggyé'lui1698 írta:Csak úgy csinál, amúgy innen-onnan összekontrocéz pár sort, kirakja a blogra, aztán meg itt klikkeskednek a kollégájával.bence-barca írta:Amúgy te nagyobb filmes vagy, hh nem láttad még ezt a filmet ?![]()
Csak úgy csinál, amúgy innen-onnan összekontrocéz pár sort, kirakja a blogra, aztán meg itt klikkeskednek a kollégájával.bence-barca írta:Amúgy te nagyobb filmes vagy, hh nem láttad még ezt a filmet ?![]()
Nem kövezünk meg, de ne számíts arra, hogy sokáig leszel a FK elnökesjd írta:Trainspotting
Kövezzetek meg, de nekem ez nem tetszett, pedig Boyle-t nagyon bírom. Volt egy-két jó pillanata, de engem alapjaiban irritált az egész film hangulata.
REMY írta:
más: Django moziplakát beszerezve !! ójeeee