Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.21. 17:03:48

messideco írta:A Butch Cassidy és a Sundace kölyök milyen film? Élvezhető? Tervezem a megnézését, imádom a westernt, de félek, hogy nagyon megerőltető lesz :(
Egyik klasszikus kedvencem, a végső jelenetek meg filmklasszikus jelenetek.
Érdemes megnézni feltétlenül, főleg ha szereted is a westernt.

Sárgázásért bocs, annyira nem szoktam ebbe a topikba írni, mivel itt nem olyan filmek vannak terítéken nagy többségben amiket nézek, vagy láttam, hogy elfeledkeztem róla :oops:

De miihii regulázzon meg, s bannoljon 1 hétre :lol: 2 linkelési hiba után még egy ilyen is, úgysem voltam soha kitiltva :P
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.21. 16:36:11

Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek? :)
Alien all. nem bírja a szemem a gagyi hatást. ráadásul unalmas is volt, plusz a Prometheus után néztem meg, és az első rész nagyjából ugyanaz.
Azt még végigszenvedtem valahogy, de a többit már csak átpörgettem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
soadroli
Llegenda del Barça

2013.01.21. 16:24:09

Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek? :)
Amiről tudom, hogy trágya, annak neki se kezdek. De volt amit kikapcsoltam, pl a Zombisztriptízt. Hát az mi? :lol: . A Verdák 2-t se néztem végig, de azt már nem tudom miért.
Kép
TT
Capitá del Barça

2013.01.21. 16:17:43

sokszor :D, most a Looper-rel vagyok így, 2 napja nézem és a 45. percnél járok. a másik eset, hogy a másfélórás műsoridőt 4-5 óra alatt nézem meg, mert rengetegszer otthagyom.

vagy rossz filmeket nézek, vagy velem van egy kisebb problem :D

de pl. a Djangot csak 3x hagytam ott, viszonylag hamar végignéztem, és nem mondom hogy nem tetszett. régen volt olyan, hogy szünet nélkül ledaráltam valamit (into the wild, any given sunday, + pár ritkaság).
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.21. 16:07:14

vargaakos írta:

Most a pankrátorral jártam így. Elég lapos volt az eleje, ráadásul ez a "sport" is egy baromság számomra, és a sztori is olyan sablonosnak tűnik. Lehet az is rátett, hogy az elmúlt 3 napban ez lett volna a 10. film amit megnéztem volna, és kell egy kisebb szünet.
Egyébként lehet visszatérek rá, mert elég jó értékelést kapott, plusz díjakat is nyert a film.
A pankrátor szerintem jó kis film, érdemes nekifutni még egyszer.
Legutóbbi ilyen film nálam, a Twilight-ból ismert Pattinson főszerepével, valamilyen mű, nagy része egy autóban zajlott, már a címére sem emlékszem, de annyira rossz volt, hogy aludni se lehetett rajta, fel kellett keljek kikapcsolni.:D
Sztem az a Cosmopolis volt így leírás alapján. Amúgy én is egy Cronenberg filmet nyomtam ki nemrég, a Dangerous Method-ot, valami tragikusan elmebeteg zagyvaság volt számomra. De a legfrissebb termés ebből a kategóriából a Todd Phillips-féle Old School volt, vígjátékhoz képest annyira humortalan és kiszámítható volt, hogy az már fájt.

Cali: Pankrátort én is ajánlom, h nézd végig, minden, csak nem sablonos. Aronofsky-tól tényleg talán az egyik legrosszabb film, de még így is kifejezetten jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2013.01.21. 16:19:07-kor.
messideco
Presidente del Barça

2013.01.21. 15:36:35

Akkor nem csak én vagyok az egyetlen, akinek tetszett :)

Amúgy nincs kedved csatlakozni a filmklubhoz? Még nem késő :D
Kép
"And my heart will leave you never."
vargaakos
Capitá del Barça

2013.01.21. 15:04:57

Most a pankrátorral jártam így. Elég lapos volt az eleje, ráadásul ez a "sport" is egy baromság számomra, és a sztori is olyan sablonosnak tűnik. Lehet az is rátett, hogy az elmúlt 3 napban ez lett volna a 10. film amit megnéztem volna, és kell egy kisebb szünet.
Egyébként lehet visszatérek rá, mert elég jó értékelést kapott, plusz díjakat is nyert a film.
A pankrátor szerintem jó kis film, érdemes nekifutni még egyszer.
Legutóbbi ilyen film nálam, a Twilight-ból ismert Pattinson főszerepével, valamilyen mű, nagy része egy autóban zajlott, már a címére sem emlékszem, de annyira rossz volt, hogy aludni se lehetett rajta, fel kellett keljek kikapcsolni.:D

Más: Legfrissebb film ami nagyon tetszett, az a Lawless. Szeszcsempészekről szól, tetszett ez a régebbi stílus, meg a főszereplő valami óriási (a "címadó" csávó). A vége annyira nem jött be nekem, de összességében nagyon jó szerintem.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.01.21. 15:04:49

Rengeteg film van, ami ha nem tetszik belevitetek és kész. Nem szép szokás, de ha egy film fáraszt/untat, akkor nem szenvedek a megnézésével. Elvégre ingyen van... if u know what I mean :lol:
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2013.01.21. 14:54:05

Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek? :)

Primitive
Entrenador del Barça

2013.01.21. 14:10:34

Faust írta: Így van, pár képen látszik is egy-egy megremegő kéz. :) Amúgy ügyes. :lol:
1,03-nál a szatyor is mozog! :lol: :oops:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Faust
Madridista

2013.01.21. 14:07:15

Tiszta románc
(True romance, 1993)

Kellemes szórakozás volt. :smile: Szeretem Tony Scott filmjeit, legalábbis amennyit eddig láttam, kedvelem a stílusát. A forgatókönyvet egyébként Tarantino írta, eléggé érződik is rajta. A színészgárda hatalmas (Christian Slater, Patricia Arcuette, Gary Oldman, Dennis Hopper, Christopher Walken [a legzseniálisabb az egészben], James Gandolfini, Tom Sizemore, Bronson Pinchot [szerintem zseniális az ürge] és feltűnik Brad Pitt, Samuel L. Jackson és Val Kilmer is...), a sztori picit elhúzott, de nem unalmas a film. Jól megtalált balansz a humor és az akció között, pofás film na, nem találtam benne túlzottan nagy kivetnivalót. Egy jó nyolcast megér.

8/10

Lehet, hogy tartok majd egy Tony Scott maratont a nem látott filmjeivel, leginkább csak Denzel barátunk tart vissza tőle bő két éve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2013.01.21. 14:20:22-kor.
Kép
REMY
Madridista

2013.01.21. 13:21:35

visca el barca írta: szerintem sokkal jobb film mint 6,5! :D én anno ugy álltam neki h 2headedsharkvsgigaoctopus és nevetek egy jót, de aztán nagyon durván meglepődtem :D
ami egyedül nem tetszett, az az, hogy belevették azt a vallásos h hulyeséget h a barlangi trollok csak a hitetleneket eszik meg :D

este lehet meglesem mégegyszer :D
nekem az volt a legnagyobb bajom, hogy sok volt az üresjárat, ezért unalmas lett, pedig az alapötlet, hogy megfilmesítenek egy Troll-t, az nagyon jó volt. Nem gondoltam, hogy minőséget fog képviselni..

ja és igen, az amit említettél, az se vált előnyére, bár nem ismerem a skandináv mitológiát, így azt nem akartam bele írni. Mert lehet, hogy hozzátartozik a Trollokhoz.
Faust
Madridista

2013.01.21. 13:07:00

Sztem itt csak egyszerűen beáll mindenki, a többit meg rögzítik és forgatják rendesen az egészet.
Így van, pár képen látszik is egy-egy megremegő kéz. :) Amúgy ügyes. :lol:
nálam vhogy igy vannak a pontok h 9,5-7,5-8,5
Nálam a harmadik az kb. az 5-öt súrolja, szörnyű egy film, az első kettőt viszont nagyon szeretem. A második szerintem nagyon jó, csak az benne a zavaró, hogy teljesen az eksönre helyezik a hangsúlyt, aztán az utolsó fél órában nekiállnak teljesen érthetetlenül filozofálni, hogy megmaradjon valami az előző rész szellemiségéből...de a látvány, ás akciók kárpótolnak. :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.21. 12:38:34

REMY írta:Villámkritika: A trollvadász

vicces cím.. kissé komolytalannak tűnik, DE meglepően jó alkotás. Nem csoda, hisz nem amerikai, hanem Norvég, ahol a trollok a legfőbb mitológiai lények közé tartoznak.
Nézzétek :smile:
bővebben ITT olvashattok az értékelésről.
szerintem sokkal jobb film mint 6,5! :D én anno ugy álltam neki h 2headedsharkvsgigaoctopus és nevetek egy jót, de aztán nagyon durván meglepődtem :D
ami egyedül nem tetszett, az az, hogy belevették azt a vallásos h hulyeséget h a barlangi trollok csak a hitetleneket eszik meg :D

este lehet meglesem mégegyszer :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2013.01.21. 12:05:14

Villámkritika: A trollvadász

vicces cím.. kissé komolytalannak tűnik, DE meglepően jó alkotás. Nem csoda, hisz nem amerikai, hanem Norvég, ahol a trollok a legfőbb mitológiai lények közé tartoznak.
Nézzétek :smile:
bővebben ITT olvashattok az értékelésről.
messideco
Presidente del Barça

2013.01.21. 09:59:29

http://www.imdb.com/list/4BnZgcAOaak/

Nem is tudtam, hogy ennyi feldolgozása van a Psycho-kultusznak. Érkezik 13-ban egy sorozat Bates Motel címen, várós :D 8)
Kép
REMY
Madridista

2013.01.21. 00:02:53

Holdfény királyság

Wes Anderson legújabb filmje, aminek a forgatókönyve Oscar jelölést is kapott. Érdekes egy film, de a képi világáért megéri megnézni. A 60-as éveket nagyon jól átadja, és olyan színészekkel találkozhatunk, mint Bruce Willis, Edward Norton vagy Bill Murray.
A kritikáról bővebben ITT olvashattok.
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.20. 22:08:05

Tim írta:Régóta foglalkoztat a kérdés,hogy mi a neve annak a technikának amivel
egyfajta 3D hatást lehet elérni a filmben.
Sztem itt csak egyszerűen beáll mindenki, a többit meg rögzítik és forgatják rendesen az egészet.
pl. itt van egy magyar videoklip kapcsán, h hogyan csinálták:
http://www.youtube.com/watch?v=5xJDnvUiv-Q

de majd jön Faust kolléga, aztán megmondja a tutit, neki úgyis szakmába vág
Tim
Mezei fórumozó

2013.01.20. 22:04:06

Régóta foglalkoztat a kérdés,hogy mi a neve annak a technikának amivel
egyfajta 3D hatást lehet elérni a filmben. Hogy érthetőbb legyen itt egy jelenet Swing Girls című filmből:http://www.youtube.com/watch?v=dHnaP88VYS0 Egyébként nagyon jó film,már annak aki szereti a japán filmeket :lol:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.20. 21:51:31

eh... :shock:

embert nem láttam még aki szerint a matrix trilogiaban a masodik rész a legjobb :D

nálam vhogy igy vannak a pontok h 9,5-7,5-8,5
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.20. 21:39:13

bence-barca írta:Nem kövezünk meg, de ne számíts arra, hogy sokáig leszel a FK elnöke :mrgreen:
Bocs, a fülkeforradalom már megvolt, a következő elnökválasztáshoz már előzetes regisztráció fog kelleni :wink:
Amúgy sztem kisebb sokkot kapnál, ha megtudnád, h milyen filmeket nem láttam még én. :D

lui, Te meg inkább az ajánlásodat PÜ-zzed, ahelyett h beszólogatsz :wink: :D
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.20. 21:35:10

lui1698 írta:
bence-barca írta:Amúgy te nagyobb filmes vagy, hh nem láttad még ezt a filmet ? :o :)
Csak úgy csinál, amúgy innen-onnan összekontrocéz pár sort, kirakja a blogra, aztán meg itt klikkeskednek a kollégájával. :mrgreen:
Klikkeseggyé' - Klikkeseggyé' 8)

Mellesleg szerintem baromi jó film volt a Trainspotting, de az a fura, hogy egyértelműen nem tudnám megindokolni, mi is volt annyira lebilincselő benne. De azért nagyon ott van a szeren, a mai napig a kedvenc filmjeim között van.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.20. 21:27:08

bence-barca írta:Amúgy te nagyobb filmes vagy, hh nem láttad még ezt a filmet ? :o :)
Csak úgy csinál, amúgy innen-onnan összekontrocéz pár sort, kirakja a blogra, aztán meg itt klikkeskednek a kollégájával. :mrgreen:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.20. 21:22:19

sjd írta:Trainspotting
Kövezzetek meg, de nekem ez nem tetszett, pedig Boyle-t nagyon bírom. Volt egy-két jó pillanata, de engem alapjaiban irritált az egész film hangulata.
Nem kövezünk meg, de ne számíts arra, hogy sokáig leszel a FK elnöke :mrgreen:

Amúgy te nagyobb filmes vagy, hh nem láttad még ezt a filmet ? :o :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.20. 21:10:37

REMY írta:
más: Django moziplakát beszerezve !! ójeeee :D

Grat érte, én is fenem már rá a fogam! remélem rendelhető lesz lassan onnan, ahonnan szoktam moziplakátokat rendelni :P
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése