Simában Ördög nyerni fogsz ott nekem minden hét ajándék

Elvagyok mint a befőtt, cserélni sem nagyon tudok, nézegetem az FA-kat, teszem ide-oda az embereket, de semmi extra, elég gyenge a csapat, de evvan.
keeper viszont roppant érdekesen alakul, azért meslija rendesen felkavarta az FA piacot érzésem szerint

4 embere is kikerült mostanában, rendben elég rossz formában vannak, de Wallace-Kaman-DAJ-Hump mind érdekes emberke

Ebből 2 el is kelt, ha nem lennék így beágyazva hogy csak 1 csereemberem van, akkor vinnék én is 1et
fcbarca0827 tudom hogy neked PG gondjaid vannak, ezért is szakadt meg mindig a Westbrook tárgyalás (vagy előtte killerzonenal

) de lehet megint megkereslek, főleg ha más is élénken érdeklődik Westbrook iránt.
Griffint mint keepert, Kembát, Ellist, Parsonst ilyneket tudok belökni érte.Na de majd megkereslek
Jah és szeretem ezeket a hét elejéket mostanában

Picit erős nap volt a tegnapi, pedig Howard még nem is villogott, De Kemba karriercsúcsa, Griffin egész jó meccse +Anthony azért rendesen megdobott, s még az utcsó mpes FA felvételem Butler is egy laza 19et szórt

De hosszú ez a hét nagyon, de most rendesen örülök na

Hullámzók a játékosaim, de vannak hatalmas robbantások szerencsére, s mindenki kicsit hozzátud tenni minden kategóriában.
ESPN-n meg látom kanty csak tudtál cserélni
Olyan nehéz ott eltalálni olykor a dolgokat, megint sikerült egy 57,5 és egy 35 pontot a padon hagyni

Tiszta NFl szindróma van.