Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is bírom, nem rossz kis film, mikor utoljára láttam gondolkoztam, hogy megnézem a régiek közül valamelyiket, de nem nagyon vitt rá lélek.visca el barca írta:tegnap este megnéztem a 2005-ös king kongot és azt kell mondjam h élveztem. igaz h több mint 3 óra, de az elejét leszámítva nem unatkoztam. -40-45 perc jót tett volna a filmnek (főleg az eleje volt sok), meg egy kicsit kevesebb dinoszauruszazok vhogy nem illettek a képbe. de amugy klassz kis kalandfilm, a végén meg az empire state buildinges (?) jelent nagyon epic volt
Annyira nem, h még a megnézés gondolatát sem éri megsoadroli írta:Még véletlenül sevisca el barca írta:rolikám, chernoby diaires megér egy megnézést? vagy nagyon gagyi?![]()
hát ha olyan rossz lesz mint az uszint jj rendezte star trek, akkor felkötöm magam. tegnap este néztem meg, de 1 óra után kikapcsoltam.StickyFingaz írta:Nyilvánosságra hozták a Star Wars VII rendezőjének és forgatókönyvírójának a nevét.Én még nem hallottam a nevüket,bár az is igaz hogy nem vagyok valami nagy filmes guru.
http://www.gamestar.hu/megvan-a-star-wa ... ezoje.html
Hát sztem jó, kiemelkedik a sor trágya közül, még 2. is tetszett, bírom az ilyen mutáns-hentelős múvikatvisca el barca írta:hu a sziklák szeme az rettentoen rossz film. a motel is rossz de abban legalabb van egy kis szadizmus![]()
Még véletlenül sevisca el barca írta:rolikám, chernoby diaires megér egy megnézést? vagy nagyon gagyi?
Jó'kemények vagytokREMY írta:28, de se tegnap, se ma nem tudok semmit néznimessideco írta:
Remy: hány filmnél tartasz?
Nekem eddig 23 24 nap alatt![]()
úgyhogy...
28, de se tegnap, se ma nem tudok semmit néznimessideco írta:
Remy: hány filmnél tartasz?
Nekem eddig 23 24 nap alatt![]()
Puszi az infóért, már nagyon vártuksoadroli írta:Beszerezhető a boltokban a Collection!!! Akkor csak megnézzük már normális minőségben is
TEZSVVVÉÉÉREEEMsoadroli írta:Ezért nem fogom megnézni ezt a musicalt SElui1698 írta:Les Miserables
nagyon irritáló volt mikor teljesen oda nem illő jelenetekben ordítva dalolásztak a szereplők.
Hát nem tudom, de pl. amiket eddig láttam musical-ek (minde a 2sjd írta:Hát de ezt hívják musical-nekMinden ilyen mű színpadias és oda nem illő helyzetekben énekelnek
![]()
Ezért nem fogom megnézni ezt a musicalt SElui1698 írta:Les Miserables
nagyon irritáló volt mikor teljesen oda nem illő jelenetekben ordítva dalolásztak a szereplők.