ilyen alapon a zsugások 99%a amatőr, mivel nem tud senki folymatosan hibátlanul játszani, kivéve a gyevi bírót. emberből vannak, talán azért.
Akkor nem profi! És ez gáz!!!!Silvanus írta:Srácok! Igaz Eto'o-val kapcsolatban, de emlékeztek mit mondtam...? Ronaldinho egész egyszerűen nem érzi jól magát már a pályán megfelelő társak nélkül, márpedig Giuly, és Larsson nem az neki!!! Amint jött Messi, máris micsoda játék, micsoda passzok...!!! Nagyon észre vehető volt a különbség, az első 60 perc tőle is egy nagy NULLA VOLT!!!
Silvanus írta:(kivéve azt az 1 gólt!)!
Hidd el, nem mondasz hülyeséget! Én máér tettem erre is megjegyzést egy pár hete! Szerintem ők nagyon jó barátok az életben, és nagyon érzik egymást a pályán, nélküle Ronaldinho nem annyira mosolygós! Ezt már én is észrevettem! Egész egyszerűen szerintem nem bízik úgy másokban, mint Eto'o-ban, talán még Messi-ben, de Larssonban abszolút... Neki csak ívelgetik a labdát, és kész, persze eredménytelenül (kivéve azt az 1 gólt!)!sergio89 írta:lehet hiányzik neki ettoo azt nélküle nincs kedve...
Avédekezés amúgy sem jellemző rá... De hogy még támadni sincs kedve... Tegnap az idei szezon leggyengébb játékát hozta.Silvanus írta:Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én úgy látom, hogy ha Ronaldinho-nak nincs igazán kedve épp a focihoz (ami azért hála az égnek elég ritka), akkor szinte mintha a pályán sem lenne... Legalábbis a védekezése egy nagy 0!!! Ha a közelében is gurigáznak, nem megy oda, nem támad le, csak néz ki a fejéből.... szinte hátra sem néz, mintha csak előre fele tudna játszani!?... EZ NAGYON NEM JÓ ÍGY!!!!
Kicsit összekaphatná magát!
Ez a teljes cikk ami szentem kamu!valamelyik szennylap írta:Ronaldinho, a Barcelona brazil játékmestere kisebb felzúdulást okozott, mikor arra kérték, hogy állítsa össze álomcsapatát az Európában futballozók játékosokból. Az örökké vigyorgó zseni ugyanis nem kevesebb, mint 6 (!) Chelsea-játékost állított a gárdába - saját társai közül pedig egyet sem, annak ellenére, hogy a katalánok immár 10 pont előnnyel vezetik a spanyol bajnokságot, rekordokat döntögető győzelmi sorozatuk pedig 18 mérkőzést számlál. Ronaldinho ennek ellenére a kapuba Peter Cechet tette, a védelemben John Terryt nevezte meg elsőként, a középpályás sorban Frank Lampard és Claude Makelele is helyet kapott, elöl pedig - némi meglepetésre - Andrij Sevcsenko mellett Didier Drogbára és Eidur Gudjonhsenre szavazott, "elfelejtve" olyan futballistákat, mint Thierry Henry, Wayne Rooney, David Trezeguet, vagy éppen saját csapattársa, Samuel Eto'o.
Döntését azzal indokolta, hogy Drogba erős, jól fejel, míg Gudjohnsen nagyon okos csatár, aki remekül használja ki az előtte adódó lehetőségeket.
A dolognak külön pikantériát kölcsönöz, hogy a Barcelona éppen a Chelsea-vel méri össze majd erejét a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében...
Ki tudja, talán így akarta elérni, hogy csapattársai kettőzött erővel küzdjenek az angol bajnoki címvédő ellen, amely tavaly kiejtette a katalánokat a BL-ből...
tuti, hogy kamu!!!Haaskaa írta:Az nb1.hu-n olvassátok el ezt a cikket![]()
Ronaldinho feldühítette a barcelonaiakat
Barcelona, január 25., 13.50 A brazil zseni hat Chelsea-futballistát válogatott be álomcsapatába.
Mit szóltok hozzá
És? Betett 6 cselziset, mert a cselzi jó csapat. Ez van, nem kell ebből olyan nagy drámát csinálniHaaskaa írta:Az nb1.hu-n olvassátok el ezt a cikket![]()
Ronaldinho feldühítette a barcelonaiakat
Barcelona, január 25., 13.50 A brazil zseni hat Chelsea-futballistát válogatott be álomcsapatába.
Mit szóltok hozzá