Spanyol Kupa & Szuperkupa
Harmadik meccse nem tudunk nyerni a Real ellen. A helyzeteink megvoltak, de megint elbohóckodtuk őket. Ami viszont még elkeserítőbb, hogy még egy ilyen tartalékos Real ellen sem tudtunk dominálni. Többen is mélyen tudásuk alatt játszottak ma, csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez formahanyatlás jele, vagy a Real érdeme. Remélem az előbbi, mert utóbbi esetben pokolian nehéz visszavágó elé nézünk. Mindenesetre nem tudom mennyi igaz a Real körüli balhékból, de a mai meccs alapján borzasztóan erősnek, fegyelmezettnek és koncentráltnak tűnnek. Nyoma sincs a 3-4 évvel ezelőtti dominanciánknak, ez a Real már teljesen egyenértékű csapat velünk.
nagyon rossz streamet fogtam ki de nekem úgy tűnt Messi bűn gyenge volt! na meg a sok bénázás a kapu előtt és amitől félte: a kapu elé belőtt labda!!!!!!!!! ebből tuti kapunk rendre!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem hiszem el,hogy amit én látok több száz kilóméterről, nulla szakmai tapasztalattal,azt ott akik évtizedekig ezzel foglalkoznak,kelnek,fekszenek,miért nem? ugyan azokat a hibákat csináljuk ellenük módszeresen, percről percre le lehet már kottázni a meccseinket, mert agyatlanok vagyunk.
Nagy sanszot szalasztottunk el, ilyen nem lesz még egyszer,hogy Carvalho,Essien,Callejon egyszerre kezdjenek.
Pedro lábában ott volt a sima győzelem=továbbjutás, erre eltöketlenkedte,olyan Sánchezesen.
Pokoli nehéz lesz így otthon, de magunknak tettük nehézzé.
Nagy sanszot szalasztottunk el, ilyen nem lesz még egyszer,hogy Carvalho,Essien,Callejon egyszerre kezdjenek.
Pedro lábában ott volt a sima győzelem=továbbjutás, erre eltöketlenkedte,olyan Sánchezesen.
Pokoli nehéz lesz így otthon, de magunknak tettük nehézzé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2013.01.30. 22:56:50-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
...kár érte, így lesz egy kis izgalom....otthon tovább kell jutni......
Azt meg kell hagyni: nekünk ezt az egyet nézte el, Thiago sárgát kaphatott volna. De ott van Roncika sárgája, a kezezés, Essien letaglózásai, arról nem is beszélve, hogy beintették lesnek Messi beindulását, pedig a védő jó méterrel mögötte állt.
De meg kell hagyni: a Real kitett magáért, mi nagyon szürkék voltunk. Ez a Real érdeme is. Azt kell mondanom, hogy igazságos eredmény született. Mikor eldönthettük volna a meccset, nem tettük. És ez megbosszulta magát.
De meg kell hagyni: a Real kitett magáért, mi nagyon szürkék voltunk. Ez a Real érdeme is. Azt kell mondanom, hogy igazságos eredmény született. Mikor eldönthettük volna a meccset, nem tettük. És ez megbosszulta magát.
- csababarca
megint kegyelmet adunk, ezen sok fog múlni,ilyet nem lehet kihagyni.
szerk.: tessék,ott is van. 1-1.
gratulálok a remek taktikánkhoz,meg a helyzetkihasználáshoz
szerk.: tessék,ott is van. 1-1.
gratulálok a remek taktikánkhoz,meg a helyzetkihasználáshoz

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hjjjhgggcfffghjjniuhhgesedf....Pedro
Pedro eldönthette volna. Ez hihetetlen, hogy kihagyta.
- csababarca
Kéne még 2-t rúgni,aztán nyugodt leszek a visszavágón. ezzel az egy árva góllal nem.
- Capon
- Llegenda del Barça
Azt nem lehet mondani, hogy felrobbant a stadion Modric cseréjénél 
Kicsit kifütyülték azt jól van.

Kicsit kifütyülték azt jól van.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fabre.... 

Kell a gól idegenben
Érdekes volt ez az Esien-féle szerelés. Egyszerűen letaglózta Init, és mehetett tovább.....
Nem rossz meccs. Bármelyik csapat vezetne, a másiknak egy szava sem lehetne. Túl sokat hibázunk, sok labdát elszórunk, erre majd kell nagyon vigyázni a második félidőben. Ha ezek nem lesznek a Real nem tud annyi kontrát vezetni, lenyugszik a játék, passzolhatunk nyugodtan.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Castiel
- Capitá del Barça
Eddig pocsékul játszunk, ami a Madrid játékát is dícséri.
Sokkal összeszedettebben kell fociznunk, ha nem akarunk kikapni...
nem nagyon engednek élni kp-n minket! Busi-Xavi-Cesc meg lassítja a játékot nagyon... Messinek volt 1-2 jó ütemű beindulása, erre cesc visszafordult... nem értem most sem miért!
X.Alonso-Arbeloa meg 2 méter alatt kb 4x rúgtak Alvesbe, utána meg nekik áll feljebb...! hihetetlen!
Sokkal összeszedettebben kell fociznunk, ha nem akarunk kikapni...
nem nagyon engednek élni kp-n minket! Busi-Xavi-Cesc meg lassítja a játékot nagyon... Messinek volt 1-2 jó ütemű beindulása, erre cesc visszafordult... nem értem most sem miért!
X.Alonso-Arbeloa meg 2 méter alatt kb 4x rúgtak Alvesbe, utána meg nekik áll feljebb...! hihetetlen!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Capon
- Llegenda del Barça
Küzdelmes első félidő volt.
A madridi játékosoknál azt néztem, hogy milyen hamar elpattan a cérna. Hamar megy a lökdösődés, odataposás stb. Az oké, hogy próbálnak lelkesen hajtani de a fejükön és a viselkedésükön látni, hogy idegileg nincsenek rendben.
Még talán Cunci viseli a legjobban magát közülük.
3órája volt egy szokásos critical error egy jó ideig, onnantól kezdve sehol senki. Mondjuk akkor már engem is felszabott az oldal egy kicsit.
A madridi játékosoknál azt néztem, hogy milyen hamar elpattan a cérna. Hamar megy a lökdösődés, odataposás stb. Az oké, hogy próbálnak lelkesen hajtani de a fejükön és a viselkedésükön látni, hogy idegileg nincsenek rendben.
Még talán Cunci viseli a legjobban magát közülük.
3órája volt egy szokásos critical error egy jó ideig, onnantól kezdve sehol senki. Mondjuk akkor már engem is felszabott az oldal egy kicsit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2013.01.30. 21:53:58-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csababarca
Most nem azért,de hol vannak az emberek lassan 3 órája a fórumról?
nah mindegy,gyengék vagyunk nagyon,így nem fogunk nyerni,madrid hozza a szintet,most méltó ellenfelek játékban is,persze a szokásos gerinctelenségeik megvannak most is.
Fel kéne pörögni,mert az egész csapat olyan,mintha egy levél szanaxot bevettek volna meccs előtt. Egyedül Piquét lehet dícsérni, ő kiemelkedik a középszert nyújtó játékosaink közül.
Ronaldo meg ezt megúszta lap nélkül
hátbarúgta Alvest...legközelebb mi lesz,fejbe? 
nah mindegy,gyengék vagyunk nagyon,így nem fogunk nyerni,madrid hozza a szintet,most méltó ellenfelek játékban is,persze a szokásos gerinctelenségeik megvannak most is.
Fel kéne pörögni,mert az egész csapat olyan,mintha egy levél szanaxot bevettek volna meccs előtt. Egyedül Piquét lehet dícsérni, ő kiemelkedik a középszert nyújtó játékosaink közül.
Ronaldo meg ezt megúszta lap nélkül

Azért, hogy a visszavágón is ott lehessen.
Amúgy meg hihetetlen bénán játszunk, a Real meg nagyon összeszedett.
Messit és Roncikát eddig szépen levették a pályáról.
Piqué eddig a MOM
Amúgy meg hihetetlen bénán játszunk, a Real meg nagyon összeszedett.
Messit és Roncikát eddig szépen levették a pályáról.
Piqué eddig a MOM
Nem jól kezdődik..
- csababarca
Real:Diego López; Essien, Carvalho, Varane, Arbeloa; Alonso, Khedira; Özil, Callejón, Cristiano y Benzema.
Barca: Pinto; Alves,Piqué,Puyol,Alba; Busquets,Xavi, Cesc;Inieste,Pedro,Messi.
forrás: marca.com
hát ha most nem nyerünk,akkor soha. Nekünk fognak esni szokásosan az elején,ki kell bírni,ésszel.
Barca: Pinto; Alves,Piqué,Puyol,Alba; Busquets,Xavi, Cesc;Inieste,Pedro,Messi.
forrás: marca.com
hát ha most nem nyerünk,akkor soha. Nekünk fognak esni szokásosan az elején,ki kell bírni,ésszel.
Én is hallottam, nem tudom ki találta ki, de elég nagy baromság, Cristiano ott lesz az El Clasicón!Castiel írta:Én már teljesen elvesztettem a fonalat! Most akkor CR játszhat?
Mert azt mondták/írták hogy valami speciáis (fura) szabály miatt nem lehet pályán szerda este. 2 egymást követő meccsen sárgult be és ezért.

- salas9
- Entrenador del Barça
Én ezt a szabályt nem hallottam, nem tudok róla. A madridi lapok is "csak" Casillas, Pepe, Ramos, Di Maria és Coentrao hiányzásáról írnak. Amúgy ha létezik ez a szabály, akkor nem csak Cristiano de Arbeloa sem játszhatna szerdán.Castiel írta:Mert azt mondták/írták hogy valami speciáis (fura) szabály miatt nem lehet pályán szerda este. 2 egymást követő meccsen sárgult be és ezért.

- Castiel
- Capitá del Barça
Én már teljesen elvesztettem a fonalat! Most akkor CR játszhat?
Mert azt mondták/írták hogy valami speciáis (fura) szabály miatt nem lehet pályán szerda este. 2 egymást követő meccsen sárgult be és ezért.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- salas9
- Entrenador del Barça
Mourinho kezdőjéből azt vettem ki, hogy tényleg komolyan gondolja a Liga feladását és a BL valamint Kupa megnyerését.
Varane, Marcelo, Xabi Alonso és Arbeloa pihent, és ha csak 20 percre is de lecserélte Cristianot is. Véleményem szerint szerdán ezt a kezdőt fogja feltenni: D.Lopez - Arbeloa, Varane, Carvalho (Albiol), Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Callejon (Modric), Özil, Cristiano - Benzema.
Remélem sikerült gólt/gólokat szereznünk idegenben, illetve az sem lenne rossz ha nem kapnánk...
Varane, Marcelo, Xabi Alonso és Arbeloa pihent, és ha csak 20 percre is de lecserélte Cristianot is. Véleményem szerint szerdán ezt a kezdőt fogja feltenni: D.Lopez - Arbeloa, Varane, Carvalho (Albiol), Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Callejon (Modric), Özil, Cristiano - Benzema.
Remélem sikerült gólt/gólokat szereznünk idegenben, illetve az sem lenne rossz ha nem kapnánk...

Nem értek egyet az edzővel, hogy a Malagának le kellett volna állnia a második gólnál, mert Cesc a földön maradt. Nem volt egyértelmű a helyzet, szerintem fordított helyzetben mi sem álltunk volna le.
A talaj tényleg rossz lehetett, mert akadozott az összjáték. Nekem nem tetszik Iniesta csatárban szerepeltetése, mert inkább a középpályán tartózkodik, és néha belebonyolódik a cselekbe, de most végre gólt lőtt. Bár lehet, hogy ez már kimondatlanul 4-4-2-es játékrendszer.
A talaj tényleg rossz lehetett, mert akadozott az összjáték. Nekem nem tetszik Iniesta csatárban szerepeltetése, mert inkább a középpályán tartózkodik, és néha belebonyolódik a cselekbe, de most végre gólt lőtt. Bár lehet, hogy ez már kimondatlanul 4-4-2-es játékrendszer.