Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 23:47:16

Azért az 5-7 maradt, az nem nagy tragédia :D Jövő héten javítanom kell, ahogy nézem visszaestem a 7ik helyre, MichaaBee megelőz egy totál minimálissal :D
Nagyon szoros itt a vége, most GT ellen győzni kell, aztán a rangadó MichaaBee ellen, ott dőlhet el minden.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.02.03. 23:39:40

Game90 írta:
Eazzy írta:Na, úgy látom akkor én le vagyok tojva a Holiday cserével kapcsolatosan mi? Oké. Thx a segítségért.
Nem vagy letojva, mindjárt írok yahoo-n.

Amúgy attól, hogy 2x nem állítottad be a csapatodat keeper-ben, még nem fogom neked oda adni Holiday-t :mrgreen:
Áh csak vicceltem :D

Nem direkt nem állítottam be, ma este volt csak időm, de mire ideértem, már elkezdődtek a meccsek. Ezen kívül is volt még olyan nap a héten, hogy nem állítottam? Nem emlékszem.
PCsabi
aka Game90

2013.02.03. 23:31:39

Simában csak összehoztam egy döntetlent. Kösz, Monroe.
Eazzy írta:Na, úgy látom akkor én le vagyok tojva a Holiday cserével kapcsolatosan mi? Oké. Thx a segítségért.
Nem vagy letojva, mindjárt írok yahoo-n.

Amúgy attól, hogy 2x nem állítottad be a csapatodat keeper-ben, még nem fogom neked oda adni Holiday-t :mrgreen:
kanty írta: Nem hinném, hogy mi ketten megtudnánk egyezni. :mrgreen:
Igazad van, már a drafton is eléggé zavartuk egymást, meg most is csak kicsit vagyunk vetélytársak :D Plusz ugyanúgy gondolkodunk a dolgokról.
kanty írta:Szerintem megegyezünk:
Kép
Először annyira megdöbbentem, hogy nem is tudtam, hogy mit írjak. Ha még beledobjuk Bargnani-t és Harden-t, akkor deal! Bár lehet, hogy akkor már neked nem érné meg.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.02.03. 22:05:09

Gareth Tello írta:
MichaaBee írta:De komolyan értem, hogy GT-t mi viszi rá, hogy az egyik keeperétől megszabaduljon úgy, hogy közben semmi jelentőset nem nyer, csak egyenlőek a számok. :)
Bosh egyáltalán nem keeper, Lopez egyértelműen előrébb van nála a sorban.
Lopezt is beleszámoltam abba a háromba. Vagy inkább Bynumot favorizálod Bryant és Lopez mellé? Abban az esetben már érthetőbb.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.02.03. 21:18:37

Na, úgy látom akkor én le vagyok tojva a Holiday cserével kapcsolatosan mi? Oké. Thx a segítségért.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 21:13:49

Bob_Marley írta:
kanty írta:Húú, két tripla kellene a 8-4-hez. Wade és Gay sem nagy triplavágó, de van még egy félidő, ketten kettő csak beerőszakolnak valahogy. :)
Jaja meglesz, grat.
Howard nem játszott ezzel el is dőlt minden, de rohadt jó kis hét volt, izgalmas, meg nem panaszkodom mert jó hetet zártak a játékosaim, pedig Anthony eléggé visszafogott volt, meg Howard nem nagyon játszott, de majd ha kell, akkor jönnek :lol:
Howard most kellett nagyon. Nyertünk nélküle és fantasybe is segített.
Amúgy nem gondoltam, hogy ennyire szoros lesz. Mármint egy-egy kategórián belül. Bayless hatalmas fogás volt, de Mayo, és majdnem mindenki beletette a közösbe a részét Nálad. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 21:09:30

kanty írta:Húú, két tripla kellene a 8-4-hez. Wade és Gay sem nagy triplavágó, de van még egy félidő, ketten kettő csak beerőszakolnak valahogy. :)
Jaja meglesz, grat.
Howard nem játszott ezzel el is dőlt minden, de rohadt jó kis hét volt, izgalmas, meg nem panaszkodom mert jó hetet zártak a játékosaim, pedig Anthony eléggé visszafogott volt, meg Howard nem nagyon játszott, de majd ha kell, akkor jönnek :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 21:07:00

Húú, két tripla kellene a 8-4-hez. Wade és Gay sem nagy triplavágó, de van még egy félidő, ketten kettő csak beerőszakolnak valahogy. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 19:12:10

Bob_Marley írta:Szerintem ki lehet olyat találni, amiben Varejaot lehet használni, lehet hogy te hamarabb feladtad nem tudom, én ebben látok potenciált bőven, s mondom nekem nem első kör kell vagy 3-4, számomra megéri ha elcserélem egy 6-7-8 körét és adok egy 7-8-9et, nekem ez már megéri, aki megkapja szintén megérheti mert vannak olyanok ahol elfér, vagy ha még nem is, de adott esetben tud csinálni 2 jót egy keeperből, akit beáldoz.
3 csapatos csere is benne van, lehet túl misztifikálom, én ebben látok lehetőségeket.
Jah, mert nekem a 6. körös pickre nincs szükségem, így ha már első köröst nem kaphattam, akkor inkább kitettem FA-ra. Na mind1, próbálkozz vele, én kíváncsian várom a végkifejletet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 19:02:15

Ne vitázzunk erről, mert már annyiszor megtettük mindenben :D
Én úgy emlékszem nem az volt kijelentve hogy nem cserélhető, hanem az hogy GT-vel történő cserében GT-nek nem érte volna meg, mert val. nem tartja meg, de veszít egy első kört.Slither és MichaeBee jelezte hogy nem látják a koncepciót a dologban, hogy miért lenne első körös cetli érte.Az hogy utána te még biztos üzleteltél vele de mi történt azt mi nem tudjuk, én abból táplálkozok amiket itt beszéltetek s végül nem jött létre az üzlet, de látod már ketten vagyunk akik szerint meglehetne tartani, lehet veled cserélem el :mrgreen:

Szerintem ki lehet olyat találni, amiben Varejaot lehet használni, lehet hogy te hamarabb feladtad nem tudom, én ebben látok potenciált bőven, s mondom nekem nem első kör kell vagy 3-4, számomra megéri ha elcserélem egy 6-7-8 körét és adok egy 7-8-9et, nekem ez már megéri, aki megkapja szintén megérheti mert vannak olyanok ahol elfér, vagy ha még nem is, de adott esetben tud csinálni 2 jót egy keeperből, akit beáldoz.
3 csapatos csere is benne van, lehet túl misztifikálom, én ebben látok lehetőségeket.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 18:48:58

Bob_Marley írta:Értem Cumbee amit írni akarsz, hogy a "negatív" kampány miatt Varejao annyira mégsem cserélhető, én ezt nem így látom (ezért veszem fel) de majd kiderül, az is benne van sokan nem akarnak most még cserélni, mert még van bőven a szezonból, de esetlegesen a 18-19ik héten vagy a cserehatáridő letelte előtt azért már érdekes lehet Varejao.És pl egy Rondo for Varejao nem egy olyan dolog ami kivitelezhetetlen..
Nem, én azt mondom, hogy arról volt szó, hogy konkrétan Varejao NEM cserélhető. Többen is írták, hogy nem keeper játékos, így nincs is értéke ezért minden olyan csere, amiben benne van meg lesz vétózva. Ezek után még kicsit átnéztem a "piacot", nem túl meglepő módon nem ugrott senki rá, szóval nem tudtam leellenőrizni ezt a cserélhető dolgot, de mivel ez így konkrétan elhangzott és többen is egyetértettek vele kitettem, mondván minek legyen nálam egy olyan ember, akit nem cserélhetek el, megtartani, meg nem fogom. Az nem érdekel túlságosan, ha felveszed és ott tartogatod magadnál, az a te dolgod, viszont azt nem kicsit furcsának találnám, ha azért vennéd fel, hogy beletedd egy nagyobb üzletbe, miközben nekem kb kategorikusan "meg lett tiltva" az elcserélése. Hidd el, nálam is keeper,(érveltem is eleget e mellett) szal nem találtad fel a spanyol viaszt azzal, hogy beleteszed egy nagyobb csomagba olyan embernek, akinek kell egy keeper. Én is ezt akartam, csak nem lehetett. De felőlem vedd fel, bizniszelj vele. Ha megegyezel valakivel és átmegy a csere, akkor az nekem pont elég jelzés, hogy innentől ne vegyem túl komolyan ezt az egész dolgot.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 18:47:42

Szerintem megegyezünk:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 18:34:46

Értem Cumbee amit írni akarsz, hogy a "negatív" kampány miatt Varejao annyira mégsem cserélhető, én ezt nem így látom (ezért veszem fel) de majd kiderül, az is benne van sokan nem akarnak most még cserélni, mert még van bőven a szezonból, de esetlegesen a 18-19ik héten vagy a cserehatáridő letelte előtt azért már érdekes lehet Varejao.És pl egy Rondo for Varejao nem egy olyan dolog ami kivitelezhetetlen.

Viszont nem érzem, hogy lelkiismeret furdalásom kellene legyen, mert valaki ki tesz egy embert, én meg felveszem, az is lehet majd kiteszem az is lehet elcserélem, az is lehet megtartom, számomra nagyon "izgalmas" hogy Varejaoval lehet vagy nem üzletelni.Továbbra is azt mondom, vannak olyan emberek ahol 3ik opciónak elférne s egy leggyengébb embert beáldozni mérte meg egy esetleges középső vagy hátsó draft kört, annyira nem is nagy kockázat.
Nekem emberre nincs szükségem érte, csak abban az esetben ha nagy pakkban megy, értem ezalatt, hogy olyan embereket adok akik értékesek számomra.
Én is megnézem, hogy a lehetőségeimhez mérten mit lehet vele kezdeni.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.03. 18:12:43

MichaaBee írta:De komolyan értem, hogy GT-t mi viszi rá, hogy az egyik keeperétől megszabaduljon úgy, hogy közben semmi jelentőset nem nyer, csak egyenlőek a számok. :)
Bosh egyáltalán nem keeper, Lopez egyértelműen előrébb van nála a sorban.

Bob-Cumbee dologra most így nem tudok mit mondani, alapvetően Bob megcsinálhatja, amit csinál, ha nem szólal meg a lelkiismerete. :D
(Amúgy inkább Griffin vagy Howard jöjjön, mint Varejao. :lol: )
kanty írta:Csabi nézd meg az ajánlataidat, Jrue az enyém.
Na ne... :lol:
Ne csináljátok ezt velem.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 18:11:56

Csabi nézd meg az ajánlataidat, Jrue az enyém.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 16:27:43

Bob_Marley írta:Ezt az idő eldönti, szerintem pl ha beállítok valakihez egy Howard-Varejao-Kemba csomaggal,(amiből pl az első kettő nálam keeper emberke, s ezerrel vacilálok hogy mi legyen, mert Kemba brutálisban tolja.És egy Griffin-Melo-Kemba szerkezetre is jobb mint Howard-Griffin-Melo) akkor azzal szerintem lehet tárgyalni :D
S úgy látom vannak akik nincsenek annyira eleresztve hosszabb távra játékossal, én megpróbálom, aztán kiderül mi lesz.
Pl azért ha azt veszem GT mondjuk megtartja Bynum-Lopez-Bryantet, amiből lehet elcseréli Bynumot és lesz egy Kobe-Holiday-Lopez 3asa, azért oda Varejao pl a leggyengébb emberéért eléggé illene szerkezetbe.
De meslijánál is Randolph-Nowitzki a 2 legerősebb embere, ami elég karcsú, miután 2 öregedő emberről van szó, egy Kemba-Vareajo pakk elférhetne.
Szóval én egyáltalán nem látom ezt olyan vészesnek.Azzal tisztábban vagyok hogy itt egyedül Varejaot adni kevés, csak úgy cserélhetek ha keeper embert adok valakinek+plusz Varejaot.
De mondom kiderül, amit írtál Cumbee igaz hogy ha egyedül cserélnéd a brazilt nehéz érte valamit kapni, viszont amit írtam is már, hogy pl egy Irving-Varejao dologgal ha mondjuk beállítasz egy Randolph/Nowitzki + gyenge ember + pick, nem hiszem el hogy nem cserél pl meslija :wink:
Jó Bob megint nem érted, hogy miről beszélek, de mind1..
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 16:04:29

Game90 írta:
kanty írta: Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet. :D
Téged nem érdekel Holiday?
:mrgreen:
Nem hinném, hogy mi ketten megtudnánk egyezni. :mrgreen:
Na, ma kíváncsi vagyok, remélem meglesz a 8-4, pech, hogy Jordan csere most ment át. :x
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 16:03:49

Ezt az idő eldönti, szerintem pl ha beállítok valakihez egy Howard-Varejao-Kemba csomaggal,(amiből pl az első kettő nálam keeper emberke, s ezerrel vacilálok hogy mi legyen, mert Kemba brutálisban tolja.És egy Griffin-Melo-Kemba szerkezetre is jobb mint Howard-Griffin-Melo) akkor azzal szerintem lehet tárgyalni :D
S úgy látom vannak akik nincsenek annyira eleresztve hosszabb távra játékossal, én megpróbálom, aztán kiderül mi lesz.
Pl azért ha azt veszem GT mondjuk megtartja Bynum-Lopez-Bryantet, amiből lehet elcseréli Bynumot és lesz egy Kobe-Holiday-Lopez 3asa, azért oda Varejao pl a leggyengébb emberéért eléggé illene szerkezetbe.
De meslijánál is Randolph-Nowitzki a 2 legerősebb embere, ami elég karcsú, miután 2 öregedő emberről van szó, egy Kemba-Vareajo pakk elférhetne.
Szóval én egyáltalán nem látom ezt olyan vészesnek.Azzal tisztábban vagyok hogy itt egyedül Varejaot adni kevés, csak úgy cserélhetek ha keeper embert adok valakinek+plusz Varejaot.
De mondom kiderül, amit írtál Cumbee igaz hogy ha egyedül cserélnéd a brazilt nehéz érte valamit kapni, viszont amit írtam is már, hogy pl egy Irving-Varejao dologgal ha mondjuk beállítasz egy Randolph/Nowitzki + gyenge ember + pick, nem hiszem el hogy nem cserél pl meslija :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.03. 16:07:43-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.02.03. 15:45:50

Én értem Bob-ot, több keeper szintű játékosa van, abból az egyiket beáldozza, hogy 2 használható embert kapjon, de nem értem, hogy ehhez minek kell Varejao, teljesítménye alapján valakinél keeper is lehetne, viszont a sérülései miatt én egy kitépett fanszőrnél többet nem adnék érte. Viszont szerintem max. meslija-val tudna cserélni, ő rosszul áll keeper-ekből, mondjuk ő múlt héten még azt mondta, hogy a PO-ért küzd.
Bob_Marley írta: Csak kérdezem, hogy a yahoos fórum végül is mire is van akkor ha nem erre?De nem akarok beleszólni, úgy látom kicsit kómás vagy mostanában :mrgreen:
Lehet, hogy csak én gondolom így, de azért mindenki előtt nem akarom megtárgyalni a dolgokat.
kanty írta: Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet. :D
Téged nem érdekel Holiday?
:mrgreen:

Amúgy meg kivel nem lehet cserélni? GT is most cserélt... Amúgy neki is írtam már, ha egy előnyös ajánlatot kap Bynum-ért, akkor nyugodtan fogadja el.
Gareth Tello írta: 2. Ez nem lett rossz, Cissé szerintem hamarosan beindul, középpálya magáért beszél, Walcott-Bale-Michu hármas világklasszis, Sterlinget és Puncheont meg lehet cserélgetni. (Az meg mi, hogy több spursösöd van, mint nekem? :lol: )
Remélem hosszabb távon beválnak ezek a cserék, mert ez a forduló idáig trágya :? :D Amúgy meg szeretem a Spurs-t. (Ha kikap.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.03. 13:20:55

Bob_Marley írta:neo trade-re én nem nyomtam vétót, én nem húznám meg, de az a csere nálam nem vétó csere.Értékre Knight értékesebb, 1 kört lehet érte adni.
Sztem is így van. Ezt a cserét egyébként én akartam, szal még magam ellen is beszélek. De Colli személyes okokból kellene nekem.
Cumbee írta:Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...
Itt azért keményen szól belőled a düh. Mondjuk hiába vétózol majd, mert nem 1 embertől múlik. Sztem beszéljétek meg a dolgot. Vedd vissza Varet, és próbáld elcserélni, vagy tartsad meg.

Mellesleg megjegyezném, hogy én is fel akartam venni. Csak aztán osztottam szoroztam. Nekem nem ér meg egy üres helyet. Ráadásul nálam nem is jöhet szóba mint keeper. Amikor játszik, jól tolja. De kérem. Nézzük már meg, mennyit játszott az elmúlt 3 évben... Számomra az értéke 0... Túl problémás.
kanty írta:Cumbee hozzászólásának mindkét részével egyetértek.
Azért nem kell a ló túloldalára sem átesni. Amúgy sem könnyű cserélni és ezt a folyamatos vétók még jobban megnehezítik.
Igen, ezt én is osztom. Konkrétan idén én még nem vétóztam, ami nagyon húzós lett volna, már korábban megtették helyettem. Olyan nincs, hogy mind a 2 fél 100%-ban jól jár. Akkor nem is lenne értelme a cserének. Spekulációk, elgondolások-ról szól ez az egész. Mindenkinek más a fontos és ha valaki/valakik elfogadnak egy cserét valszeg nem véletlen. De ezekben ha ilyen a hozzáállás, csak gátoljuk egymást.

Am itt is szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez egy baráti liga. A szórakozás és nem a veszekedés a a célja...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 13:12:37

Már bocs, de nem nevetséges ez már egy kicsit? :D Értem én, hogy jó cserélgetni, meg ez a lényege, de azért itt 3-4 ember folyamat cserél össze-vissza, illetve cserélne, mert a többiek meg vétózzák ha kell, ha nem :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 13:11:19

Majd kiderül, én úgy sakkozok össze tudok rakni olyan csomagot amiben szerepel Varejao és megdobni valakit egy plusz keepelhető emberrel, plusz szintén keepelhető embereket belevonni.

Nekem ez megér 1/1et lövést hogy megnézem én is mit tudok ebből kialakítani.
Rondo féle csere pl simán össze is jöhet szerintem miután ő is sérült.
Szóval én egyáltalán nem látom ezt lehetetlennek.

S 100%ra biztosra veszem, ha én nem venném fel más megtenné, "ingyen" hidd el jobban hajlanak rá az emberek, mint sem valami értéket adni viszont ha még mellé kapnak szintén jó kis értéket más a dolog.
Nem tudom te kikkel próbálkoztál Ginobili+Varejao rémlik, szerintem ha erősebb játékost adtál volna meggyőzőbb, meg szerintem is határeset emberke, ebben én komoly lehetőséget látok, másnak is simán megérné ha valaki jól sakkozik, esetlegesen Varejao megszerzése után a szintén határeset embereiből jókat lehet üzletelni.

Mondom én nem tudom mennyire hajtott el más, majd kiderül, én abban bízom mivel nem csak Varejaot bocsátanám áruba, ezért működőképesnek érzem, ha meg nem, hát nem, pár nap alatt kiderül :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.03. 13:16:46-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 13:08:21

Bob_Marley írta:De majd kiderül, én nem is első körös cetlit várok tőle vagy valami hasonló egy sima 3-4 körrel beérem :D
Olvass vissza, írtam, hogy nem csak az az egy ajánlatom volt, a végén adtam volna kevesebbért is, mint a 3-4. körös cetli.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 13:04:00

Jó én megpróbálom, ráadásul úgy vélem mivel a többség inkább a keepereket tartja szem előtt mint sem a jövőt, s van 1-2 keeper szintű emberem, nagy pakkban ez megoldható csere.
Szerintem ha te is turbóztál volna a dolgokon, s mondjuk Curry-Irving-Batum-Davis stb emberekkel együtt árulod sikered lett volna.

De majd kiderül, én nem is első körös cetlit várok tőle vagy valami hasonló egy sima 3-4 körrel beérem :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 12:58:31

Bob_Marley írta:
Cumbee írta: Nem. AZ az egy csere nem ment át miatta, utána még próbálkoztam tovább egy közepes játékosért, plusz próbálkoztam másnál is, de kb senki, még csak hallani sem akart róla az itt leírtak miatt. Egyébként eszemben sem lett volna kitenni, de mivel úgy éreztem, hogy megöltétek az összes lehetőségemet kitettem. Egy büdös mukkot nem szóltam, hogy az egyik legjobb játékosom full használhatatlan lett a negatív kampány miatt, de ha valaki fogja és hasznot húz belőle, az kiveri a biztosítékot. Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...
Velem szembe totál érthetetlen az ellenségeskedésed.
Előzőbe beleírtam lehet Howarddal együtt árulom, lehet Kembával még nem tudom, attól még hogy neked esetlegesen nem sikerült eladni, miért olyan lehetetlen, hogy nekem se sikerüljön egy nagy pakkban eladni.

Bármi legyen én felveszem, az meg hogy akkor majd te neki állsz vétózgatni, szíved joga, de akkor én ott hagyom abba ezt az egészet, ha valaki elkezd dafkéból, meg sértődöttségből neki állni vétózgatni direkt mindenki más ellen csak hogy neki jó legyen. (ezt fikcionálisan írom, én nagyon bízom benne te nem vagy ilyen meg más se)
Pl azért, mert nem jószándékból tettem ki, hanem mert itt arról volt szó, hogy nem ér semmit, ráadásul olyan is elhangzott, hogy mivel nem ér semmit, ezért minden csere, amiben benne van vétós. Ezek után miután GT úgy döntött, hogy akkor nem szórakozik, hanem keepeli Lopezt (szintén a fórum miatt, előtte eszbe sem jutott volna Lopet keepelni, csak itt mondták) és más is azt mondta, hogy inkább nem kell kitettem a francba, mert "úgysem cserélhetem". Ezek után kicsit fura lenne, ha csak addig nem lehetne cserélhető, amíg nálam van. Miután én kitettem, utána már cserélhetővé válik? Érdekesnek tartanám...
Válasz küldése