Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Áh csak vicceltemGame90 írta:Nem vagy letojva, mindjárt írok yahoo-n.Eazzy írta:Na, úgy látom akkor én le vagyok tojva a Holiday cserével kapcsolatosan mi? Oké. Thx a segítségért.
Amúgy attól, hogy 2x nem állítottad be a csapatodat keeper-ben, még nem fogom neked oda adni Holiday-t![]()
Nem vagy letojva, mindjárt írok yahoo-n.Eazzy írta:Na, úgy látom akkor én le vagyok tojva a Holiday cserével kapcsolatosan mi? Oké. Thx a segítségért.
Igazad van, már a drafton is eléggé zavartuk egymást, meg most is csak kicsit vagyunk vetélytársakkanty írta: Nem hinném, hogy mi ketten megtudnánk egyezni.![]()
Először annyira megdöbbentem, hogy nem is tudtam, hogy mit írjak. Ha még beledobjuk Bargnani-t és Harden-t, akkor deal! Bár lehet, hogy akkor már neked nem érné meg.kanty írta:Szerintem megegyezünk:
Lopezt is beleszámoltam abba a háromba. Vagy inkább Bynumot favorizálod Bryant és Lopez mellé? Abban az esetben már érthetőbb.Gareth Tello írta:Bosh egyáltalán nem keeper, Lopez egyértelműen előrébb van nála a sorban.MichaaBee írta:De komolyan értem, hogy GT-t mi viszi rá, hogy az egyik keeperétől megszabaduljon úgy, hogy közben semmi jelentőset nem nyer, csak egyenlőek a számok.
Howard most kellett nagyon. Nyertünk nélküle és fantasybe is segített.Bob_Marley írta:Jaja meglesz, grat.kanty írta:Húú, két tripla kellene a 8-4-hez. Wade és Gay sem nagy triplavágó, de van még egy félidő, ketten kettő csak beerőszakolnak valahogy.
Howard nem játszott ezzel el is dőlt minden, de rohadt jó kis hét volt, izgalmas, meg nem panaszkodom mert jó hetet zártak a játékosaim, pedig Anthony eléggé visszafogott volt, meg Howard nem nagyon játszott, de majd ha kell, akkor jönnek
Jaja meglesz, grat.kanty írta:Húú, két tripla kellene a 8-4-hez. Wade és Gay sem nagy triplavágó, de van még egy félidő, ketten kettő csak beerőszakolnak valahogy.
Jah, mert nekem a 6. körös pickre nincs szükségem, így ha már első köröst nem kaphattam, akkor inkább kitettem FA-ra. Na mind1, próbálkozz vele, én kíváncsian várom a végkifejletet.Bob_Marley írta:Szerintem ki lehet olyat találni, amiben Varejaot lehet használni, lehet hogy te hamarabb feladtad nem tudom, én ebben látok potenciált bőven, s mondom nekem nem első kör kell vagy 3-4, számomra megéri ha elcserélem egy 6-7-8 körét és adok egy 7-8-9et, nekem ez már megéri, aki megkapja szintén megérheti mert vannak olyanok ahol elfér, vagy ha még nem is, de adott esetben tud csinálni 2 jót egy keeperből, akit beáldoz.
3 csapatos csere is benne van, lehet túl misztifikálom, én ebben látok lehetőségeket.
Nem, én azt mondom, hogy arról volt szó, hogy konkrétan Varejao NEM cserélhető. Többen is írták, hogy nem keeper játékos, így nincs is értéke ezért minden olyan csere, amiben benne van meg lesz vétózva. Ezek után még kicsit átnéztem a "piacot", nem túl meglepő módon nem ugrott senki rá, szóval nem tudtam leellenőrizni ezt a cserélhető dolgot, de mivel ez így konkrétan elhangzott és többen is egyetértettek vele kitettem, mondván minek legyen nálam egy olyan ember, akit nem cserélhetek el, megtartani, meg nem fogom. Az nem érdekel túlságosan, ha felveszed és ott tartogatod magadnál, az a te dolgod, viszont azt nem kicsit furcsának találnám, ha azért vennéd fel, hogy beletedd egy nagyobb üzletbe, miközben nekem kb kategorikusan "meg lett tiltva" az elcserélése. Hidd el, nálam is keeper,(érveltem is eleget e mellett) szal nem találtad fel a spanyol viaszt azzal, hogy beleteszed egy nagyobb csomagba olyan embernek, akinek kell egy keeper. Én is ezt akartam, csak nem lehetett. De felőlem vedd fel, bizniszelj vele. Ha megegyezel valakivel és átmegy a csere, akkor az nekem pont elég jelzés, hogy innentől ne vegyem túl komolyan ezt az egész dolgot.Bob_Marley írta:Értem Cumbee amit írni akarsz, hogy a "negatív" kampány miatt Varejao annyira mégsem cserélhető, én ezt nem így látom (ezért veszem fel) de majd kiderül, az is benne van sokan nem akarnak most még cserélni, mert még van bőven a szezonból, de esetlegesen a 18-19ik héten vagy a cserehatáridő letelte előtt azért már érdekes lehet Varejao.És pl egy Rondo for Varejao nem egy olyan dolog ami kivitelezhetetlen..
Bosh egyáltalán nem keeper, Lopez egyértelműen előrébb van nála a sorban.MichaaBee írta:De komolyan értem, hogy GT-t mi viszi rá, hogy az egyik keeperétől megszabaduljon úgy, hogy közben semmi jelentőset nem nyer, csak egyenlőek a számok.
Na ne...kanty írta:Csabi nézd meg az ajánlataidat, Jrue az enyém.
Jó Bob megint nem érted, hogy miről beszélek, de mind1..Bob_Marley írta:Ezt az idő eldönti, szerintem pl ha beállítok valakihez egy Howard-Varejao-Kemba csomaggal,(amiből pl az első kettő nálam keeper emberke, s ezerrel vacilálok hogy mi legyen, mert Kemba brutálisban tolja.És egy Griffin-Melo-Kemba szerkezetre is jobb mint Howard-Griffin-Melo) akkor azzal szerintem lehet tárgyalni
S úgy látom vannak akik nincsenek annyira eleresztve hosszabb távra játékossal, én megpróbálom, aztán kiderül mi lesz.
Pl azért ha azt veszem GT mondjuk megtartja Bynum-Lopez-Bryantet, amiből lehet elcseréli Bynumot és lesz egy Kobe-Holiday-Lopez 3asa, azért oda Varejao pl a leggyengébb emberéért eléggé illene szerkezetbe.
De meslijánál is Randolph-Nowitzki a 2 legerősebb embere, ami elég karcsú, miután 2 öregedő emberről van szó, egy Kemba-Vareajo pakk elférhetne.
Szóval én egyáltalán nem látom ezt olyan vészesnek.Azzal tisztábban vagyok hogy itt egyedül Varejaot adni kevés, csak úgy cserélhetek ha keeper embert adok valakinek+plusz Varejaot.
De mondom kiderül, amit írtál Cumbee igaz hogy ha egyedül cserélnéd a brazilt nehéz érte valamit kapni, viszont amit írtam is már, hogy pl egy Irving-Varejao dologgal ha mondjuk beállítasz egy Randolph/Nowitzki + gyenge ember + pick, nem hiszem el hogy nem cserél pl meslija
Nem hinném, hogy mi ketten megtudnánk egyezni.Game90 írta:Téged nem érdekel Holiday?kanty írta: Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet.
![]()
Lehet, hogy csak én gondolom így, de azért mindenki előtt nem akarom megtárgyalni a dolgokat.Bob_Marley írta: Csak kérdezem, hogy a yahoos fórum végül is mire is van akkor ha nem erre?De nem akarok beleszólni, úgy látom kicsit kómás vagy mostanában![]()
Téged nem érdekel Holiday?kanty írta: Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet.
Remélem hosszabb távon beválnak ezek a cserék, mert ez a forduló idáig trágyaGareth Tello írta: 2. Ez nem lett rossz, Cissé szerintem hamarosan beindul, középpálya magáért beszél, Walcott-Bale-Michu hármas világklasszis, Sterlinget és Puncheont meg lehet cserélgetni. (Az meg mi, hogy több spursösöd van, mint nekem?)
Sztem is így van. Ezt a cserét egyébként én akartam, szal még magam ellen is beszélek. De Colli személyes okokból kellene nekem.Bob_Marley írta:neo trade-re én nem nyomtam vétót, én nem húznám meg, de az a csere nálam nem vétó csere.Értékre Knight értékesebb, 1 kört lehet érte adni.
Itt azért keményen szól belőled a düh. Mondjuk hiába vétózol majd, mert nem 1 embertől múlik. Sztem beszéljétek meg a dolgot. Vedd vissza Varet, és próbáld elcserélni, vagy tartsad meg.Cumbee írta:Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...
Igen, ezt én is osztom. Konkrétan idén én még nem vétóztam, ami nagyon húzós lett volna, már korábban megtették helyettem. Olyan nincs, hogy mind a 2 fél 100%-ban jól jár. Akkor nem is lenne értelme a cserének. Spekulációk, elgondolások-ról szól ez az egész. Mindenkinek más a fontos és ha valaki/valakik elfogadnak egy cserét valszeg nem véletlen. De ezekben ha ilyen a hozzáállás, csak gátoljuk egymást.kanty írta:Cumbee hozzászólásának mindkét részével egyetértek.
Azért nem kell a ló túloldalára sem átesni. Amúgy sem könnyű cserélni és ezt a folyamatos vétók még jobban megnehezítik.
Olvass vissza, írtam, hogy nem csak az az egy ajánlatom volt, a végén adtam volna kevesebbért is, mint a 3-4. körös cetli.Bob_Marley írta:De majd kiderül, én nem is első körös cetlit várok tőle vagy valami hasonló egy sima 3-4 körrel beérem
Pl azért, mert nem jószándékból tettem ki, hanem mert itt arról volt szó, hogy nem ér semmit, ráadásul olyan is elhangzott, hogy mivel nem ér semmit, ezért minden csere, amiben benne van vétós. Ezek után miután GT úgy döntött, hogy akkor nem szórakozik, hanem keepeli Lopezt (szintén a fórum miatt, előtte eszbe sem jutott volna Lopet keepelni, csak itt mondták) és más is azt mondta, hogy inkább nem kell kitettem a francba, mert "úgysem cserélhetem". Ezek után kicsit fura lenne, ha csak addig nem lehetne cserélhető, amíg nálam van. Miután én kitettem, utána már cserélhetővé válik? Érdekesnek tartanám...Bob_Marley írta:Velem szembe totál érthetetlen az ellenségeskedésed.Cumbee írta: Nem. AZ az egy csere nem ment át miatta, utána még próbálkoztam tovább egy közepes játékosért, plusz próbálkoztam másnál is, de kb senki, még csak hallani sem akart róla az itt leírtak miatt. Egyébként eszemben sem lett volna kitenni, de mivel úgy éreztem, hogy megöltétek az összes lehetőségemet kitettem. Egy büdös mukkot nem szóltam, hogy az egyik legjobb játékosom full használhatatlan lett a negatív kampány miatt, de ha valaki fogja és hasznot húz belőle, az kiveri a biztosítékot. Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...
Előzőbe beleírtam lehet Howarddal együtt árulom, lehet Kembával még nem tudom, attól még hogy neked esetlegesen nem sikerült eladni, miért olyan lehetetlen, hogy nekem se sikerüljön egy nagy pakkban eladni.
Bármi legyen én felveszem, az meg hogy akkor majd te neki állsz vétózgatni, szíved joga, de akkor én ott hagyom abba ezt az egészet, ha valaki elkezd dafkéból, meg sértődöttségből neki állni vétózgatni direkt mindenki más ellen csak hogy neki jó legyen. (ezt fikcionálisan írom, én nagyon bízom benne te nem vagy ilyen meg más se)