Mezner2 írta:....
Akkor egy ellene érvelő írása: :
-legnagyobb bajom vele, hogy lehet érzi az összjátékot, mégis kevésszer alkalmazza, láttam nem egy meccsét, nekem ne állítsuk már be valami nagy összjáték mesternek, mert ez nem igaz
A csapat legnagyobb ereje a tudatosan felépített s MEGSZERVEZETT játékban van, amivel évek óta tudunk dominálni, egyesek valami féle Rondaldinho szindrómában "szenvednek", miközben azok az idők rég elmúltak, s abból nem lehet megélni, lehet írni, hogy de kell hogy megverjen 1-1ben stb, csakhogy itt nem ez a játék.
Ezt lehet elvetni nem elvetni, nincsen itt senkinek megtiltva hogy cselezzen, csak a mai fociban meg en bloc a csapatájék jóval fontosabb mint az egyénieskedés
-Én speciel borzasztóan féltem a csapatot, hogy 2 "nem védekezőt" nem bír el a csapat, s pont fordítva látom, hogy kiélezett meccseken ez még inkább kijöhet, mert lehet írni hogy Neymar jól cselez, legalább Messin kívül többre kellene figyelni meg Iniesta stb, csak ez nem teljesen igaz, mert jóval nagyobb gond, hogy főleg a mi játékunkban ahol a szélsők feladata a legkritikusabb, s oda "biztonsági" emberek kellenek, akik sokat dolgoznak visszafelé, s lehet mondani, hogy alibi passzolnak, de ez is "ferdítés" ahol ők vannak, labdavesztés nem megengedett, szélen vagyunk a legsérülékenyebbek, itt is hányszor írják, hogy persze jön a kontra, meg miért nem figyelünk a szélre belőtt labdákra stb, aminek a 90%-nak az oka a szélen elvesztett labda, kései kiváltás, rossz kis 3szög terület védekezés.
Egy pozitívumát érzem, hogy ő lehet a kapu előtt jobban tud koncentrálni, mert Pedro-Sanchez játékban jóval előrébb járnak, csak velük az a baj, hogy mikor odakerülnek kihagyják, bónusz lenne nekik is meg a csapatnak is ha jönnének a szélső gólok, mert alapvetően nem erre van kihegyezve a dolog, ebben Neymar lökést adhat, de ez is olyan nálam, hogy az hogy most xy berúgja vagy sem kisebb gond, mintsem az összjátékban mit alkot, mert hosszabb távon az a mérvadó.
S akkor mindent összevetve, puding próbája az evés, csak nálam nem 40 millió euróért Lehet írni, hogy de majd reklámpénz stb, igen ez biztos így van, csak akkor már jóval racionálisabbnak látom, hogy akár Deu-t felhoznánk, pedig én tőle is ezerrel tartok, de legalább nem 40 millió az ára.