Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kíváncsi voltam, hogy ki lesz az első, aki ezt írja, mert én is abszolút így vagyok ezzel.messideco írta:Úgy éreztem, hogy az anya karaktere nem tett meg mindent a helyzet javítására, nem kereste a fizikai vagy testi kontaktust a fiával, kivétel a Robin Hood-olvasás talán, meg egyszer minigolf.
válaszoltam facebookonshutterisland írta: srácok, kérlek titeket, ha több ajánlás között hezitáltok, azt dobjátok be, aminek van szinkronos verziója.tudom, hogy hisztisebb vagyok ezzel a hülyeségemmel, mint céer fénykorában, de nem úgy akarok a film elé ülni, hogy kötelességemnek érzem, hanem úgy, hogy amúgy is lelkes legyek.
Ha nagyon akarodvisca el barca írta: bezúz ide is egy klubkiller triert
bezúz ide is egy klubkiller triertkanty írta:Roli filmjére pedig kíváncsi vagyok, megmutatta az utóbbi időben, hogy tud ő, ha nagyon akar.
A másik filmmel mi a helyzet? Azt sem nézted meg, v csak a doc-ba nem írtad be?messideco írta:A Kevint pénteken tudom megnézni ha nem gond, addig két pótvizsgám van :S Gondoltam szólok, mert így korrekt mind az ajánló, mind a társak felé
Szerintem elég jól rátapintottál a lényegre. Kevinnel valami nincs rendben, ez tisztán látszik már egészen kis korától. Ezt a szülei is jól tudják, de nem tudnak, vagy méginkább nem mernek foglalkozni a problémával. Én simán el tudom képzelni, hogy egy szülőben tényleg komoly félelmet kelt már annak a lehetősége is, hogy kiderülhet, hogy komoly gond van a gyerekével. Ezért sokkal inkább megpróbálná a szőnyeg alá söpörni a problémát, remélve, hogy az ő fia csak egy kicsit más, mint a többiek és nincs vele semmi olyan gond, ami ne múlna el felnőtt korára.visca el barca írta: kurdt, örülnék ha egy írnál egy kicsit magáról a filmről is, kivancsi lennék rá.
igazából tetszett is meg nem is. az atmoszféra nagyon jó, iszonyat nyomasztó amit én egyébként nagyon szeretek (most nem), tilda oriasit játszik, szinte az egész filmben csak értetlenül néz ki a fejéből, nagyon jól adja. másrészt ott van kevin akiről ugye beszélnünk kellene. nah és itt jön a problémám. keviről nem beszélnek. van két értelmes jómódú szülő, aztán ott van egy kisgyerek, aki láthatólag beteg (gonosz?) és az égadta világon semmit nem csinálnak vele. anyuci néz mint borjú az új kapura, apuci meg mosolyogva playstationozik vele... pedig anya mellett azért apa is tudta hogy valami nem kóser... amugy vajon mi lehetett a film célja? hogyan születnek a tömeggyilkosok? vagy épp csak azt akarta megmutatni, hogy nem kellenek ahhoz lelki sérülések, hogy vkiből szörnyeteg legyen?
Kétszer is szóltam h küldj PÜ-t, nem küldtél, nem tudtam mit tenni az elmúlt egy hétben (egyébként még most is Szlovéniában vagyok, csak gondoltam rátok nézek)shutterisland írta:más : akkor most valaki felvilágosítana, hogy hogy férek hozzá a doc-hoz (vagy mihez) mert nem írtam pü-t időben, meg hogy mi az ajánlók sorrendje ?
sjd írta:We Need To Talk About Kevin
http://www.imdb.com/title/tt1242460
Visca el barca kérése nyomán, miszerint ne legyenek depressziós drámák, íme egy film, ami csupa napfény és kacagás. NEM.
Valószínűleg sokan utálni fogjátok (nekik legalább a látókörük szélesedik), de sztem ha valaki rá tud hangolódni, akkor egy eszméletlen jó és komplex karakterdrámát és remek színészi játékokat fog találni benne. Az egész film pedig amerikai létére egészen európai hangulatú, már csak ezért is megéri megnézni.