Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alakul egy masszív 7-8 fős rotáció a playoffunkraBob_Marley írta:Tegnapi-mai nap 2 jó híre, kikaptunkEzzel a Bobcats megszakította a veretlenségünket pedig nagyon kellett volna főpleg miután a Pacers kikapott.
Illetve Barbosa is szalagszakadás, s szintén kihagyja az egész évet....Hullunk mint a legyek
Nem hát, akkor is ő a királyGame90 írta:Tocy, Wade-en azért nem fogunk összeveszniAmit a Lakers ellen is csinált a végén, amikor megmentette a labdát
Arról a 2+1ről már nem is beszélek.
Ha LBJ és Wade egyszerre így játszik, Bosh is hozza magát és 1 ember még felnő a feladathoz, akkor megállíthatatlan ez a Heat. Pedig szerintem a Lakers sem volt annyira rossz, de az utolsó negyedben nagyon sok TO-juk volt (asszem volt egy olyan kiírás, hogy több volt nekik a 4. negyedben, mint az első 3-ban összesen). Howard-tól ez a 9 FGA nagyon kevés. Azt meg továbbra is furcsa látni, hogy gyakorlatilag Earl Clark a 2. legjobb játékosuk.
LBJ nem ember:
Tom Haberstroh @tomhaberstroh
LeBron (32 points on Sunday) is now 49 of his last 65. That's 75 percent.
És csak erőből tud megoldani mindentTocy írta: James: 36.2 mpg, 31.0 ppg, 71 Fg%, 60 3p%, 77 FT%, 6.8 rpg, 6.0 apg, 1.4 spg, 0.8 bpg![]()
És csak erőből tud megoldani mindentTocy írta: James: 36.2 mpg, 31.0 ppg, 71 Fg%, 60 3p%, 77 FT%, 6.8 rpg, 6.0 apg, 1.4 spg, 0.8 bpg
Grat a Miaminak.Tocy írta:Sima lett ez a végére, James megállíthatatlan, és Wade is brutális volt, ha már ennyit beszéltem/ünk róla maItt a végén is atyaég...de végig olyan dobásai voltak, hogy hejj. 30 pont tőle, ennek fele a 4. negyedben
Clutch
Igazából egy pillanatig nem éreztem, hogy kikaphatunk, egyben voltunk ma nagyon. Allen viszont továbbra is aggasztó, két totál üres triplát dobott csúnyán mellé...
A Lakersnél Bryant és Clark nagyon jó volt, többiek felejthető, hogy finoman fogalmazzak. Amikor kellett, tekertünk egyet a védekezésen, és máris eladták a labdát...
Jöhet a roadtrip, kemény lesz.
szerk.: Wade és James 12/18 FG, 4 foul, 3 steal, 4 TO. 32 ill. 30 pont. Hasonlóan játszottak
Jó hogy mondod, váltok is át Sopcastes linkre ha már van.csababarca írta:Sanama írta: http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=i ... &ci=3&si=3
inenn meg lehet válogatni ha behal:
http://livetv.ru/en/eventinfo/154768_la_lakers_miami/
köszi szépen!
félidő pont,mire felállt a sopcastes cucc
Sanama írta: http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=i ... &ci=3&si=3
inenn meg lehet válogatni ha behal:
http://livetv.ru/en/eventinfo/154768_la_lakers_miami/
Ez meg nagyon nagy:For a more balanced view, consider this. Since 2003, when James entered the league, Bryant has taken 525 more shots than James … and scored 86 fewer points than him.
A meccsbe meg még csak most szállok le, de látom egál van, nem maradtam még le semmiről."I don't know if I want to comment on the Lakers saga again," James said. "Last time I made a comment [comparing the Lakers struggles to the Heat's in 2010] Kobe asked if I wanted a cookie. So I'm going to leave that alone. I like cookies, by the way."
http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=i ... &ci=3&si=3csababarca írta:valaki streamet a LA-Heat meccsre,plíízz,ha HD az sem baj
Váltogatják ezt sűrűn, Battier is foghatja Kobet-Artestet-Clarkot is pl, meg James is stb, ez mindig attól függ ki milyen védő, meg h kit kell megfogni, kinek kell az erejét a támadásokra tartogatni stb. Illetve ugye van amikor zónázás van emberfogás helyett, mi sokszor játsszuk ezt.Sanama írta:Védekezés hogy megy általában? Pozició fog poziciót? Értem itt azt,hogy PG-PG-t,stb...
Mert talán néha hallottam,hogy Bryant kiment Durant-re pl egy OKC meccsen, pedig ugye elvileg más poszt, itt meg most James végig MWP-n van, aztán gondoltam Kobe-n fog védekezni.
Bár lehet hogy most hatalmas hülyeséget mondtam
Amúgy, ha ilyen rosszul védekezik a LAL, akkor szétszórják őket 3masokkal
Be is húzták, Anthony a 4. negyedben összesen 2-t dobott rá, nem volt lehetősége abszolút.Sanama írta:86-77 innen be kell húznia a ClippersnekTocy írta:Aztamocskos, Melo mit művel...6:09 van a 3. negyedből és 30 pont...most elindult az utóbbi percekben, abszolút megállíthatatlan...
Közben a negyed végére 38. A többiek rajta kívül 32Ebben a negyedben dobott 18-at, 7/10 FG, 4/5 tripla, a kimaradt hármas itt a végén a félpályás volt...igaz van 24 rádobása már, de ez akkor is félelmetes
Esti meccsen lesz valaki? Lakers-Miami?
Nagyon kéne ez a W, 5-2 nem is néze ki olyan rosszul, de egy 4-3 már más tészta lenne.
Remélem Kobe ma is csapatjátékos lesz, és DW12 nem sír.
GO Lakers
86-77 innen be kell húznia a ClippersnekTocy írta:Aztamocskos, Melo mit művel...6:09 van a 3. negyedből és 30 pont...most elindult az utóbbi percekben, abszolút megállíthatatlan...
Közben a negyed végére 38. A többiek rajta kívül 32Ebben a negyedben dobott 18-at, 7/10 FG, 4/5 tripla, a kimaradt hármas itt a végén a félpályás volt...igaz van 24 rádobása már, de ez akkor is félelmetes