Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Depor - Milan (ami valszeg az első meccsen eldől) vs MU - Barcashutterisland írta:tudtommal nekünk is ugyanez lesz a szitu, deporral játszunk 10.-én, aztán 12.-én a milan jön.
persze, a clasicó nagyobb meccs, de a bajnoki cím szempontjából hasonló téttel bír. (ha addig nem jöttök be 10 pont alá)
könnyű beszélni a magaslóról, amikor ti 12.-én játszátok a visszavágót. Mi meg 5.-éndavidvillabest írta:hát igen én sem értem mi a bajuk :S az a plusz 5óra -.-
nem akartam Valdest "bántani" de én is pontosan így láttam: a gól Alba hibája de Valdes ettől még lepkézett vele egy kicsit.... más: most látom Pique kis sráca már kint volt a stadionban, így érthető a gólja bár eddig is éreztem, hogy azt buliból csinálták....Messa írta:Ragyogó meccs volt. Ezt szajkóztam hetek óta már, bárcsak CSATÁROK lennének a kezdőben. Kiváló teljesítmények voltak, Iniesta MOM, de mellette Song, Villa, és Alexis is nagyot játszott, Messi meg a szokásos, bár lőhetett volna kis szerencsével 3-4et is. Valdes szerencsétlen megint 1/1, bár Alba hibája volt, azért megkérdezném tőle hogy mi volt a szándéka mikor elindult kifelé.
Puyolnak remélem nincs semmi baja meg Adrianonak sem. Kijárt már egy ilyen meccs. Bravó fiúk, remélem ezzel a hullámvölgy letudva!
Ha ez igaz is,akkor sem értem mit értek el 5 óra többlet pihenéssel.davidvillabest írta:Ügy látszik a real elérte amit akart!
http://www.marca.com/2013/02/11/futbol/ ... 79195.html

Ez a kulcs.Yokozuna írta:Iniesta igazi helye is a középpálya, és nem a balszélső poszt.
Alapvetően egyetértek a kritikáddal, de ez a mondat egyáltalán nem jogos. Alexis ebben a szezonban is folyamatosan veszélyes volt, szerintem Messi után a legtöbb tiszta gólhelyzetet kidolgozó, vagy abba kerülő játékos, csupán a befejezések voltak katasztrofálisak. Ráadásul ez az ittléte alatt először rész is sántít szerintem, mert előző szezonban is nagyon sok párharcot nyert meg, adott szép labdákat, és ráadásul lőtt 12 gólt. A mezőnyben nyújtott munkája pedig szerintem a legtöbb meccsen kifogástalan.csababarca írta: Sánchez most végre, talán ittléte alatt először veszélyes tudott lenni, felvállalt 1-2 párharcot,meg is nyerte azokat, adott szép labdát is, meg gólt is lőtt, de ma anélkül is lehet dicsérni.
Messidona10 írta:Nagyon tetszik a kezdő. Adriano, Song, Villa, Thiago nagyon jó, hogy játszhatnak. Lehet, hogy Sanchónál ma végre megtörik a jég? Nagyon szurkolok neki. Meg annak, hogy Tello be fog állni, és kap legalább egy fél órát, mert már nagyon hiányolom.
Szerintem nem lesz gond, sima meccs lesz. Jó ebédhez jó focit! Visca el Barca!