Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Zolee23
Capitá del Barça

2013.02.12. 17:12:13

sjd írta: És le is írtad, hogy miért fog besülni :lol: :wink: Amellett, hogy az első elasticonál Pepe úgy töri ketté a lábát, hogy az nekünk fog fájni.
Neymar Messi mellett aranyat érhet. Lesz még egy játékosunk támadó oldalon aki kreatív, és rendszeresen megtudja bontani a védelmet.

Az valóban gond lehet hogy 40 kiló az ember, de ilyen körülmények között ezen viszonylag gyorsan lehet segíteni.
visca el barca írta:hagyjátok már ezt a hulye mindenki messi alá játszik dolgot. ő a középcsatár, ő a világ legjobb játékosa. kinek passzoljanak? pedronak, aki 100 évente lő egy-egy gólt?
Vedd be a gyógyszered, pihenjél le, és majd akkor írj ha érdemben tudsz hozzátenni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.12. 17:09:25

kurdt írta:
Tök jó. Ha leszerződtetnénk Tarantinot, akkor is biztosan el lehetne adni annyi mezt a nevével, hogy megtérüljön a vételár. Még élveznénk is, ahogy ott ül a kispad mellett egy, a nevével ellátott széken és hevesen gesztikulál és több vért követel...
Ha Neymar nem lesz hasznos tagja a csapatnak azért a 40-50 millióért, amibe kerül, akkor flop és kész; nem érdekel, hogy eladtunk hatmilliárd mezt a nevével.
Nem hinném, hogy bárkinek az ára is megtérülne csak a mezeken. Olyan eszméletlen mennyiséget kéne eladni, ami nem lehetséges. Az meg, hogy Perezek kitalálták ezt a baromságot, annál jobban is bizonyítja, hogy a nagy csapatok (nem PSG/City/Chelsea és Real Madrid) egyáltalán nem vesznek hú, de drága játékosokat. Úgyhogy ezzel a gazdasági baromsággal kímélje mindenki a másikat, jó?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
kurdt
Megmentő :)

2013.02.12. 17:00:32

sjd írta:
kurdt írta:És még azt felejtettem el, hogy mennyire vicces lesz majd az az egész a running gag, amikor az egész Barça egy emberként keresi majd Bojan Krkic új csapatát...
Az is tényleg nagyon vicces lesz, de én inkább azt várom, milyen szerződéskonstrukciókat talán majd ki a klub. Most ugye van ez az "eladtuk a Romának, de kötelező visszavenni, kivéve, ha ők nem veszik meg, de ők kölcsönadták a Milannak, akik megvehetik stb." dolog. Mondjuk valami olyasmit el tudok képzelni, hogy 3.25 évre kölcsönadjuk egy csapatnak, akik eladhatják x millió euróért bárkinek, és ha nem sikerül, akkor nekik kötelező megvenni x+5 millióért. Poén lesz, na :lol:
Vagy elviszi a Santos azért a tíz millióért, amit kifizettünk nekik; Neymar meg megy a Citybe.... :lol:
shutterisland írta:neymar akkor lesz flop, ha rugdalja az öngólokat, vagy csetlik-botlik folyamatosan.

ugyanis a srác már most, brazíliában játszva is annyira népszerű világszerte, hogy amikor idejön, kb. akkora robbantást várok marketing szempontból mint kaká vagy cr madridba igazolásakor.

rengeteg mez, rengeteg új szurkoló, and so on.
Tök jó. Ha leszerződtetnénk Tarantinot, akkor is biztosan el lehetne adni annyi mezt a nevével, hogy megtérüljön a vételár. Még élveznénk is, ahogy ott ül a kispad mellett egy, a nevével ellátott széken és hevesen gesztikulál és több vért követel...
Ha Neymar nem lesz hasznos tagja a csapatnak azért a 40-50 millióért, amibe kerül, akkor flop és kész; nem érdekel, hogy eladtunk hatmilliárd mezt a nevével.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.12. 16:57:41

neymar akkor lesz flop, ha rugdalja az öngólokat, vagy csetlik-botlik folyamatosan.

ugyanis a srác már most, brazíliában játszva is annyira népszerű világszerte, hogy amikor idejön, kb. akkora robbantást várok marketing szempontból mint kaká vagy cr madridba igazolásakor.

rengeteg mez, rengeteg új szurkoló, and so on.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.12. 16:53:37

Zolee23 írta:Neymarról tudom a legkevésbé elképzelni hogy besülne. Mondjuk ő nem fog beállni a sorba és mindent visszapasszolni illetve Messi alá játszani.
És le is írtad, hogy miért fog besülni :lol: :wink: Amellett, hogy az első elasticonál Pepe úgy töri ketté a lábát, hogy az nekünk fog fájni.
kurdt írta:És még azt felejtettem el, hogy mennyire vicces lesz majd az az egész a running gag, amikor az egész Barça egy emberként keresi majd Bojan Krkic új csapatát...
Az is tényleg nagyon vicces lesz, de én inkább azt várom, milyen szerződéskonstrukciókat talán majd ki a klub. Most ugye van ez az "eladtuk a Romának, de kötelező visszavenni, kivéve, ha ők nem veszik meg, de ők kölcsönadták a Milannak, akik megvehetik stb." dolog. Mondjuk valami olyasmit el tudok képzelni, hogy 3.25 évre kölcsönadjuk egy csapatnak, akik eladhatják x millió euróért bárkinek, és ha nem sikerül, akkor nekik kötelező megvenni x+5 millióért. Poén lesz, na :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.12. 16:46:30

hagyjátok már ezt a hulye mindenki messi alá játszik dolgot. ő a középcsatár, ő a világ legjobb játékosa. kinek passzoljanak? pedronak, aki 100 évente lő egy-egy gólt?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.02.12. 16:38:33

kurdt írta:
Ehhez hoznia is kell egy bizonyos szintet. Ha felsül nálunk, akkor se nem bombaüzlet, se nem befektetés, hanem flop lesz.
Afellayról pedig teljesen elfeledkeztem! :oops:
Valószínűleg neki is reszeltek itt, bár én bírom őt és mondjuk Cuenca helyett sokkal szívesebben is nézném őt.
Neymarról tudom a legkevésbé elképzelni hogy besülne. Mondjuk ő nem fog beállni a sorba és mindent visszapasszolni illetve Messi alá játszani.
kurdt

2013.02.12. 16:30:08

Gareth Tello írta:
kurdt írta:az ő ideje Puyol visszavonulásával és Mascherano távozásával jönne el (szerintem ez a kettő elég közel lesz egymáshoz).
Nagyon remélem, hogy ez nem válik valóra, Mascheranót nagyon szeretem, és szerintem ő lehet az, aki (szellemi) vezérként úgy-ahogy megpróbálhatja majd pótolni a Kapitányt. (Nem lesz könnyű...)
Szóval bízom benne, hogy Masch pályafutása végéig, de legalábbis még jó néhány évig marad nálunk.

Amúgy... Hummels.
Puyolnak 2016-ig van szerződése és szerintem akkor, 38 évesen szögre is akasztja a stoplist. Mascherano akkor 32 éves lesz, Piqué 29 és minden bizonnyal lesz még egy hasonló korú középhátvéd a csapatnál. Továbbá ott van ugye Bartra, aki akkor 25 lesz.Melléjük természetesen elférne Mascherano negyedik számú hátvédnek, de nekem van egy olyan megérzésem, hogy akkor inkább haza fog menni levezetni vagy vissza Angliába valami kisebb csapathoz.
A szellemi vezért inkább majd Piquében látom, aki addigra fejben is fel fog nőni a feladathoz.

Hummelsről pedig írtam.
Zolee23 írta:Azt a nagyon komoly szempontot senki ne felejtse el, hogy Neymar érkezése hatalmas üzlet lenne, egy hosszútávú befektetés. Azon kivűl hogy kiváló képességű focista.
Ehhez hoznia is kell egy bizonyos szintet. Ha felsül nálunk, akkor se nem bombaüzlet, se nem befektetés, hanem flop lesz.
Afellayról pedig teljesen elfeledkeztem! :oops:
Valószínűleg neki is reszeltek itt, bár én bírom őt és mondjuk Cuenca helyett sokkal szívesebben is nézném őt.
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.02.12. 16:29:07

Azt a nagyon komoly szempontot senki ne felejtse el, hogy Neymar érkezése hatalmas üzlet, egy hosszútávú befektetés. Azon kivűl hogy kiváló képességű focista.

Napok, hetek alatt visszahozná az árát.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2013.02.12. 16:36:44-kor.
dekor
Jugador del Barça

2013.02.12. 16:26:10

A kapuskérdés nagyon sokesélyes, szerintem erről kár is beszélni egy ideig.
Csatár poszton Pedro-Alexis-Tello-Messi négyes marad meg, ami kiegészül vagy idén vagy jövőre Neymarral.
Afellay is ott van még, bár nem igazán látom a Schalke keretében, nem tudom de lehet hogy sérült. Én anno örültem hogy érkezik, mégpedig a távoli lövések gyakoriságára számítva. Nem hinném hogy marasztalni fogjuk de én adnék neki még egy esélyt, abban az esetben ha Neymar nem jön.

Ezzel a Keirrison gyerekkel is jól besültünk.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.12. 16:13:40

kurdt írta:az ő ideje Puyol visszavonulásával és Mascherano távozásával jönne el (szerintem ez a kettő elég közel lesz egymáshoz).
Nagyon remélem, hogy ez nem válik valóra, Mascheranót nagyon szeretem, és szerintem ő lehet az, aki (szellemi) vezérként úgy-ahogy megpróbálhatja majd pótolni a Kapitányt. (Nem lesz könnyű...)
Szóval bízom benne, hogy Masch pályafutása végéig, de legalábbis még jó néhány évig marad nálunk.

Amúgy... Hummels.
kurdt

2013.02.12. 16:02:33

Hú, most a goal.com a fichajes.net (fogalmam sincs, hogy ez mennyire megbízható oldal, vagy hogy egyáltalán létezik-e) alapján azt írja, hogy Tito kvázi lemondott Alexisről, és nyáron mehet a chilei, amerre lát. Ennek igazából nem örülnék, mert még mindig tartom, hogy neki csak fejben kéne összeszednie magát és nem a képességeivel van gond. Engem mellesleg erről az eddigi barcelonai pályafutása győzött meg, az Udineseben meg a válogatottban csak kevés meccsen láttam.
Villa távozása gyakorlatilag biztos, igazából ennek lassan el is jött az ideje.
A Cuenca-Tello kettős közül szerintem is elég lenne egyet megtartani, ez nálam Tello lenne. Egyikből sem lesz klasszis játékos soha, de Tello csereként még mindig komoly fegyvertény lehet (elsősorban a gyorsasága), míg Cuencában én sosem láttam túl sokat...
A középpálya adott, azt végre békén lehet hagyni (Jonatan tőlem maradhat, de magával tol ki, ha itt marad padozni); a védelemben lehet még valami mozgás: szerintem Abidal még játszik egy-két meccset ebben a szezonban, majd miután ismét ő emeli fel a BL-serleget ( :lol: ), szépen visszavonul és néha látni fogjuk meccseken a lelátón, meg egyszer még tán egy edzésre is eljön majd haverkodni.
Alves most kezd magára találni, úgyhogy szerintem neki kinéz még egy szezon itt, de a VB után szerintem váltani fog. Tehát jövőre jó lenne, ha Montoya egyre több lehetőséget kapna, mert akkor egyből vehetné is át Alves helyét, amikor a brazil távozik.
Adriano remélem, hogy nem megy el; az Adriano-Alba kettőssel még pár évre meglennénk baloldalt.
A középhátvédek helyzete viszont megintcsak érdekes: Piqué, Puyol és Mascherano alap, bár a Kapitány öregedése tény, és innentől évről évre egyre kevesebb meccsen fog játszani (általában klasszikusokon vagy egyéb rangadókon). Fontásról már lemondtam (ahogy a jelek szerint Titoék is), Bartraról még nem. Neki több lehetőség kéne, először kisebb, majd komolyabb csapatok ellen és majd az ő ideje Puyol visszavonulásával és Mascherano távozásával jönne el (szerintem ez a kettő elég közel lesz egymáshoz). Bár ez már-már utópisztikus....

És persze kapus is kell a nyáron, és ezzel rá is térek a lehetséges érkezőkre:
Az eddig felmerült nevek közül szerintem Guaita lenne a legjobb választás, de a többiek is beválhatnak. Kivéve Reina, h őt hozzuk Valdés helyett, akkor nem tudom mit csinálok, de valakinek fájni fog...
És bár nagyon szépen kifejtettem, hogy én még bízok Bartrában, azért mindenképp hoznék egy középhátvédet. Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy kit. Hummelst imádom, de már többször elmondtam, hogy ő számomra egy Piqué2. Régebben még dobálóztak ilyen nevekkel, hogy Kompany, David Luiz, Vermaelen (hoppámindegyikangliábanjátszik!). Na, valami ilyen kaliberű játékos kéne már évek óta, nem védekező középpályásokból és szélsőhátvédekből kellene középső védőt faragni. Egyszer bejött, fuckyeah, ennyi, nem kellene tovább erőltetni.
Szélső hátvédek megvannak, középpályások dettó, ugorjunk.
Csatársor: a gólokat még mindig Messi rúgja, tehát szükségtelen bármilyen gólvágót idehozni. Messi, Pedro, Sanchez (?), Tello/Cuenca. Ez mondjuk négy ember, de adott esetben lehet öt, de akár kettő is.
Úgy néz ki, hogy Neymartól már semmi nem ment meg minket, ezért van egyáltalán csatárkérdés, mert egyébként hagynám az egészet kb. úgy ahogy van. Neymarról még mindig nem tudjuk, hogy beválik-e, de ha igen, akkor az Alexis-Messi-Neymar trió gyilkos lenne...

És még azt felejtettem el, hogy mennyire vicces lesz majd az az egész a running gag, amikor az egész Barça egy emberként keresi majd Bojan Krkic új csapatát...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.02.12. 15:53:05

S.Agüero írta:...
Ter Stegen azért távol áll a világklasszis jelzőtől. Fiatal, tehetséges. Igazából a saját kritériumaidnak nem felel meg. Könnyen bukhatunk vele.

De Gea szerintem szintén mozdíthatalan lenne.

Én Courtoisnak örülnék. De igazából egyenlőre csak növelem ezzel az értelmetlen névirogatók táborát. Hasonló jellegű játékosra lenne szükség.

Védelem fontos. Ilyen 23-26 közötti védő lenne az optimális. Hiszen túl nagy gondba azért nem vagyunk Piquével, Puyollal, Maschal. Egy ember kéne akit fokozatosan lehetne beépíteni. És nem Luiz. Lehet csak ellenszevem van iránta és nem tűnik fel, de baromira nem tartom nagyra. Ilyen nagyobb a füstje mint a lángja érzésem van vele.

Csatár nem létszükséglet, csak ha alkalom nyílik egy jó üzletre.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.12. 14:55:30

Nem tudom...
Ha kapust veszünk, akkor egy klasszis játékos jöjjön, és ne olyan alapon vegyünk, ha nincs ló, jó a szamár is. Tegyünk le valami jó kapusnak egy 30 millát azt meg van oldva. Csak könyörgöm, ne ilyen Reina félékben gondolkodjunk. Például De Gea, Ter Stegen, de legjobban Neuernek örülnék, de ő lehetetlen. (javascript:emoticon('[-o<') Pep :D )
Középső védőt is úgy kellene venni, hogy nem egy ilyen tehetséges nem rossz játékost, ha már veszünk védőt, akkor az klasszis legyen, s ne legyen 28 fölött. Puyol kezd kiöregedni, ha veszünk egy jó védőt, meglesz oldva a középső védő poszt 5 évre. Például Hummels(David Luiz).
Ha pedig támadót is akarunk venni, az remélem nem Neymar lesz, inkább Agüero. Körülbelül ugyanannyiba kerül, sőt... Falcaot is szívesen elnézegetném. :P
Nagy kérdés, hogy erre honnan lesz pénzünk. Ez a három játékos kb. 100 milla.

Aki távozik az szerintem Abidal, Cuenca és Villa vagy Alexis, remélem Villa, mert ő már öregebb + Alexisben több potenciál van. Vicc lenne, ha két év után eladnánk. Ahogy ismerem Zubiékat, 20nál többért nem fogjuk őket eladni.
Szóval inkább vegyünk egy kapust meg egy védőt, és tartsuk meg a támadóinkat.
:) :wink:
(Nagy talány még nálam Alves is.)
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.12. 14:33:49

Azért kicsit sajnálom , hogy ha pl jön egy Hummels kaliberű hátvéd, Masch és Puyol szerintem nem fog annyi lehetőséget kapni. De persze énis az mellett vagyok hogy jöjjön, bármikor megsérülhet bármelyikük,szóval jó is hogy jön. Csak remélem Masch fog játékidőt kapni, nagyon birom a srácot.
Kép

Titi - The Legend!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.12. 13:41:50

in : kapus, hummels, neymar és cuenca vissza

out : valdes, fontás (mallorcába se fér be), alexis/villa, jds...illetve ugye abidalt is ide lehet írni.
kölcsönbe pedig muniesa,bartra,tello, belőlük még lehet valami.
szerintem a kölcsön nem lenne feltétlen egyenlő a távozással, ha sikerülne úgy teljesíteni, ami miatt jogosan vissza lehet hozni őket.

keret pedig jövőre:

elsőszámú kapus,pinto

alba,adriano,alves,montoya,puyol,pique,hummels,mascherano

busquets,xavi,iniesta,cesc,thiago,song

messi,pedro,alexis/villa,neymar,cuenca

ez 21 fő, amikor kell emberke, akkor meg hozunk fel a b-ből, például deulofeut, rafinhát, stb.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.12. 13:22:56

Én ezen az igazoláspolitikán megint nem tudok kiigazodni.
- Ok, kapus tiszta sor.
- Védő: évek óta szajkózzák, hogy nem kell védő, megoldjuk házon belül. Ennek köszönhetően gyakorlatilag már csak Valdes nem játszott védőt a csapatban, nyáron is inkább Song jött (láttuk, hogy mit nyújtott ezen a poszton) de még ez után az ősz után is azt mondták, hogy nem kell védő. Puyol öregedése okán nyilván van létjogosultsága még egy embernek, csak ennek kapcsán megint jön a szokásos vesszőparipám, hogy mi van a fiatalokkal? Fontás kapcsán már beletörődtem, hogy kb. 3 meccs után el lett küldve a búsba, nyilván egy ilyen sérülés után se őt, se Muniesát ne erőltessük. De mondjuk ott van Bartra, aki kb. tényleg mintha egy labdaszedő lenne a csapatban, annyira mellőzve van. Ok, nem kell feltétlenül a mély vízbe dobni (bár ha Jeffren volt már jobbhátvéd az Atletico ellen, Tello meg kezdő Clasicon....), de én azért reméltem, hogy hosszú távon legalább számolnak vele. Viszont ha ezek után a nyakára hoznak egy 2-3 évvel idősebb valakit súlyos milliókért, nem csodálkoznék, ha az egész B csapat Sergi Gomeztól Deulofeuig csomagolna és meg sem állna az Emirates-ig
- és ugyanez a helyzet Neymarral. Villa távozása esetén lesz egy MSP-Tello-Cuenca támadósorunk, ami azért bőven több, mint elég. Elvileg utóbbi ezért is van most az Ajaxnál (hozzáteszem persze, akit ennél a csapatnál kölcsönadnak, az kezdhet másik klub után nézelődni). Szóval legrosszabb esetben is van 3 kezdő szintű támadó, egy srác, aki csereként beállva 30 mp. alatt lő két gólt és mögéjük Segunda Division egyik leggólerősebb alakulata Luis Albertotól Deulofeuig. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szezonban hányszor játszott a támadók rovására a Cesc-Ini-Xavi tengely. (Most azon lehet vitatkozni, hogy ez a gólok hiánya, vagy ennek a középpályának az erőssége miatt volt, de sztem jól látszik az elv, hogy inkább 4 középpályás, mint 3 támadó van a pályán) Ide jönne megint óriási összegekért egy szintén fiatal srác. Na most a jelenlegi rotációt elnézve akkor a Pedro-Sanchez kettősből valaki végig is padozhatja a következő szezont (sőt, ha Cesc és Ini egyszerre lesz a pályán, akkor mind2), és ahogy fent is írtam, Deulofeuék meg továbbra is edződhetnek a másodosztályban, anélkül, hogy akár egyszer is felkerülnének.

Szóval sztem egy igen jó kérdés, hogy mi a fenének kellenek ezek az igazolások??
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.12. 12:56:19

recrea írta:Még mindig kapus és középső védő érkezését szorgalmazom, támadót (Neymar) továbbra sem értem, szóval ha valaki emellett kardoskodik, elmagyarázhatná nekem, h ennek milyen sportszakmai(!) értelme lenne.
Villa jelen pillanatban 100% távozik nyáron. Kell egy balszélső mindenképp.
Iniesta megmutatta hogy az ő játékának igazán középen lehet hasznát venni.
Semmi értelme balra tolni. Tello pedig közel sincs olyan játékos, aki tartósan odaillene.
Pedro, és Sancho pedig kevesek 1edül.
Másrészt ha igazak a pletykák, akkor 10 misit csak nem hagyunk elúszni.

Én Neymarral úgy vagyok, örülnék neki nagyon, de ha nem jön, akkor nem dőlök a kardomba.
Jó lenne ég egy kreatív játékos előre. És talán pont a Spanyol liga a legjátékosabb bajnokság európában. Itt a legkisebb a jelentősége a test test elleni ütközésnek, meg az eszeveszett rohangálásnak kaputól, kapuig.
Hummelset nem tudom. Piqué cseréjének? :D nem tudom elképzelni hogy 2 ennyire lassú játékos álljon egyszerre a védelem közepén. Másrészről a magassága, mindenképp jól jönne, s a labdával sem ügyetlen.
Victornak örülnék a legjobban, mármint ha maradna a kapuban ami a hálóőr problémát illeti. Ha nem, fogalmam sincs ki lehet prioritás a kapusposztra, lévén az egyik legkényesebb poszt.
De mennyi az igazolási keretünk? Ezek beleférnek? Mármint egyszerre!
Kik távoznak még? ezek mind kérdések.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
albicelesteX
A Vadász

2013.02.12. 12:04:07

Én Hummelsnek örülnék a legjobban.Én abba sem vagyok biztos még teljesen,hogy Valdés elmegy.Nem lehetetlen ,hogy itt ragad mégis.Támadó meg majd alakul,én már úgy vagyok ezzel a Neymarral,hogy jöjjön aztán majd lesz valami.De mindenképpen védő kell és ha már védő akkor tényleg a németnek örülnék a legjobban.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.12. 11:01:58

Alexist és Adrianot is hiba lenne nem megtartani, Abidal visszatérését decemberre jósolták és február közepe van, gyanús a dolog, a logika azt diktálná, ha egészséges, de mondjuk le van maradva fizikálisan és/vagy fejben, akkor is kap lehetőséget 3,4,5-0-ás meccseken. A lényeg, h sokáig éljen egészségesen.

Még mindig kapus és középső védő érkezését szorgalmazom, támadót (Neymar) továbbra sem értem, szóval ha valaki emellett kardoskodik, elmagyarázhatná nekem, h ennek milyen sportszakmai(!) értelme lenne.
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.12. 10:53:35

eurobarca írta:Egy kapus, egy középső védő és egy támadó érkezhet ezen a nyáron a csapathoz
:arrow:
messideco írta: A támadó talán Neymar, a középső védő talán Hummels, a kapus kérdése egyelőre még talány.
A támadónál én is Neymarra tippelek, a védelemben viszont Hummels mellett megemlítette több lap is (mundodeportivo, skysport) a Touluse Tunéziai válogatott játékosát, a balhátvédként és középső védőként is bevethető 23 éves Aymen Abdennour-t. A játékos árát 6 millióra taksálja a transfermarkt, és az Arsenal is érdeklődik iránta. 2017-ig van szerződése.
http://www1.skysports.com/football/news ... a-interest

A kapus poszt viszont még mindig talány, hogy kit hoznak Zubiék... (Ide hozzáteszem, hogy a Chelsea 55 millió eurot és Courtois játékjogát adná Falcaoért az Atleticonak)
eurobarca írta:A megbeszélésen szó lesz Villa, Alexis, Abidal vagy Adriano helyzetéről is.
Villa szerintem távozni fog (vélhetően az Arsenalhoz) és én Abidalt is úgy tippelem, hogy elmegy (vagy befejezi a játékot). Alexis nagy kérdőjel, ha Cuenca jól szerepel tavasszal és Neymar érkezik, akkor lehet ő is a távozók között lesz... Amire viszont felkaptam a szememet, az Adriano :shock: Ha jól tudom, még nem sikerült hosszabbítani vele, de véleményem szerint idén amikor játszik akkor nagyon hasznos. Jó lenne ha hosszabbítana, és nem menne el... :roll:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.02.12. 10:07:56

sura írta:Zubi látogatása Titonál azt jelenti, hogy komoly fordulatot vett a jövő tervezése.
Valami elindul:
eurobarca pár napja írta:Egy kapus, egy középső védő és egy támadó érkezhet ezen a nyáron a csapathoz
A támadó talán Neymar, a középső védő talán Hummels, a kapus kérdése egyelőre még talány.

Bízom bennük, remélem jól igazolnak, eddig nem igazán lőnek mellé igazolások terén szerencsére, max. jóval értéken felül adják el, mert ugye a Barca.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.12. 10:05:24

sura írta:Zubi látogatása Titonál azt jelenti, hogy komoly fordulatot vett a jövő tervezése.
vagy csak emberi gesztus... hja, hogy egyből kombinálni kell.... nem értem minek ez a hangulatkeltés...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sura
Jugador d'estrella

2013.02.12. 09:52:28

Zubi látogatása Titonál azt jelenti, hogy komoly fordulatot vett a jövő tervezése.
Erxy
Entrenador del Barça

2013.02.09. 15:08:34

Ez az előszerződés Neymarnál érdekes dolog, ugyanis az ilyeneket ugyanúgy be kell jelenteni az illetékes szerveknél, ez meg ugye nem történt meg. Szóval ez jogilag igencsak támadható lenne, hisz így illegális a dolog.. Ekkora támadási felületet pedig biztos, hogy nem adnak a rivális kluboknak Zubiék.
Kép
Válasz küldése