2013.02.13. 17:20:06
Én teljesen biztos vagyok benne hogy nem lesz itt semmiféle WW III. Észak-Korea mögött ott állnak az oroszok, Dél-Korea mögött az amerikaiak, így borítékolható, hogy nem lesz itt semmi. Ha Dél-Korea vagy Amerika nagyon fel akar lépni az északiak ellen, akkor Putyin elvtárs felveszi a telefont, betárcsázza Obama számát, és közli hogy nyet kéne támadni Észak-Korea, mert ez meg ez lesz, és akkor probléma megoldva.
Kellően félnek egymástól, és kellően nem akarja egyik se a III. világháborút. Nem éljük már azokat az időket, amikor egy 173 magas, bajszos hülyegyerek gondol egyet, és megindul elfoglalni a világot.
Miért lenne az jó egyiknek is, másiknak is, ha kitörne a világháború? Atomháború lenne, az meg olyan pusztítással járna, hogy baromira nem érné meg egyiknek se, mert amit elfoglalt, ott nem maradna semmi, csak radioaktív sugárzás.
Nem lesz itt semmiféle III. világháború, ebben teljesen biztos vagyok. Mint ahogy abban is, hogy jó, robbantgatnak itt a koreaiak meg Irán is fejleszt nagy erőkkel, de ezek az eszközök jó eséllyel soha, vagy legalábbis nagyon nagyon sokára lesznek bevetve.