Igen, a legfelső és egyben első sorodat nem láttam, csak a többit. Így már korrektAlcantara írta:"bár ez sem biztos"!

Továbbra is tartom magam, hogy a Courois, ter Stegen, de Gea hármasból jöhetne valaki. Nekik örülnék

Igen, a legfelső és egyben első sorodat nem láttam, csak a többit. Így már korrektAlcantara írta:"bár ez sem biztos"!
Miért lehetetlen hogy egy kapus aki klub, és gyakorlatilag egyéni szinten is mindent megnyert amit lehetett, az új közegben akar élni, új kultúrákat akar megismerni? Miért kell elhordani? Egyenes volt, és időben szólt. Adott időt hogy tudják pótolni. Bejelenthette volna ezt év végén is, akkor megérteném hogy anyáznak néhányan. Kijelentette hogy elmegy, ez nem zsarolás. Vannak ilyen típusú emberek akik nem tudnak örökké egy helyen maradni. Ezt el kell fogadni. Amúgyis mindenki kritizálta. (Személy szerint semmi gondom nem volt vele.) Most itt a lehetőség hogy mégjobb embert szerezzünk erre a posztra.JOseppe írta:Van egy olyan érzésem, de persze csak feltételezve hogy csak azért dobta be ezt az egészet, mert ezáltal ismét zsarolni tudja majd Sandróékat a fizetés emeléssel.Valószinűleg lehet azt várja, hogy mindenki könyörögjön majd neki hogy maradjon.recrea írta:
Amúgy a Valdes-féle távozási szándék furcsa nekem, nem veszem be, amit mond.De remélem hogy nem lesz majd igazam.
És remélhetőleg, majd a vezetőség is észhez tér (/tért) vele kapcsolatban.
Csak a teljesség kedvéért: Az egész kommentemet olvasd, ne 4 szót ragadj ki ebből, mert ott az is írva van:"bár ez sem biztos"!salas9 írta:Alcantara írta:Nagyon jó vételnek tűnik![]()
![]()
Szerintem várjunk még ezzel. Az is bizonytalan, hogy van/volt-e előzetes megállapodás a játékossal. Akkor jelenthetjük ki biztosra, hogy ha már bemutatják a szurkolóknak. Legalábbis én addig nem nagyon hiszek semmilyen lapnak
Van egy olyan érzésem, de persze csak feltételezve hogy csak azért dobta be ezt az egészet, mert ezáltal ismét zsarolni tudja majd Sandróékat a fizetés emeléssel.Valószinűleg lehet azt várja, hogy mindenki könyörögjön majd neki hogy maradjon.recrea írta:
Amúgy a Valdes-féle távozási szándék furcsa nekem, nem veszem be, amit mond.
Adom, és most már túl sok a pletyka róla.Alcantara írta:Végre egy megnyugtató hír a kapusposztról, bár ez sem biztos egyenlőre.
Szerintem ügyes a gyerek, nagy jövő előtt áll. Nagyon jók a fizikai paraméterei, ráadásul korához képest már jól helytáll a Bundesligában.
Nagyon jó vételnek tűnik, évekre megoldhatja kapusposzton a gondjainkat.
Alcantara írta:Nagyon jó vételnek tűnik
+1Barcaman14 írta:...
Én sokszor láttam és ő egyenesen a kapuig is sokszor elmegykurdt írta:
David Luizt sokkal kevesebbszer láttam játszani, mint a két említett fazont, úgyhogy róla nem tudok érdemben nyilatkozni. Valamiért az rémlik vele kapcsolatban, hogy nagyon jók a becsúszásai...de lehet h keverem valakivel.
Nem, nem. Február elején a sport.es is írt róla, hogy még mindig figyeljük. Véleményem szerint ha kiadunk ennyi pénzt (20-30 között) egy védőért akkor inkább Hummels mint Luiz. Én több potenciált látok benne... http://www.sport.es/es/noticias/barca/h ... ca-2311861Varatrix írta:Én is Hummels! De erről a sajtó írt valamit, vagy csak a fórum egyöntetűen örülne a németnek. Mert én eddig róla nem olvastam semmit.
Én is Hummels! De erről a sajtó írt valamit, vagy csak a fórum egyöntetűen örülne a németnek. Mert én eddig róla nem olvastam semmit.Barcaman1993 írta:Ezt a David Luiz üzletet annyira nem szorgalmaznám, de lehet, hogy nem lenne hülyeség. Valljuk be Song amennyi játéklehetőséget kap, úgy lehet, hogy simán továbbáll. David Luiz viszont a védelem közepén és a VKP posztján is bőven megállja a helyét. Elgondolkoznék rajta, de Hummels mindenképpen jobban hangzik.
Hopp ezt benéztem...StickyFingaz írta:Nem Neymar volt ott az edzésen hanem Neylton Meira.Ő is a Santosban játszik.Mellesleg tisztára úgy néz ki mint Neymar.
Itt egy pikcsör. http://www.mundodeportivo.com/20130213/ ... 55617.html
Az nem lenne baj, hogy noname, csak pár hónapja véd huzamosabban az Espanyolban. Azért elég merész lenne.JOseppe írta:
http://barcanoticias.blog.hu/2013/02/13 ... a_erkezhet
Ez meg szerintem hülyeség.Miért pont egy noname ember kellene a csapatnak.![]()